αρκετά ενδιαφέροντα τα όσα ειπώθηκαν τελευταία για τα δυσκολα εύκολα θέματα σε αυτο το τopic....οπότε μας εκθέσω και εγώ τις απόψεις μου! ναι , ας βγάλω το άχτι μου...)
χμμμ...ναι πιστεύω και εγώ πώς υπάρχουν εύκολα και δύσκολα θέματα.....
αλλα
1) και εύκολα να ειναι (πχ περσινή φυσική) πρέπει να έχεις διαβάσει για να τα λύσεις
2) γενικά είμαι του μέτρου.....θεωρώ πάντα οτι πρέπει να υπάρχει μια διαβάθμιση.......
ναι οκ, ειμαι υπερ δύσκολων θέματων αλλα όχι των τρελών !! (πιο απλα των Μ*λ*κ*ιών)
δηλαδη μιας και λέμε φυσική θεωρώ ιδανικά τα θέμτα του 2006 ..... δυσκολα με διαβαθμισεις, χωρίς ασάφειες, εξεταζαν με πολυ καλα τρόπο ΟΛΗ τν υπάρχουσα ύλη κ αν εχεις διαβασει και αξιζες και εγραφες 20.....
τωρα θμετα οπως αυτα του 2005 , με ενα ακυρο 4 ο θεμα για κρουση, (αν τ εχει δει κανεις)θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπαίνουν..........
γιατι πρόκειται για εξεταση και οχι για διαγωνισμό......
όποιος θέλει να δειξει να κανει μαγκιες σε τετοια θεματα ας παει στους πανελληνιους διαγωνσμους.....
(πχ εχω μια ιδιαιτερη ικανότητα στην έκθεση αλλα δεν εύχομαι να βάλουν μποούρδες για να γράψω μονο εγώ!!!!)
οι εξετάσεις πρέπει να ειναι εξετάσεις.... λύστε τα θεματα φυσικης του 2006 και 2005 και θα καταλάβετε!!!!!!!!!:no1: