Καλησπέρα.
Να ξεκινήσω με το ότι πέρασα στο τμημα Διοικητικης επιστήμης και τεχνολογίας της ΑΣΟΕΕ.
Δεν το είχα σκεφτει σαν επιλογή αρχικά να ακολουθήσω οικονομικά.Δεν είχα επιλογή ΑΟΘ και πέρασα απο 4ο πεδίο, το μοναδικο τμημα της ασοεε που ειναι σε 2 πεδια 4ο και 5ο.
Εβγαλα 17777 μόρια και είχα επιλογές απο τις οποίες προτίμησα ΑΣΟΕΕ.Να πω οτι δηλωσα μονο σχολές στην Αθήνα, όπου και μένω γιατί δεν παίζει επαρχία.Τα μόρια αυτά ήταν στο 2ο , 4ο πεδίο και 17147 3ο πεδιο

.Ημουν θετική κατεύθυνση.
Πρώτη προτίμηση σκόπευα να βάλω τη σχολή Ναυτικών δοκίμων μηχανικοί σύμφωνα με τα μόρια που είχα και τις προτιμήσεις μου αλλά δυστυχώς 2 μέρες πριν πάω να δώσω ψυχομετρικά έπαθα ένα βαρύ διάστρεμα στο μπάσκετ και σύμφωνα με την ορθοπεδικό επρεπε για 6 βδομάδες να χω ναρθηκα.Λιγότερο τον κράτησα αλλά όπως και να χει έχασα τα αθλήματα.Δεν ειχα χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο αλλα απο ιδιωτικο και οταν εμαθα οτι χρειάζεται από δημόσιο ηταν λίγο αργα, αν και μάλλον θα με απερριπταν λογω του καιρού που ηταν απαραίτητος για αποθεραπεια.
Τεσπα νευρίασα όταν ειδα οτι με τα μόριά μου έπιανα τη σχολη.Ακόμα σκεφτόμουν Ιατρική αλλά λόγω ίσως και βλακείας δικής μου αλλά και σίγουρα λόγω καθηγητή, όλοι ειχαν θεμα με αυτον, δεν τα πήγα καλά βιολογία και έχασα κι απο αλλού.αλλά αλλο αυτο
ΛΟΙΠΟΝ μετα απο ενα μικρό κειμενακι εισαγωγης

σκέφτομαι σοβαρά να ξαναδώσω.Ελεγα να πάω ΑΣΟΕΕ και να δω πως ειναι και μετά να αποφασισω, τέλος Οκτώβρη δηλαδή.είπα όμως να πάρω και τις γνώμες αισκουλιτών.
Νομίζω θα βάλω, αν ξαναδώσω, πρώτη επιλογή ΣΣΑΣ Ιατρικό,2η ΣΜΑ και μετά Ναυτ.Δοκ.Μηχανικοί
Απλώς δεν μπορώ να αποφασίσω τί να κάνω.Γνώμες παίδες.Ξέρω ότι πρέπει να αποφασίσω να πάω εκει που μου αρεσει και θα λεγα οτι ισως η ΑΣΟΕΕ μου αρεσει τελικά, μου αρέσουν όμως και όσα προανέφερα.
Πώς βλέπετε σήμερα τις στρατιωτικές σχολές; Ρωτάω όγω οικονομικής κρίσης και συνεχών περικοπών στο δημόσιο.Η μηπως το στρατο δεν τον πειράζουν;
Εβαλα πολλά θέματα οποτε μετά το πρώτο εγκεφαλικο λόγω του μεγεθους του κειμενου περιμενω γνώμες.Λέω ξανά ότι σκεφτομαι να αρχίσω διάβασμα αν ειναι αρχες νοεμβρη.

(αν το θεμα δεν ανηκει σε αυτην την κατηγορια αδμινσ μεταφερτε το

)