ΟΕΦΕ: Μαθηματικά κατεύθυνσης Γ' Λυκείου

εντάξει δεν ήταν και τίποτα τρελό, μόνο το 4ο ήταν λίγο περίεργο, αλλά έβγαινε. ( το θέμα είναι να μη φας κάνα σκάλωμα, εγώ είχα ξεχάσει να φτιάξω τα άκρα ολοκλήρωσης και το κοίταζα μετά μισή ώρα σα χάνος :P )
Σε ψάρεψαν :PP :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτός είσαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι απαντήσεις των θεμάτων του οεφέ:
Βιολογία γενικης:https://www.mediafire.com/?1a8tfj1uc6et4f1
Μαθηματικά:https://www.mediafire.com/?ba69aynnidargcv
Φυσική:https://www.mediafire.com/?caweaoetq6mjcx2
Έκθεση:https://www.mediafire.com/?n4663sc97l8v5g7

Yahoo thank you guys! Θα λύσω την Βιολογία αύριο όταν θα τελειώσω την επανάληψη και την Έκθεση όποτε δεν βαρίεμαι.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ξερει κανεις που μπορω να βρω τα οεφε 2011 β λυκειου;

τα σημερινά θέματα του οεφέ στην βιολογια κατευθυνσης:
https://www.mediafire.com/?w7bp5krw3vyv3br

Παίδες, εκπέμπω σήμα SOS!!!

Στα μαθηματικά κατεύθυνσης, στο 4ο θέμα, αν παραγωγίσουμε τη 2η σχέση καταλήγουμε στο δηλαδή στο ότι η f είναι γνησίως φθίνουσα...
Είναι λίγο μυστήριο ή μου φαίνεται;

όταν λες δεύτερη σχέση εννοείς το α)ii) ;

Δε νομίζω ότι με τη παραγώγιση βγαίνει αυτό που λες... Άλλωστε δε μπορείς να παραγωγίσεις γιατί δε ξέρουμε αν είναι παραγωγίσιμη η f.

Παίδες, εκπέμπω σήμα SOS!!!

Στα μαθηματικά κατεύθυνσης, στο 4ο θέμα, αν παραγωγίσουμε τη 2η σχέση καταλήγουμε στο δηλαδή στο ότι η f είναι γνησίως φθίνουσα...
Είναι λίγο μυστήριο ή μου φαίνεται;

Δεν σου δίνει ότι η f είναι παραγωγίσιμη, οπότε δεν μπορείς να παραγωγίσεις..

Αν μιλάμε για τη δεύτερη από τις 2 μιγαδικές σχέσεις που δινει, τότε μπορείς κανονικά να παραγωγίσεις, δεν χρειάζεται να ξέρεις για παραγωγισιμότητα της f, αφού είναι μέσα σε ολοκλήρωμα, μόνο συνέχεια θες.
Το λάθος είναι στο ότι μάλλον παίρνεις το μέτρο z ως σταθερό αριθμό, ενώ δεν είναι. Φρόντισε πρώτα να το υπολογίσεις από την πρώτη σχέση και μετά αντικατέστησέ το, και πρέπει να μένει αυτό που σου ζητάει στο αii ( δεν έκατσα να τα ξαναλύσω αλλά όπως τα βλέπω έτσι πρέπει να πάει)

Ακριβώς αυτό είναι. Το ξαναείδα. Το λάθος είναι ότι το μέτρο του z δεν είναι σταθερό. Μεταβάλλεται συναρτήσει του χ!:)

Παιδια πως γραψατε οεφε μαθηματικα κατευθνσης;;
Εμενα παντως μου φανηκαν πολυ ωραια θεματα, δυσκολα(οεφε ειναι τι περιμεναμε :P ), και καλυπταν μεγαλο μερος της υλης. Το μονο αρνητικο οτι απουσιαζαν οι μιγαδικοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ αν μπορει καποιος επειδη το δικο μου γροντ δεν συμμετεχει στον οεφε αλλα κανω τρ επαναληψη επειδη γραφουμε αυριο ας πει τα θεματα η ότι θυμαται!!Η εδω ή σε προσωπικο μηνυμα.Ειναι επειγον σας παρακαλω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φιλε μου θα προσπαθησω να θυμηθω το 3ο θεμα αλλα θα στο στειλω σε pm γτ πολυ δεν εχουν γραψει οεφε ακομα.

ωραια ευχαριστωωωω για τη βοηθεια!Θα περιμενω το μηνυμα σου. Και απο το 4ο αν μπορεις η εστω τι ειχε ή τι ζητουσε τι ηθελε να κανεις .....

Βασιλη, αν μπορεις, στειλτο και σε μενα!

στειλε και σε μενα οτι θυμασαι για τον ιδιο λογο :P

Α! και παρεπιμπτωντος αν κανεις ξερει τι επεσε θεωρια οεφε αοθ ας μου πει επισης..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back