whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:14 Η whitelioness: #1.401 04-04-12 21:14 παιδια κοντευω να πεσω κατω απο τις παπαντζες. ειπε κανενας για σωστο λαθος; και χαιρω πολυ ημουν σιγουρη οτι ο καθενας εκανε ο, τι τον βολευε και του αρεσε. απλως επειδη η σχολη μας το εκανε συνηθειο να ειναι κλειστη αναρωτιομουν τι εκαναν οι συναδελφοι και 'συν-e stekiστες' . πωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:18 Η _Morticia_: #1.402 04-04-12 21:18 Προς τι ο τόνος; Η απάντηση μου ήταν αυτή γιατί δε βλέπω σε τι θα σε βοηθούσε αν απαντούσα τι έκανα. Άσε που δεν είναι και κάθε περίσταση η ίδια οπότε η απάντηση κάθε φορά διαφέρει. Δε χρειάζεται να παίρνεις φωτιά τόσο εύκολα. Συζήτηση κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:21 Ο venividivici43946: #1.403 04-04-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: οσοι εχετε ζησει και αλλες τετοιες φοιτητικες στιγμες-διαμαντια σαν τωρα: τι κανατε; προσπαθουσατε να καλυψετε την υλη μεσα απο τα συγγραμματα , πηγαινατε -οσοι ειχατε φυγει- στα σπιτια σας και απολαμβανατε σπιτικο φαγητο (και καθαριοτητα), δουλειά κτλ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:23 Η whitelioness: #1.404 04-04-12 21:23 αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου και δεν το ειπα για βοηθεια,οπως ανεφερα:ενδιαφερον.... ναι , εξωπραγματικοοοοοοοοο jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:25 Ο venividivici43946: #1.405 04-04-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου Click για ανάπτυξη... Ορίστε; Είπα ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:29 Η _Morticia_: #1.406 04-04-12 21:29 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Click για ανάπτυξη... Όχι, θα σου απαντήσω γιατί προφανώς δε με καταλαβαίνεις. Αλλάζει με βάση κάποιες πολύ βασικές παραμέτρους: για ποιο εξάμηνο μιλάμε,τι εκκρεμότητες υπάρχουν, τι προτεραιότητες υπάρχουν. Εγώ λ.χ. διαβάζω γιατί έχω εργασίες και συνθέσεις (αφού επιμένεις να ακούσεις προσωπική εμπειρία). Πολλοί γνωστοί μου έχουν φύγει και άλλοι πάνε για καφέ. Δεν ξέρω τι σου προσφέρει το παραπάνω, οι πρώτες μου απαντήσεις πίστευα ότι θα ήταν πιο βοηθητικές. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... Σε εμένα απευθυνόταν veni. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:36 Η whitelioness: #1.407 04-04-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... εχεις φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 11:21 Η danai-elpida: #1.408 05-04-12 11:21 Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια κοντευω να πεσω κατω απο τις παπαντζες. ειπε κανενας για σωστο λαθος; και χαιρω πολυ ημουν σιγουρη οτι ο καθενας εκανε ο, τι τον βολευε και του αρεσε. απλως επειδη η σχολη μας το εκανε συνηθειο να ειναι κλειστη αναρωτιομουν τι εκαναν οι συναδελφοι και 'συν-e stekiστες' . πωπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:18 Η _Morticia_: #1.402 04-04-12 21:18 Προς τι ο τόνος; Η απάντηση μου ήταν αυτή γιατί δε βλέπω σε τι θα σε βοηθούσε αν απαντούσα τι έκανα. Άσε που δεν είναι και κάθε περίσταση η ίδια οπότε η απάντηση κάθε φορά διαφέρει. Δε χρειάζεται να παίρνεις φωτιά τόσο εύκολα. Συζήτηση κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:21 Ο venividivici43946: #1.403 04-04-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: οσοι εχετε ζησει και αλλες τετοιες φοιτητικες στιγμες-διαμαντια σαν τωρα: τι κανατε; προσπαθουσατε να καλυψετε την υλη μεσα απο τα συγγραμματα , πηγαινατε -οσοι ειχατε φυγει- στα σπιτια σας και απολαμβανατε σπιτικο φαγητο (και καθαριοτητα), δουλειά κτλ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:23 Η whitelioness: #1.404 04-04-12 21:23 αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου και δεν το ειπα για βοηθεια,οπως ανεφερα:ενδιαφερον.... ναι , εξωπραγματικοοοοοοοοο jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:25 Ο venividivici43946: #1.405 04-04-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου Click για ανάπτυξη... Ορίστε; Είπα ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:29 Η _Morticia_: #1.406 04-04-12 21:29 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Click για ανάπτυξη... Όχι, θα σου απαντήσω γιατί προφανώς δε με καταλαβαίνεις. Αλλάζει με βάση κάποιες πολύ βασικές παραμέτρους: για ποιο εξάμηνο μιλάμε,τι εκκρεμότητες υπάρχουν, τι προτεραιότητες υπάρχουν. Εγώ λ.χ. διαβάζω γιατί έχω εργασίες και συνθέσεις (αφού επιμένεις να ακούσεις προσωπική εμπειρία). Πολλοί γνωστοί μου έχουν φύγει και άλλοι πάνε για καφέ. Δεν ξέρω τι σου προσφέρει το παραπάνω, οι πρώτες μου απαντήσεις πίστευα ότι θα ήταν πιο βοηθητικές. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... Σε εμένα απευθυνόταν veni. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:36 Η whitelioness: #1.407 04-04-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... εχεις φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 11:21 Η danai-elpida: #1.408 05-04-12 11:21 Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προς τι ο τόνος; Η απάντηση μου ήταν αυτή γιατί δε βλέπω σε τι θα σε βοηθούσε αν απαντούσα τι έκανα. Άσε που δεν είναι και κάθε περίσταση η ίδια οπότε η απάντηση κάθε φορά διαφέρει. Δε χρειάζεται να παίρνεις φωτιά τόσο εύκολα. Συζήτηση κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:21 Ο venividivici43946: #1.403 04-04-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: οσοι εχετε ζησει και αλλες τετοιες φοιτητικες στιγμες-διαμαντια σαν τωρα: τι κανατε; προσπαθουσατε να καλυψετε την υλη μεσα απο τα συγγραμματα , πηγαινατε -οσοι ειχατε φυγει- στα σπιτια σας και απολαμβανατε σπιτικο φαγητο (και καθαριοτητα), δουλειά κτλ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:23 Η whitelioness: #1.404 04-04-12 21:23 αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου και δεν το ειπα για βοηθεια,οπως ανεφερα:ενδιαφερον.... ναι , εξωπραγματικοοοοοοοοο jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:25 Ο venividivici43946: #1.405 04-04-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου Click για ανάπτυξη... Ορίστε; Είπα ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:29 Η _Morticia_: #1.406 04-04-12 21:29 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Click για ανάπτυξη... Όχι, θα σου απαντήσω γιατί προφανώς δε με καταλαβαίνεις. Αλλάζει με βάση κάποιες πολύ βασικές παραμέτρους: για ποιο εξάμηνο μιλάμε,τι εκκρεμότητες υπάρχουν, τι προτεραιότητες υπάρχουν. Εγώ λ.χ. διαβάζω γιατί έχω εργασίες και συνθέσεις (αφού επιμένεις να ακούσεις προσωπική εμπειρία). Πολλοί γνωστοί μου έχουν φύγει και άλλοι πάνε για καφέ. Δεν ξέρω τι σου προσφέρει το παραπάνω, οι πρώτες μου απαντήσεις πίστευα ότι θα ήταν πιο βοηθητικές. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... Σε εμένα απευθυνόταν veni. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:36 Η whitelioness: #1.407 04-04-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... εχεις φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 11:21 Η danai-elpida: #1.408 05-04-12 11:21 Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: οσοι εχετε ζησει και αλλες τετοιες φοιτητικες στιγμες-διαμαντια σαν τωρα: τι κανατε; προσπαθουσατε να καλυψετε την υλη μεσα απο τα συγγραμματα , πηγαινατε -οσοι ειχατε φυγει- στα σπιτια σας και απολαμβανατε σπιτικο φαγητο (και καθαριοτητα), δουλειά κτλ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:23 Η whitelioness: #1.404 04-04-12 21:23 αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου και δεν το ειπα για βοηθεια,οπως ανεφερα:ενδιαφερον.... ναι , εξωπραγματικοοοοοοοοο jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:25 Ο venividivici43946: #1.405 04-04-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου Click για ανάπτυξη... Ορίστε; Είπα ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:29 Η _Morticia_: #1.406 04-04-12 21:29 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Click για ανάπτυξη... Όχι, θα σου απαντήσω γιατί προφανώς δε με καταλαβαίνεις. Αλλάζει με βάση κάποιες πολύ βασικές παραμέτρους: για ποιο εξάμηνο μιλάμε,τι εκκρεμότητες υπάρχουν, τι προτεραιότητες υπάρχουν. Εγώ λ.χ. διαβάζω γιατί έχω εργασίες και συνθέσεις (αφού επιμένεις να ακούσεις προσωπική εμπειρία). Πολλοί γνωστοί μου έχουν φύγει και άλλοι πάνε για καφέ. Δεν ξέρω τι σου προσφέρει το παραπάνω, οι πρώτες μου απαντήσεις πίστευα ότι θα ήταν πιο βοηθητικές. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... Σε εμένα απευθυνόταν veni. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:36 Η whitelioness: #1.407 04-04-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... εχεις φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 11:21 Η danai-elpida: #1.408 05-04-12 11:21 Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου και δεν το ειπα για βοηθεια,οπως ανεφερα:ενδιαφερον.... ναι , εξωπραγματικοοοοοοοοο jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:25 Ο venividivici43946: #1.405 04-04-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου Click για ανάπτυξη... Ορίστε; Είπα ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:29 Η _Morticia_: #1.406 04-04-12 21:29 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Click για ανάπτυξη... Όχι, θα σου απαντήσω γιατί προφανώς δε με καταλαβαίνεις. Αλλάζει με βάση κάποιες πολύ βασικές παραμέτρους: για ποιο εξάμηνο μιλάμε,τι εκκρεμότητες υπάρχουν, τι προτεραιότητες υπάρχουν. Εγώ λ.χ. διαβάζω γιατί έχω εργασίες και συνθέσεις (αφού επιμένεις να ακούσεις προσωπική εμπειρία). Πολλοί γνωστοί μου έχουν φύγει και άλλοι πάνε για καφέ. Δεν ξέρω τι σου προσφέρει το παραπάνω, οι πρώτες μου απαντήσεις πίστευα ότι θα ήταν πιο βοηθητικές. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... Σε εμένα απευθυνόταν veni. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:36 Η whitelioness: #1.407 04-04-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... εχεις φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 11:21 Η danai-elpida: #1.408 05-04-12 11:21 Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου Click για ανάπτυξη... Ορίστε; Είπα ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:29 Η _Morticia_: #1.406 04-04-12 21:29 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Click για ανάπτυξη... Όχι, θα σου απαντήσω γιατί προφανώς δε με καταλαβαίνεις. Αλλάζει με βάση κάποιες πολύ βασικές παραμέτρους: για ποιο εξάμηνο μιλάμε,τι εκκρεμότητες υπάρχουν, τι προτεραιότητες υπάρχουν. Εγώ λ.χ. διαβάζω γιατί έχω εργασίες και συνθέσεις (αφού επιμένεις να ακούσεις προσωπική εμπειρία). Πολλοί γνωστοί μου έχουν φύγει και άλλοι πάνε για καφέ. Δεν ξέρω τι σου προσφέρει το παραπάνω, οι πρώτες μου απαντήσεις πίστευα ότι θα ήταν πιο βοηθητικές. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... Σε εμένα απευθυνόταν veni. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:36 Η whitelioness: #1.407 04-04-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... εχεις φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 11:21 Η danai-elpida: #1.408 05-04-12 11:21 Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: αλλαζει ανα περισταση; αρα πες τη γνωμη σου jesus αφηστε το.λαθος μου.στοπ. :Ρ Click για ανάπτυξη... Όχι, θα σου απαντήσω γιατί προφανώς δε με καταλαβαίνεις. Αλλάζει με βάση κάποιες πολύ βασικές παραμέτρους: για ποιο εξάμηνο μιλάμε,τι εκκρεμότητες υπάρχουν, τι προτεραιότητες υπάρχουν. Εγώ λ.χ. διαβάζω γιατί έχω εργασίες και συνθέσεις (αφού επιμένεις να ακούσεις προσωπική εμπειρία). Πολλοί γνωστοί μου έχουν φύγει και άλλοι πάνε για καφέ. Δεν ξέρω τι σου προσφέρει το παραπάνω, οι πρώτες μου απαντήσεις πίστευα ότι θα ήταν πιο βοηθητικές. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... Σε εμένα απευθυνόταν veni. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:36 Η whitelioness: #1.407 04-04-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... εχεις φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 11:21 Η danai-elpida: #1.408 05-04-12 11:21 Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ορίστε; Είπα ήδη. Click για ανάπτυξη... εχεις φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 11:21 Η danai-elpida: #1.408 05-04-12 11:21 Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτες τις μερες εγω διαβαζω λογοτεχνια,παιζω πιανο,παω για καφε.Αν ημουν απο αλλη πολη σιγουρα θαχα επιστρεψει στο σπιτι μου κ στις εκει παρεες μου. Αν ημουν σε μεγαλυτερο ετος μαλλον θα διαβαζα κ για τη σχολη. .Κ βεβαια συμφωνω οτι ο καθενας πραττει κατα ... συνειδηση!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 15:17 Η Miss Brightside: #1.409 05-04-12 15:17 Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχά, κι εγώ έχω φύγει, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει στην Αθήνα Ε θα αρχίσω και το διάβασμα σε λίγες μέρες, χρόνο έχουμε (προς το παρόν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 13:06 Η danai-elpida: #1.410 09-04-12 13:06 Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 14:46 Η Miss Brightside: #1.411 09-04-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Η Γραμματεια επιτελους βγαζει μαθηματα, αλλα δυστυχως ακομα κανενα απο αυτα που περιμενω εγω Click για ανάπτυξη... Ιστορία Δικαίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η danai-elpida: #1.412 10-04-12 21:26 Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγηκε κ η εισαγωγη στην επιστημη του δικαιου Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α με αυτο το εξαμηνο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 16:52 Η whitelioness: #1.413 18-04-12 16:52 χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Απριλίου 2012 στις 14:18 Η XARA62 έγραψε: #1.414 19-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: χμ δεν ειχα παρατηρησει οτι ξεκινησε η δήλωση μαθηματων των εαρινων εξαμηνων. αχα!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι ακόμα, από Δευτέρα: https://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/dhloseis-ma8hmatwn-earinoy-e3aminoy-2011-2012.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 12:19 Η γεωργία α.: #1.415 21-04-12 12:19 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 13:56 Ο Kirdou έγραψε: #1.416 21-04-12 13:56 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Ε όχι βέβαια...Απο ότι ξέρω τους βάζουν ερωτήσεις σε στύλ προβλήματος προς επίλυση....Απλά πρέπει να έχεις διαβάσεις θεωρία.Τους κώδικες δεν τους μαθαίνουν απέξω και νομίζω μπορούν να τους συμβουλεύονται στις εξετάσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 14:06 Η _Morticia_: #1.417 21-04-12 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά μπορεί να την έχουν και άλλοι οοοολα αυτά τα δίκαια που αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών τα μαθαίνετε απ'έξω??? ή αλλιως πώς ζητούνται στις εξετάσεις του εξαμήνου?? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη θεωρητική ή πρακτική αξία του μαθήματος. Τα καθαρά θεωρητικά μαθήματα (που είναι τα λιγότερα) απαιτούν αποστήθιση, όχι βέβαια σε απόλυτο βαθμό. Τα πρακτικά μαθήματα εξετάζονται με πρακτικά ζητήματα, ενίοτε και με κάποιες ερωτήσεις θεωρίας. Για να ανταποκριθείς στην εξέταση διαβάζεις το διδακτικό σύγγραμμα, τον αντίστοιχο νόμο/νόμους και επιλύεις πρακτικά. Η παπαγαλία/αποστήθιση στα νομικά είναι επιβλαβής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο ευμετάβλητη είναι η νομοθεσία και η νομολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργία α. Εκκολαπτόμενο μέλος Η γεωργία α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η γεωργία α.: #1.418 21-04-12 20:59 Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:14 Ο SparklingGrey: #1.419 22-04-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γεωργία α.: Γενικά σαν σχολή πως είναι?? είναι όντως το χάος που παρουσιάζουν με μετανάστες, καταλήψεις κτλ?? Click για ανάπτυξη... Στο κέντρο της Αθήνας είναι. Τι περιμένεις να συναντήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
veroniCa^ Νεοφερμένο μέλος Η veroniCa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 00:26 Η veroniCa^: #1.420 22-04-12 00:26 Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πρόκειται να κάνω μια ηλίθια ερώτηση και μη με παρεξηγήσετε. Εσείς που είστε Νομική ΠΡΟΦΑΝΏΣ θα βρήκατε κάτι που θα σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα και να σπουδάσετε σε αυτό το πανεπιστήμιο. Αν εξαιρέσουμε την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα ήταν το μόνο πράγμα που εμένα προσωπικά θα με ωθούσε στη Νομική τί σας έκανε να την ακολουθήσετε και να λιώσετε μια χρονιά στο διάβασμα -γιατί ειλικρινά ΑΥΤΆ τα μόρια για να τα βγάλεις θέλεις λιώσιμο -? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.