Καλησπέρα,
αυτό πάλι δεν το ήξερα, καινούριο για εμένα. Καλά, ως νομικός, λογικό να πρέπει να έχεις ιδέα γενικά από δίκαιο, απλά θα ήθελα να εξειδικευτώ στο διεθνές, διότι τα υπόλοιπα είναι πολύ μεταβαλλόμενα, για την Ελλάδα μιλώ και γιατί δεν θα με ενοχλούσε καθόλου κάποια δουλειά στην ΕΕ, ΟΗΕ, δεν ξέρω, κάποιον διεθνή οργανισμό πάντως.
Καλά, ξέρω πως ακούστηκαν πολλά αυτά που έβαλα για να ζητήσω ιδέες, αλλά για το χαμηλό κόστος διαβίωσης στο εξωτερικό, εννοούσα φυσικά να είναι παρόμοιο με αυτό στην Ελλάδα, γιατί σε Αγγλία Αμερική, Αυστραλία κ.τ.ό, το πράγμα ξεφεύγει, οπότε χαμηλό κόστος διαβίωσης σε σχέση με αυτές τις χώρες, πάνω κάτω σαν την Ελλάδα. Οι εξετάσεις σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να είναι εύκολες πουθενά, ότι και να ζητούμε, ας είναι δύσκολες, να μπουρούμε να μαθαίνουμε πώς θα ανταπεξερχόμαστε σε δύσκολες καταστάσεις στην ζωή

.
Καλά, για Γερμανία ότι είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα, εκτός το ότι είναι λογικό, με βάση την νοοτροπία και την οργάνωσή τους, είναι κάτι που λίγο πολύ το ξέρω, μιας και μαθαίνω γερμανικά από ε' δημοτικού, κάνω τώρα μαθήματα για το b2, θα το δώσω τον αύγουστο. Επίσης αυτό με τις τρεις αποτυχίες το είχα ακούσει αλλά τώρα μου το επιβεβαιώνεις εσύ.
Γενικά, τι σχολές προτείνεις εσύ, οπουδήποτε, αν πληρούν τα "κριτήρια"(εγώ όρους τους ονόμασα, εσύ κριτήρια, ας τα αφήσουμε κριτήρια λοιπόν), εν πολλοίς τουλάχιστον;
Εγώ για δικηγόρος δεν σκοπεύω να πάω, τουλάχιστον έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ. Είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Το πολύ για δικαστικό σώμα, αλλά και αυτό με επιφύλαξη στο λέω, βασικά δεν ξέρω τι θα κάνω έπειτα, σίγουρα ένα μεταπτυχιακό αλλά μετά... δεν ξέρω, αυτό θα το αποφασίσω όταν έλθει ο καιρός.
Επίσης, δεν έχω γνωστό στο εξωτερικό δικηγόρο, από όσο ξέρω τουλάχιστον.
Αυτά. Επίσης, ξέρεις τίποτε για φοιτητικά δάνεια ή υποτροφίες. Γιατί κάτι που έχω δει και μου αρέσει είναι ο Καναδάς, αλλά... λίγο ακριβά

.