Δίνει κανείς άλλος τελειόφοιτος σύνθεση δημοσίου τώρα, εκτός απο μένα ? Και αν ναι, με ποιό από τα 4 κλιμάκια? Η ανακοίνωση λέει πως η δήλωση συνεχίζεται, αλλά πότε θα δώσουμε? Όλοι υπολογίζαμε αρχές Οκτώβρη.(δεδομένου πως προέχουν οι επι πτυχίω με διαφορά) Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα όμως, που θα χωρέσει ?
(Σόρρυ για το οφ τόπικ)
Α, και αναφορικά με την παρακολούθηση.. Εμένα προσωπικά,στο ελάχιστο με βοήθησε. Τα βιβλία αναφέρουν ακριβώς ό,τι παραδίδεται στα περισσότερα μαθήματα, η τουλάχιστον, με βάση αυτά εξετάζεσαι. Αν είσαι τύπος περισσότερο της γραπτής αφομοίωσης, όπως εγώ, η παρακολούθηση λίγα προσφέρει. Καλά βεβαίως, εξαιρούνται οι συνθέσεις. Εκεί μάλλον χρειάζεται. Αλλα ξέρω πολλά παιδιά, που ελάχιστα παρακολούθησαν και τώρα (αν γίνει η εξεταστική) παίρνουν πτυχίο(είμαι της τάξης του '07, τελειόφοιτη). Οπότε, μην άγχεστε για το πως θα προλάβετε. Εγω και δουλειά προλάβαινα όλα αυτά τα χρόνια, και ξένες γλώσσες, και διάφορα χόμπι. Ολα είναι θέμα προγραμματισμού. Βέβαια, δεν είπαμε να ξεκινήσουν από το πρώτο εξάμηνο, μόλις μπείτε στο κλίμα όμως, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.