conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η conundrum: #341 02-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Cas: Το δικό μου πάντως είναι στην πλατεία!! Click για ανάπτυξη... και το δικο μου στο κεντρο ειναι διπλα στα δικαστηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο Cas έγραψε: #342 02-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: άσχετο ..ρε ..μόνο εγω δε θέλω να φύγω απ τη πόλη μου..και απο τη ζεστή αγκαλιά της μανούλας...?? Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:25 Η GABRIELLA: #343 02-09-09 21:25 μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:55 Ο Cas έγραψε: #344 02-09-09 21:55 Απ'τη μια ακρη της Ελλάδας στην άλλη...Τι να πεις κι εσύ...Νομίζω,όμως ότι έπιανες Αθήνα με τα μόριά σου ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:13 Η conundrum: #345 03-09-09 01:13 πιο μακρια απο μενα δεν ειναι κανεις, μενω στη νοτιοτερη πολη της ηπειρωτικης ελλαδος στη λακωνια...ακρωτηριο μαλεα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο durruti1936: #346 03-09-09 02:28 παιδια ξερετε ποτε θα ανακοινωθουν οι οδηγιες εγγραφης απο το site της σχολης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο It's mOnEy honey: #347 03-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cas: Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Click για ανάπτυξη... μακάρι παιδιά γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα... Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ... Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας... ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)... ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια.. αλλα κουράγιο!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η olga345 έγραψε: #348 03-09-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cas: Το δικό μου πάντως είναι στην πλατεία!! Click για ανάπτυξη... και το δικο μου στο κεντρο ειναι διπλα στα δικαστηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Ο Cas έγραψε: #342 02-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: άσχετο ..ρε ..μόνο εγω δε θέλω να φύγω απ τη πόλη μου..και απο τη ζεστή αγκαλιά της μανούλας...?? Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:25 Η GABRIELLA: #343 02-09-09 21:25 μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:55 Ο Cas έγραψε: #344 02-09-09 21:55 Απ'τη μια ακρη της Ελλάδας στην άλλη...Τι να πεις κι εσύ...Νομίζω,όμως ότι έπιανες Αθήνα με τα μόριά σου ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:13 Η conundrum: #345 03-09-09 01:13 πιο μακρια απο μενα δεν ειναι κανεις, μενω στη νοτιοτερη πολη της ηπειρωτικης ελλαδος στη λακωνια...ακρωτηριο μαλεα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο durruti1936: #346 03-09-09 02:28 παιδια ξερετε ποτε θα ανακοινωθουν οι οδηγιες εγγραφης απο το site της σχολης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο It's mOnEy honey: #347 03-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cas: Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Click για ανάπτυξη... μακάρι παιδιά γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα... Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ... Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας... ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)... ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια.. αλλα κουράγιο!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η olga345 έγραψε: #348 03-09-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: άσχετο ..ρε ..μόνο εγω δε θέλω να φύγω απ τη πόλη μου..και απο τη ζεστή αγκαλιά της μανούλας...?? Click για ανάπτυξη... Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:25 Η GABRIELLA: #343 02-09-09 21:25 μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:55 Ο Cas έγραψε: #344 02-09-09 21:55 Απ'τη μια ακρη της Ελλάδας στην άλλη...Τι να πεις κι εσύ...Νομίζω,όμως ότι έπιανες Αθήνα με τα μόριά σου ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:13 Η conundrum: #345 03-09-09 01:13 πιο μακρια απο μενα δεν ειναι κανεις, μενω στη νοτιοτερη πολη της ηπειρωτικης ελλαδος στη λακωνια...ακρωτηριο μαλεα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο durruti1936: #346 03-09-09 02:28 παιδια ξερετε ποτε θα ανακοινωθουν οι οδηγιες εγγραφης απο το site της σχολης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο It's mOnEy honey: #347 03-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cas: Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Click για ανάπτυξη... μακάρι παιδιά γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα... Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ... Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας... ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)... ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια.. αλλα κουράγιο!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η olga345 έγραψε: #348 03-09-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:55 Ο Cas έγραψε: #344 02-09-09 21:55 Απ'τη μια ακρη της Ελλάδας στην άλλη...Τι να πεις κι εσύ...Νομίζω,όμως ότι έπιανες Αθήνα με τα μόριά σου ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:13 Η conundrum: #345 03-09-09 01:13 πιο μακρια απο μενα δεν ειναι κανεις, μενω στη νοτιοτερη πολη της ηπειρωτικης ελλαδος στη λακωνια...ακρωτηριο μαλεα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο durruti1936: #346 03-09-09 02:28 παιδια ξερετε ποτε θα ανακοινωθουν οι οδηγιες εγγραφης απο το site της σχολης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο It's mOnEy honey: #347 03-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cas: Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Click για ανάπτυξη... μακάρι παιδιά γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα... Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ... Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας... ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)... ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια.. αλλα κουράγιο!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η olga345 έγραψε: #348 03-09-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απ'τη μια ακρη της Ελλάδας στην άλλη...Τι να πεις κι εσύ...Νομίζω,όμως ότι έπιανες Αθήνα με τα μόριά σου ή όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:13 Η conundrum: #345 03-09-09 01:13 πιο μακρια απο μενα δεν ειναι κανεις, μενω στη νοτιοτερη πολη της ηπειρωτικης ελλαδος στη λακωνια...ακρωτηριο μαλεα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο durruti1936: #346 03-09-09 02:28 παιδια ξερετε ποτε θα ανακοινωθουν οι οδηγιες εγγραφης απο το site της σχολης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο It's mOnEy honey: #347 03-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cas: Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Click για ανάπτυξη... μακάρι παιδιά γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα... Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ... Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας... ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)... ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια.. αλλα κουράγιο!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η olga345 έγραψε: #348 03-09-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιο μακρια απο μενα δεν ειναι κανεις, μενω στη νοτιοτερη πολη της ηπειρωτικης ελλαδος στη λακωνια...ακρωτηριο μαλεα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:28 Ο durruti1936: #346 03-09-09 02:28 παιδια ξερετε ποτε θα ανακοινωθουν οι οδηγιες εγγραφης απο το site της σχολης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο It's mOnEy honey: #347 03-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cas: Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Click για ανάπτυξη... μακάρι παιδιά γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα... Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ... Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας... ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)... ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια.. αλλα κουράγιο!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η olga345 έγραψε: #348 03-09-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ξερετε ποτε θα ανακοινωθουν οι οδηγιες εγγραφης απο το site της σχολης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:55 Ο It's mOnEy honey: #347 03-09-09 03:55 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cas: Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Click για ανάπτυξη... μακάρι παιδιά γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα... Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ... Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας... ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)... ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια.. αλλα κουράγιο!