Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Ο Scandal έγραψε: #61 15-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Εγώ έχω πάρει ήδη τα βιβλία από παιδιά μεγαλύτερων ετών .. Να ναι καλά η ΠΑΣΠ που με βοήθησε... Εγώ μιλάω γενικά... Click για ανάπτυξη... Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Ο Orlando έγραψε: #62 15-11-08 12:01 Εγω θα παω απο βδομαδα να τα παρω.Οικονομικο σπηκεινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Ο Wolly έγραψε: #63 15-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από fcandreas: Είσαι σίγουρος ότι ειπώθηκε και για το ΟΔΕ κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Ο Alex0077 έγραψε: #64 15-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Petros;[URL="javascript:void(0)": 158419[/URL]]Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Αρχική Δημοσίευση από Wolly;[URL="javascript:void(0)": 158586[/URL]]Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Ρώτησα και την ΠΑΣΠ... Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο για το ΟΔΕ... απλά μάλλον δεν θα το κατάλαβες.. Για το ΔΕΟΣ όντως ισχύει αυτό και ειπώθηκε κάτι τέτοιο.. Όχι όμως αυτό ακριβώς... span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Ο Wolly έγραψε: #65 15-11-08 16:55 Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Ο Demand έγραψε: #66 15-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Κοίταξες μήπως τα βιβλία που παίρνουν στη Χίο είναι παρόμοια ή στην καλύτερη ίδια με αυτά της ΑΣΟΕΕ; Για να τα έπαιρνες από τη Χίο! Στην καλύτερη θα τα πάρεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ από την ΑΣΟΕΕ κατά Φλεβάρη μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο Alex0077 έγραψε: #67 15-11-08 18:19 Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο Orlando έγραψε: #68 15-11-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Εγώ έχω πάρει ήδη τα βιβλία από παιδιά μεγαλύτερων ετών .. Να ναι καλά η ΠΑΣΠ που με βοήθησε... Εγώ μιλάω γενικά... Click για ανάπτυξη... Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Ο Orlando έγραψε: #62 15-11-08 12:01 Εγω θα παω απο βδομαδα να τα παρω.Οικονομικο σπηκεινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Ο Wolly έγραψε: #63 15-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από fcandreas: Είσαι σίγουρος ότι ειπώθηκε και για το ΟΔΕ κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Ο Alex0077 έγραψε: #64 15-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Petros;[URL="javascript:void(0)": 158419[/URL]]Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Αρχική Δημοσίευση από Wolly;[URL="javascript:void(0)": 158586[/URL]]Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Ρώτησα και την ΠΑΣΠ... Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο για το ΟΔΕ... απλά μάλλον δεν θα το κατάλαβες.. Για το ΔΕΟΣ όντως ισχύει αυτό και ειπώθηκε κάτι τέτοιο.. Όχι όμως αυτό ακριβώς... span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Ο Wolly έγραψε: #65 15-11-08 16:55 Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Ο Demand έγραψε: #66 15-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Κοίταξες μήπως τα βιβλία που παίρνουν στη Χίο είναι παρόμοια ή στην καλύτερη ίδια με αυτά της ΑΣΟΕΕ; Για να τα έπαιρνες από τη Χίο! Στην καλύτερη θα τα πάρεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ από την ΑΣΟΕΕ κατά Φλεβάρη μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο Alex0077 έγραψε: #67 15-11-08 18:19 Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο Orlando έγραψε: #68 15-11-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα παω απο βδομαδα να τα παρω.Οικονομικο σπηκεινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Ο Wolly έγραψε: #63 15-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από fcandreas: Είσαι σίγουρος ότι ειπώθηκε και για το ΟΔΕ κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Ο Alex0077 έγραψε: #64 15-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Petros;[URL="javascript:void(0)": 158419[/URL]]Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Αρχική Δημοσίευση από Wolly;[URL="javascript:void(0)": 158586[/URL]]Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Ρώτησα και την ΠΑΣΠ... Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο για το ΟΔΕ... απλά μάλλον δεν θα το κατάλαβες.. Για το ΔΕΟΣ όντως ισχύει αυτό και ειπώθηκε κάτι τέτοιο.. Όχι όμως αυτό ακριβώς... span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Ο Wolly έγραψε: #65 15-11-08 16:55 Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Ο Demand έγραψε: #66 15-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Κοίταξες μήπως τα βιβλία που παίρνουν στη Χίο είναι παρόμοια ή στην καλύτερη ίδια με αυτά της ΑΣΟΕΕ; Για να τα έπαιρνες από τη Χίο! Στην καλύτερη θα τα πάρεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ από την ΑΣΟΕΕ κατά Φλεβάρη μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο Alex0077 έγραψε: #67 15-11-08 18:19 Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο Orlando έγραψε: #68 15-11-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fcandreas: Είσαι σίγουρος ότι ειπώθηκε και για το ΟΔΕ κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Ο Alex0077 έγραψε: #64 15-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Petros;[URL="javascript:void(0)": 158419[/URL]]Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Αρχική Δημοσίευση από Wolly;[URL="javascript:void(0)": 158586[/URL]]Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Ρώτησα και την ΠΑΣΠ... Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο για το ΟΔΕ... απλά μάλλον δεν θα το κατάλαβες.. Για το ΔΕΟΣ όντως ισχύει αυτό και ειπώθηκε κάτι τέτοιο.. Όχι όμως αυτό ακριβώς... span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Ο Wolly έγραψε: #65 15-11-08 16:55 Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Ο Demand έγραψε: #66 15-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Κοίταξες μήπως τα βιβλία που παίρνουν στη Χίο είναι παρόμοια ή στην καλύτερη ίδια με αυτά της ΑΣΟΕΕ; Για να τα έπαιρνες από τη Χίο! Στην καλύτερη θα τα πάρεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ από την ΑΣΟΕΕ κατά Φλεβάρη μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο Alex0077 έγραψε: #67 15-11-08 18:19 Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο Orlando έγραψε: #68 15-11-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Petros;[URL="javascript:void(0)": 158419[/URL]]Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Αρχική Δημοσίευση από Wolly;[URL="javascript:void(0)": 158586[/URL]]Ναι ειπώθηκε, αλλά δεν κατάλαβα από ποιον! Με πείραξε αρκετά, γιατί για το ΔΕΟΣ το έχω ξανακούσει πολλές φορές! Και καλά ότι πολλοί το θεωρούν θεωρητικό τμήμα! Για ΟΔΕ δεν το είχα ξανακούσει! Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Ρώτησα και την ΠΑΣΠ... Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο για το ΟΔΕ... απλά μάλλον δεν θα το κατάλαβες.. Για το ΔΕΟΣ όντως ισχύει αυτό και ειπώθηκε κάτι τέτοιο.. Όχι όμως αυτό ακριβώς... span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Ο Wolly έγραψε: #65 15-11-08 16:55 Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Ο Demand έγραψε: #66 15-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Κοίταξες μήπως τα βιβλία που παίρνουν στη Χίο είναι παρόμοια ή στην καλύτερη ίδια με αυτά της ΑΣΟΕΕ; Για να τα έπαιρνες από τη Χίο! Στην καλύτερη θα τα πάρεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ από την ΑΣΟΕΕ κατά Φλεβάρη μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο Alex0077 έγραψε: #67 15-11-08 18:19 Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο Orlando έγραψε: #68 15-11-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Ο Demand έγραψε: #66 15-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Κοίταξες μήπως τα βιβλία που παίρνουν στη Χίο είναι παρόμοια ή στην καλύτερη ίδια με αυτά της ΑΣΟΕΕ; Για να τα έπαιρνες από τη Χίο! Στην καλύτερη θα τα πάρεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ από την ΑΣΟΕΕ κατά Φλεβάρη μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο Alex0077 έγραψε: #67 15-11-08 18:19 Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο Orlando έγραψε: #68 15-11-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Τυχερέ, εμένα μου είπαν ότι έχουν μόνο για Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι (το πιο άχρηστο στην εν λόγω φάση ). Ακόμα χωρίς βιβλία είμαι. -petros Click για ανάπτυξη... Κοίταξες μήπως τα βιβλία που παίρνουν στη Χίο είναι παρόμοια ή στην καλύτερη ίδια με αυτά της ΑΣΟΕΕ; Για να τα έπαιρνες από τη Χίο! Στην καλύτερη θα τα πάρεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ από την ΑΣΟΕΕ κατά Φλεβάρη μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex0077 Νεοφερμένο μέλος Ο Alex0077 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο Alex0077 έγραψε: #67 15-11-08 18:19 Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο Orlando έγραψε: #68 15-11-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Ο Orlando έγραψε: #68 15-11-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Δεν ξέρω. Εγω είπα αυτό που άκουσα! Πάντως ΤΟ ΔΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ όπως λένε κάποιοι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει! ΔΕΟΣ=Διεθνεις και Ευρωπαικές Οικονομικές σπουδές! ΔΕΟΣ (ΟΧΙ=) ΔΕΣ Click για ανάπτυξη... Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:11 Ο Wolly έγραψε: #69 16-11-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ολες οι οικονομικες σχολες ειναι θεωρητικες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν στηριζονται στα μαθηματικα. Click για ανάπτυξη... Και τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.274 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 03:03 Ο Scandal έγραψε: #70 16-11-08 03:03 Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Σε ποιο τμήμα είσαι εσυ? Α-Λ ή Μ-Ω?? Σε ποια παράταξη πήγες για βιβλία? Click για ανάπτυξη... Στο Μ - Ω Τα βιβλία που ψάχνω τα έχω ποστάρει κι εδώ. Η μόνη παράταξη που προσφέρθηκε να μου "βρει" βιβλία, είναι η ΠΑΣΠ αλλά απ ότι κατάλαβα, λίγο δύσκολο να μπορέσει να καλύψει όλους τους υπό μετεγγραφή. Προχθές μου είπαν ότι έχουν μόνο για την Οικονομική των Επιχειρήσεων Ι. (που μάλιστα στο εν λόγω μάθημα δεν έχουμε μπει ακόμα στην ύλη του βιβλίου) Αρχική Δημοσίευση από Alex0077: Όχι ... Καμία σχέση δεν έχουν τα βιβλία στη Χίο με τα βιβλία στην ΑΣΟΕΕ (κ εγώ Χίο πέρασα)... Αλλά αν θες μπορώ να σ δώσω εγώ τα βιβλία να τα βγάλεις φωτοτυπίες... αν δεν μπορούν να στα δώσουν οι παρατάξεις (στο ξαναλέω καλύτερα πήγαινε στην ΠΑΣΠ). Click για ανάπτυξη... Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου τα δάνειζες για 1 μέρα για να πάω να τα βγάλω φωτοτυπίες. Με ενδιαφέρουν κυρίως (για αρχή) τα βιβλία για τα μαθήματα: Ποσοτικές Μέθοδοι Ι, Μικροοικονομική Ι και άντε και Αστικό Δίκαιο Ι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Ο Orlando έγραψε: #71 16-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wolly: Και τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο Wolly έγραψε: #72 18-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Η Οικονομικη ειναι μια κοινωνικη επιστημη.Μελετα την κατανομη των σπανιζοντων παραγωγικων πορων και αγαθων.Ασχολειται δηλαδη με τη μελετη συγκεκριμενων σχεσεων μεταξυ κοινωνικων ομαδων(οπως π.χ. καταναλωτες-παραγωγοι).Συνεπως ειναι μια "θεωρητικη" επιστημη.Οι μαθηματικες εφαρμογες γινονται για την ευκολοτερη κατανοηση και μελετη καποιων φαινομενων.Αυτο σημαινει. Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφερόμουν στις επαγγελματικές προοπτικές που έχει το τμήμα! Απλά έχει βγει προς τα έξω ότι το ΔΕΟΣ είναι πιο θεωρητικό από τα άλλα τμήματα και έτσι δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,αλλά δεν ισχύει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο Orlando έγραψε: #73 18-11-08 21:43 Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Ο Wolly έγραψε: #74 18-11-08 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Ε κοιτα,απο οτι εχω δει το περιεχομενο σπουδων ειναι καπως πιο "θεωρητικουρα" απο των υπολοιπων τμηματων.Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα τις επαγγελματικες προοπτικες του τμηματος. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Wolly έγραψε: #75 20-11-08 17:36 Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα προγράμματα για το πότε δίνουμε το κάθε μάθημα στην εξεταστική έχουν βγει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο Demand έγραψε: #76 20-11-08 19:31 Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Voila! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Wolly έγραψε: #77 20-11-08 19:38 Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο Afey έγραψε: #78 20-11-08 19:41 Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Normal m.b. foxypup Alexx7 NickTen Totreno Corfu kitty ioanna2007 Verikoko17 EFAKIT mtala Helen06 Mathitis_tou_15 AggelikiGr γκολφ aris63 KALA1 panaman UserGr2023 jimis2001 flaura Scandal Giii ag97 mimikos akouts Deadly_sorrowX Panagiotis849 Steliosalm GeorgePap2003 johnsala ggl Joji Χάρις thenutritionist korlef Nala Ioanna98 Τρελας123 tsiobieman Ziekr KingOfPop oups giwrgos00 Gggu Nikos05 johnietraf Dionyshs1 diamag Chrisa abc1234 alextheo FRT Anestis123 γιαννης185 mike741 Devid το κοριτσι του μαη SlimShady Viedo Eri0611 Kostis-Palamas Paragontas7000 george777 stefan constansn paulkin94 Specon Ziggy 1 ale Unboxholics Citylights Turtlestar voοdoο clevercat kwstaseL Konstantinos4 Dei Gratia ρενακι 13 Jimmy20 DonaeB eri548 the.notorious Αριάνα123 Polipolikalos Belle26 leo41 Λαμπρινηη J.Cameron MarcoReus Kleanth Κλημεντίνη ΠΕΤΕ Lathy hirasawayui Monster Hunter Nefiki mechaniceng Trolling Stones stamoul1s fretoe Stelios725 ckotsakos antoniskazz cel123 kristinbacktoschool notis_19 Stroka Rene2004 Dimitris2001 lnesb χημεια4λαιφ fmarulezkd Kostakis45 ΘανάσοςG4 Mukumbura alexrami Φινεύς tasost Θανασης Α. igeorgeoikonomo Bgpanos charmander DiCafrio Αλκης Κ. Giorno Johnman97 civilian the purge aggelosst9 harisk18 bvb09 Reik Marskr ChGeorge GiorgosAsi tslef8 mitsakos Thanos_D Earendil giorgos99 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demand Νεοφερμένο μέλος Ο Demand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 107 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Ο Demand έγραψε: #79 20-11-08 22:56 Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι εννοάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Ο Wolly έγραψε: #80 21-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Καλά Χριστούγεννα... Κι εμείς τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Πάσχα δεν έχουμε πρώτα;Μάλλον τα έπαιξα, αφού είδα το πρόγραμμα εξεταστικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.