madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 08:31 Ο madrilenos: #3.081 01-09-13 08:31 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Mε φοβίζεις. Γνωρίζοντας ορισμένες ενέργειές της για μία υπόθεση ενός συμφοιτητή με ένα έγγραφο θα τη χαρακτήριζα τουλάχιστον πρόθυμη. Ίσως να ήθελε να μας εντυπωσιάσει για το καλωσόρισμα. Αυτό το μήνα θα έχω ορισμένα "πάρε-δώσε". Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και ορισμένοι λίγοι πρόθυμοι υπάλληλοι, αλλά ο κανόνας είναι το αντίθετο. Ιδίως στις γραμματείες κάποιων τομέων χτυπάνε παγκόσμιο ρεκόρ στο ξύσιμο και στο σπάσιμο νεύρων των φοιτητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.082 01-09-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Υπάρχουν και ορισμένοι λίγοι πρόθυμοι υπάλληλοι, αλλά ο κανόνας είναι το αντίθετο. Ιδίως στις γραμματείες κάποιων τομέων χτυπάνε παγκόσμιο ρεκόρ στο ξύσιμο και στο σπάσιμο νεύρων των φοιτητών. Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς, αν αναλογιστούμε πως οι γραμματείες για το κοινό είναι ελάχιστες ώρες ανοικτές. Μήπως γνωρίζουμε για το δεύτερο έτος στο περίπου τι ώρα αρχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα κάθε μέρα; Θα ήθελα να κανονίσω κάποια μαθήματα για μία ξένη γλώσσα και δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:45 Η Αγνωστο έγραψε: #3.083 01-09-13 16:45 Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Ο nikosxdxd: #3.084 01-09-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς, αν αναλογιστούμε πως οι γραμματείες για το κοινό είναι ελάχιστες ώρες ανοικτές. Μήπως γνωρίζουμε για το δεύτερο έτος στο περίπου τι ώρα αρχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα κάθε μέρα; Θα ήθελα να κανονίσω κάποια μαθήματα για μία ξένη γλώσσα και δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:05 Ο Balthazor: #3.085 01-09-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:26 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.086 01-09-13 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λέτρω Νεοφερμένο μέλος Η Λέτρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 Η Λέτρω έγραψε: #3.087 02-09-13 11:24 Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:02 Η Αγνωστο έγραψε: #3.088 02-09-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Mε φοβίζεις. Γνωρίζοντας ορισμένες ενέργειές της για μία υπόθεση ενός συμφοιτητή με ένα έγγραφο θα τη χαρακτήριζα τουλάχιστον πρόθυμη. Ίσως να ήθελε να μας εντυπωσιάσει για το καλωσόρισμα. Αυτό το μήνα θα έχω ορισμένα "πάρε-δώσε". Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και ορισμένοι λίγοι πρόθυμοι υπάλληλοι, αλλά ο κανόνας είναι το αντίθετο. Ιδίως στις γραμματείες κάποιων τομέων χτυπάνε παγκόσμιο ρεκόρ στο ξύσιμο και στο σπάσιμο νεύρων των φοιτητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.082 01-09-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Υπάρχουν και ορισμένοι λίγοι πρόθυμοι υπάλληλοι, αλλά ο κανόνας είναι το αντίθετο. Ιδίως στις γραμματείες κάποιων τομέων χτυπάνε παγκόσμιο ρεκόρ στο ξύσιμο και στο σπάσιμο νεύρων των φοιτητών. Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς, αν αναλογιστούμε πως οι γραμματείες για το κοινό είναι ελάχιστες ώρες ανοικτές. Μήπως γνωρίζουμε για το δεύτερο έτος στο περίπου τι ώρα αρχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα κάθε μέρα; Θα ήθελα να κανονίσω κάποια μαθήματα για μία ξένη γλώσσα και δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:45 Η Αγνωστο έγραψε: #3.083 01-09-13 16:45 Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Ο nikosxdxd: #3.084 01-09-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς, αν αναλογιστούμε πως οι γραμματείες για το κοινό είναι ελάχιστες ώρες ανοικτές. Μήπως γνωρίζουμε για το δεύτερο έτος στο περίπου τι ώρα αρχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα κάθε μέρα; Θα ήθελα να κανονίσω κάποια μαθήματα για μία ξένη γλώσσα και δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:05 Ο Balthazor: #3.085 01-09-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:26 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.086 01-09-13 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λέτρω Νεοφερμένο μέλος Η Λέτρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 Η Λέτρω έγραψε: #3.087 02-09-13 11:24 Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:02 Η Αγνωστο έγραψε: #3.088 02-09-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Υπάρχουν και ορισμένοι λίγοι πρόθυμοι υπάλληλοι, αλλά ο κανόνας είναι το αντίθετο. Ιδίως στις γραμματείες κάποιων τομέων χτυπάνε παγκόσμιο ρεκόρ στο ξύσιμο και στο σπάσιμο νεύρων των φοιτητών. Click για ανάπτυξη... Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς, αν αναλογιστούμε πως οι γραμματείες για το κοινό είναι ελάχιστες ώρες ανοικτές. Μήπως γνωρίζουμε για το δεύτερο έτος στο περίπου τι ώρα αρχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα κάθε μέρα; Θα ήθελα να κανονίσω κάποια μαθήματα για μία ξένη γλώσσα και δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα(νομίζω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:45 Η Αγνωστο έγραψε: #3.083 01-09-13 16:45 Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Ο nikosxdxd: #3.084 01-09-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς, αν αναλογιστούμε πως οι γραμματείες για το κοινό είναι ελάχιστες ώρες ανοικτές. Μήπως γνωρίζουμε για το δεύτερο έτος στο περίπου τι ώρα αρχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα κάθε μέρα; Θα ήθελα να κανονίσω κάποια μαθήματα για μία ξένη γλώσσα και δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:05 Ο Balthazor: #3.085 01-09-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:26 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.086 01-09-13 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λέτρω Νεοφερμένο μέλος Η Λέτρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 Η Λέτρω έγραψε: #3.087 02-09-13 11:24 Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:02 Η Αγνωστο έγραψε: #3.088 02-09-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:48 Ο nikosxdxd: #3.084 01-09-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς, αν αναλογιστούμε πως οι γραμματείες για το κοινό είναι ελάχιστες ώρες ανοικτές. Μήπως γνωρίζουμε για το δεύτερο έτος στο περίπου τι ώρα αρχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα κάθε μέρα; Θα ήθελα να κανονίσω κάποια μαθήματα για μία ξένη γλώσσα και δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:05 Ο Balthazor: #3.085 01-09-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:26 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.086 01-09-13 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λέτρω Νεοφερμένο μέλος Η Λέτρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 Η Λέτρω έγραψε: #3.087 02-09-13 11:24 Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:02 Η Αγνωστο έγραψε: #3.088 02-09-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς, αν αναλογιστούμε πως οι γραμματείες για το κοινό είναι ελάχιστες ώρες ανοικτές. Μήπως γνωρίζουμε για το δεύτερο έτος στο περίπου τι ώρα αρχίζουν και τελειώνουν τα μαθήματα κάθε μέρα; Θα ήθελα να κανονίσω κάποια μαθήματα για μία ξένη γλώσσα και δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα(νομίζω). Click για ανάπτυξη... μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:05 Ο Balthazor: #3.085 01-09-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:26 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.086 01-09-13 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λέτρω Νεοφερμένο μέλος Η Λέτρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 Η Λέτρω έγραψε: #3.087 02-09-13 11:24 Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:02 Η Αγνωστο έγραψε: #3.088 02-09-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ερώτηση: Στη σχολή έχουμε το δικαίωμα να δηλώσουμε όσα επιλεγόμενα μαθήματα επιθυμούμε με την προϋπόθεση να μην υπερβαίνουν μαζί με τα υποχρεωτικά το οκτώ ανά εξάμηνο και να προσφέρονται αντίστοιχα στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο κατά περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα συγγράμματα; Δηλαδή αν εγώ θέλω να εξεταστώ στο πλαίσιο της τετραετούς μου φοίτησης σε 64 και όχι 41 μαθήματα, θα πάρω για όλα και το αντίστοιχο σύγγραμμα; Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:26 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.086 01-09-13 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λέτρω Νεοφερμένο μέλος Η Λέτρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 Η Λέτρω έγραψε: #3.087 02-09-13 11:24 Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:02 Η Αγνωστο έγραψε: #3.088 02-09-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: μεσος ορος ειναι 11-7 αποτι ειχα δει στο περσινο προγραμμα(συνηθως δεν αλλαζει) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λέτρω Νεοφερμένο μέλος Η Λέτρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 Η Λέτρω έγραψε: #3.087 02-09-13 11:24 Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:02 Η Αγνωστο έγραψε: #3.088 02-09-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:02 Η Αγνωστο έγραψε: #3.088 02-09-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Aλλωστε θα δεις οτι σε 4 χρονια 64 μαθηματα δε περνας που να χτυπιεσαι αλυπητα κατω, στη Νομικη τουλαχιστον..