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η olga345 έγραψε: #348 03-09-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μπα ολους τους πιανει μια διαθεση νοσταλγιας...δεν εισαι ο μονος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cas: Μη μιλάς κοθόλου!!Η Εδεσσα είναι πολύ πιο κοντά από τη Χαλκίδα(με το τουτού 7+ συγκεκριμένα).Θα είναι λίγο δυσκολα στην αρχή,αλλά μετά που θα δικτυωθούμε ο ένας θα βοηθάει τον άλλο και θα περνάμε καλά...Αποτέλεσμα?Θα ξεχνάμε να τηλεφωνούμε στους δικούς μας!!! Click για ανάπτυξη... μακάρι παιδιά γιατί δε ξέρεις τι θα συναντήσεις σε μια ξένη πόλη που δε γνωρίζεις κανένα... Και γω έχω συνηθίσει στην ιδέα να ζω σε μια μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα ... Αλλα τί να κάνουμε όλά κάποτε τελειώνουν και κάνουμε μια (δύσκολη) καινούργια αρχή μόνοι μας... ανοίγοντας σιγα σιγά τα φτερά μας Αντε μη κλαφτώ άλλο ειμαι και κοντά όπως είπατε...(σχετικά)... ξερω γω είναι δυσκολοτερο που είστε αρκετά μακρια.. αλλα κουράγιο!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η olga345 έγραψε: #348 03-09-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: μην μιλατε καθολου....εγω απο καλαματα κομοτηνη!!! Click για ανάπτυξη... και εγω δεν παω πισω...ειναι περιπου 8 ωρες απο το αιγιο (με αυτοκινητο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο W4What έγραψε: #349 05-09-09 11:44 Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η stella έγραψε: #350 05-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... σώπα ρε ακόμα ψάχνεις?τι περίπου θέλεις?ε μείνε σε καποιο που δεν είναι και πολυ καλό κα αλλάζες του χρόνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Ο It's mOnEy honey: #351 05-09-09 14:30 ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η conundrum: #352 05-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ξέρετε πόσες ώρες με το τρένο είναι η διαδρομη Θεσ/νίκη - Κομοτηνή? Click για ανάπτυξη... με το τρενο ειναι πολυ περισσοτερες απο οτι με λεωφορειο... λιγοτερο απο 3 ωρες με λεωφορειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η olga345 έγραψε: #353 05-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από W4What: Εγω ακομα με το σπιτι...δεν βρηκα αυτο που ηθελα... Κ εγω ερχομαι απο κερκυρα οποτε respect!!! Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι,θα βρεις. απο οσο ξερω υπαρχουν αρκετα καλα σπιτια και σε λογικες τιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:07 Η efi_11 έγραψε: #354 05-09-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από conundrum: χαχαχα καταλαβαααα!θα πηγαινεις κατευθειαν με αεροπλανο? δεν παλευεται η διαδρομη.... γιατι να ειναι τοσο μακρια... εξοριστοι γιναμε! Click για ανάπτυξη... Ναι με αεροπλανο!!! Δυστυχως δεν εχει η κομοτηνη αρα η μεσω θεσσαλονικης η μεσω αλεξανδρουπολης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:22 Ο It's mOnEy honey: #355 05-09-09 17:22 Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:30 Η efi_11 έγραψε: #356 05-09-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: Θεσσαλονικη-Κομοτηνη πόσο κοστιζει με τρένο και με λεωφορείο? ξερετε? Click για ανάπτυξη... Με τρένο οπυ το εψαξα το κανονικο (β' θεση) ειναι 10.90 αρα με το φοιτητικο θα πληρονουμε γυρω στα 7... Με το λεωφορειο ειναι περισσοτερα αλλα δεν ξερω ακριβως ποσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:39 Η GABRIELLA: #357 05-09-09 17:39 παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η efi_11 έγραψε: #358 05-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια ξερετε τι ωρα φευγει το ιντερσιτυ απο κομοτηνη γ αθηνα?? Click για ανάπτυξη... H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Ο It's mOnEy honey: #359 05-09-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από efi_11: H ιστοσελιδα του ΟΣΕ τα εχει ολα!!! για ψαξε εδω https://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2 επελεξε περιοχες και βαλε ενδεικτικη ημερομηνια! ----------------------------------------- Ασε!!! και θελω να την κανω συχνα αυτην την διαδρομη!!! Click για ανάπτυξη... :no1::no1:εισαι μεγάλη!!! καλύτερα δε θα ναι να πηγαίνεις με αεροπλάνο αλεξ/πολη? και οχι θεσ/νικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η efi_11 έγραψε: #360 05-09-09 18:03 ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι απλα δεν εχει απευθειας απο ροδο συνεχεια... νομιζω μια φορα την εβδομαδα μονο!!! οποτε καμια φορα μπορει να πηγαινω και μεσω θεσσαλονικης!!! αλλα περα απο αυτο θεσσαλονικη περασανε πολλοι απο την παρεα μου αρα θα πηγαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.