Πίστεψέ με με αυτά που ακούω στο δρόμο δε με αγγίζει οποιαδήποτε προσβολή
Όμως εφόσον εδώ μου δίδεται ένα βήμα ώστε πω την άποψη μου θα το κάνω μήπως και αλλάξω σε κάποια άτομα την εικόνα που έχουν για εμάς
Βέβαια σε ένα άτομο που επιμένει να χρησιμοποιεί τον όρο μπάτσος δεν νομίζω να έχω πολλά να πω απλώς το να μην είναι απόλυτος για τίποτα
Καλή συνέχεια
Δεν είχα κανένα σκοπό να σε προσβάλλω, και το εννοώ.
Αν δείς γενικότερα τα μηνύματά μου στο θέμα, σε βάθος χρόνου, ποτέ δεν αναφέρομαι απόλυτα σε κάτι και λέω πολλές φορές οτι σίγουρα οσα λέμε δεν ισχύουν για όλους.
Αν είναι να επιμείνω για κάτι, σίγουρα αυτό θα ήταν πως τίποτα δεν ισχύει για ολους και πως ποτε δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι.
Θεωρώ όμως πως το σώμα αποτελείται κατα ενα μεγάλο ποσοστό απο ατομα τελείως διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας για μένα, με τα οποία "διαφωνώ" ως προς τη γενικότερη εικόνα, πεποιθήσεις και στάση ζωής.
Ελπίζω οι νεότερες φουρνιές (18-30) να βελτιώσουν το επίπεδο και να αλλάξουν αυτή την εικόνα.
Για μια ακόμη φορά, τίποτα δεν ιχύει για όλους και σε καμια περίπτωση δεν ήθελα να σε προσβάλλω.
Τέλος, τη λέξη μπάτσος δε τη χρησιμοποιώ υποτιμητικά. Αν ερμηνεύεται έτσι, θα το αλλάξω.
Ζητώ συγνώμη αν ένιωσες οτι σε προσβάλλω. Να είσαι σίγουρος πως δεν ήταν τίποτα προσωπικό, παρα μονο καποιες γενικότερες απόψεις μου για τον κλάδο, οπως τον εχω βιώσει.
Καλή συνέχεια και σε σένα και καλή δύναμη