Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 Η Ιππολύτη έγραψε: #21 19-02-17 09:09 Εγώ νομίζω από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας ένα ντύσιμο ο καθένας στο σχολείο μπορεί να ντύνεται Όπως θέλει και νιώθει. Καλά βέβαια αν ρωτάτε εμένα φόρμα φούτερ η τζιν πουλόβερ και άμα ταιριάζουν και χρωματικά νιώθω και boss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.138 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:43 Ο American Economist: #22 19-02-17 10:43 Παιδια ο καθενας μπορει να φοραει οτι θελει αρκει τα ρουχα που φοραει να μην ειναι για ντοματες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolGR1509 Τιμώμενο Μέλος Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:32 Ο PolGR1509: #23 19-02-17 12:32 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Εγώ νομίζω από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας ένα ντύσιμο ο καθένας στο σχολείο μπορεί να ντύνεται Όπως θέλει και νιώθει. Καλά βέβαια αν ρωτάτε εμένα φόρμα φούτερ η τζιν πουλόβερ και άμα ταιριάζουν και χρωματικά νιώθω και boss Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ νομίζω από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας ένα ντύσιμο ο καθένας στο σχολείο μπορεί να ντύνεται Όπως θέλει και νιώθει. Καλά βέβαια αν ρωτάτε εμένα φόρμα φούτερ η τζιν πουλόβερ και άμα ταιριάζουν και χρωματικά νιώθω και boss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.138 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:43 Ο American Economist: #22 19-02-17 10:43 Παιδια ο καθενας μπορει να φοραει οτι θελει αρκει τα ρουχα που φοραει να μην ειναι για ντοματες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolGR1509 Τιμώμενο Μέλος Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:32 Ο PolGR1509: #23 19-02-17 12:32 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Εγώ νομίζω από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας ένα ντύσιμο ο καθένας στο σχολείο μπορεί να ντύνεται Όπως θέλει και νιώθει. Καλά βέβαια αν ρωτάτε εμένα φόρμα φούτερ η τζιν πουλόβερ και άμα ταιριάζουν και χρωματικά νιώθω και boss Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδια ο καθενας μπορει να φοραει οτι θελει αρκει τα ρουχα που φοραει να μην ειναι για ντοματες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509 Τιμώμενο Μέλος Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:32 Ο PolGR1509: #23 19-02-17 12:32 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Εγώ νομίζω από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας ένα ντύσιμο ο καθένας στο σχολείο μπορεί να ντύνεται Όπως θέλει και νιώθει. Καλά βέβαια αν ρωτάτε εμένα φόρμα φούτερ η τζιν πουλόβερ και άμα ταιριάζουν και χρωματικά νιώθω και boss Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Εγώ νομίζω από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας ένα ντύσιμο ο καθένας στο σχολείο μπορεί να ντύνεται Όπως θέλει και νιώθει. Καλά βέβαια αν ρωτάτε εμένα φόρμα φούτερ η τζιν πουλόβερ και άμα ταιριάζουν και χρωματικά νιώθω και boss Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.