Ωστοσο επειδη κι εγω θα παρω παραπανω επιλογης το εχω μονταρει με ανταλλαγες στον Ευδοξο και συγγραμματα απο φιλους... Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα. Αρχική Δημοσίευση από Balthazor: Λίγο δύσκολο να δίνεις και να περνάς 8 μαθήματα κάθε εξάμηνο σε 4 χρόνια Αν και βέβαια, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα το Σεπτέμβρη, πιθανόν να μπορέσεις, ίσως βέβαια λίγο κουραστείς! Click για ανάπτυξη... Υποθετικό ήταν το σενάριο. Δεν είμαι (προς το παρόν) τόσο διαταραγμένη αγαπητέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:05 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #3.089 02-09-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λέτρω: Γεια σας! Κι εγώ πρωτοετής, δεν έχω ιδέα για το τι θα συναντήσω... Αμφιθέατρα, καθηγητές, εξάμηνα είναι όλα a whole new world! Ελπίζω να μην πελαγώσω... Οι εγγραφές όντως έιναι από 11 ως 28 ή θα γίνουν αλφαβητικά; Click για ανάπτυξη... Θα βγεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που θα τα διευκρινίζει όλα αυτά. Πάντως τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια για όλα τα τμήματα, αν θες να τα ετοιμάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:22 Ο nikosxdxd: #3.090 02-09-13 20:22 Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Nikos_T έγραψε: #3.091 02-09-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41 θα παρεις...για τα υπολοιπα 23 κοψε το λαιμο σου. Click για ανάπτυξη... Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:19 Η whitelioness: #3.092 02-09-13 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Πότε δηλώνουμε τα συγγράμματα που θέλουμε; Τα συγγράμματα τα κρατάμε ή τα επιστρέφουμε; Click για ανάπτυξη... θα βγει ανακοινωση υπο στανταρ συνθηκες τα κρατας εαν θελεις τα ανταλλασεις με αλλα μεσω ευδοξου (θα δεις εχει πληρ στην ιστοσελ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 06:17 Ο madrilenos: #3.093 03-09-13 06:17 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Παιδια προς δευτεροετεις και πανω, εχει δωσει κανεις πνευματικη ιδιοκτησια? γιατι θελω καποια details. Click για ανάπτυξη... Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:37 Ο nikosxdxd: #3.094 03-09-13 07:37 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Έχω δώσει εγώ. Ενδιαφέρον μάθημα και το περνάς με βαθμό, αρκεί να διαβάσεις καλά το βιβλίο. Πέρυσι άκουσα βέβαια ότι είχε βάλει κάτι αντι-σος θέματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά να το επιλέξεις. Click για ανάπτυξη... Κι εγω κατι τετοιο ακουσα...θα το δωσω τωρα λογικα, απλα με προβληματιζει οτι ειναι πολυ μεγαλο για επιλογης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:35 Ο madrilenos: #3.095 03-09-13 11:35 Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:42 Ο nikosxdxd: #3.096 04-09-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από madrilenos: Μην σε τρομάζει το ογκώδες βιβλίο, η ύλη δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε πολλά σημεία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα. Στην ουσία ανάλυση ενός νόμου είναι, απλά θέλει να ξέρεις και κάτι λίγα από διεθνείς συμβάσεις και κοινοτικό δίκαιο, κυρίως για να ξέρεις από πού προέρχονται κάποιες ρυθμίσεις του ελληνικού νόμου. Click για ανάπτυξη... Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:47 Ο fockos έγραψε: #3.097 04-09-13 00:47 Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:49 Ο nikosxdxd: #3.098 04-09-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τα βιβλία σας έχουν εικόνες ; Click για ανάπτυξη... ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:51 Ο fockos έγραψε: #3.099 04-09-13 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: ζντοινγκ...να απεικονισουν τι ακριβως? τα αρθρα του συνταγματος? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 07:46 Ο madrilenos: #3.100 04-09-13 07:46 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θελει παρακολουθηση? Γιατι αποτι ειδα η Καλλινικου το κανει και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα... Click για ανάπτυξη... Παρακολούθηση όχι, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε βαθμό 9-10 καλά θα ήταν να κάνεις εργασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χωρίς εργασία αποκλείεται να πάρεις 9-10. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δηλαδή ξερό κείμενο χωρίς κανά αφηρημένο σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Μόνο κάποια διαγράμματα έχουν ορισμένα βιβλία. Σχέδια ή εικόνες όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.