GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Η GABRIELLA: #161 19-07-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: ναι τα έχω περασει ολα εκτος απο 1. τώρα απομένουν άλλα 3 μαθήματα.. να δούμε πως πήγαμε και σε αυτά!! :p Click για ανάπτυξη... ε τοτε δεν πρεπει να παραπονιεσαι καθολου...καλη επιτυχια και στα επομενα!!να σε ρωτησω το πρωτο εξαμηνο ποσα επιλογης πρεπει να διαλεξουμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 18:54 Ο trelospektis: #162 19-07-09 18:54 μέχρι 3 μπορείς κάθε εξάμηνο. maximum στο τέλος θα μπορείς να έχεις δώσει 12 μαθήματα, από τα οποία στο πτυχίο θα ληφθούν υπόψη τα 9 με τον υψηλότερο βαθμό! Εγώ σας προτείνω να πάρετε Εγκληματολογία, Διεθνείς Οργανισμούς και αν θέλετε Συνταγματική Ιστορία.. Αλλά τα 2 πρώτα οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η GABRIELLA: #163 19-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: μέχρι 3 μπορείς κάθε εξάμηνο. maximum στο τέλος θα μπορείς να έχεις δώσει 12 μαθήματα, από τα οποία στο πτυχίο θα ληφθούν υπόψη τα 9 με τον υψηλότερο βαθμό! Εγώ σας προτείνω να πάρετε Εγκληματολογία, Διεθνείς Οργανισμούς και αν θέλετε Συνταγματική Ιστορία.. Αλλά τα 2 πρώτα οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Ο NewBorn έγραψε: #164 19-07-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Click για ανάπτυξη... https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η GABRIELLA: #165 20-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Click για ανάπτυξη... ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 02:17 Ο NewBorn έγραψε: #166 20-07-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η GABRIELLA: #167 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Click για ανάπτυξη... ααα δεν ξερω παντως εγκληματολογια κ τ υπολοιπα π ειπε ο τρελος παικτης σιγουρα γιατι αυτος τα πηρε ως επιλογης αρα υπαρχουν.παντως μακαρι να ειναι ολα διαθεσιμα ,να εχουμε πιο πολλες επιλογες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο trelospektis: #168 20-07-09 13:02 Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: ναι τα έχω περασει ολα εκτος απο 1. τώρα απομένουν άλλα 3 μαθήματα.. να δούμε πως πήγαμε και σε αυτά!! :p Click για ανάπτυξη... ε τοτε δεν πρεπει να παραπονιεσαι καθολου...καλη επιτυχια και στα επομενα!!να σε ρωτησω το πρωτο εξαμηνο ποσα επιλογης πρεπει να διαλεξουμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 18:54 Ο trelospektis: #162 19-07-09 18:54 μέχρι 3 μπορείς κάθε εξάμηνο. maximum στο τέλος θα μπορείς να έχεις δώσει 12 μαθήματα, από τα οποία στο πτυχίο θα ληφθούν υπόψη τα 9 με τον υψηλότερο βαθμό! Εγώ σας προτείνω να πάρετε Εγκληματολογία, Διεθνείς Οργανισμούς και αν θέλετε Συνταγματική Ιστορία.. Αλλά τα 2 πρώτα οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η GABRIELLA: #163 19-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: μέχρι 3 μπορείς κάθε εξάμηνο. maximum στο τέλος θα μπορείς να έχεις δώσει 12 μαθήματα, από τα οποία στο πτυχίο θα ληφθούν υπόψη τα 9 με τον υψηλότερο βαθμό! Εγώ σας προτείνω να πάρετε Εγκληματολογία, Διεθνείς Οργανισμούς και αν θέλετε Συνταγματική Ιστορία.. Αλλά τα 2 πρώτα οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Ο NewBorn έγραψε: #164 19-07-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Click για ανάπτυξη... https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η GABRIELLA: #165 20-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Click για ανάπτυξη... ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 02:17 Ο NewBorn έγραψε: #166 20-07-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η GABRIELLA: #167 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Click για ανάπτυξη... ααα δεν ξερω παντως εγκληματολογια κ τ υπολοιπα π ειπε ο τρελος παικτης σιγουρα γιατι αυτος τα πηρε ως επιλογης αρα υπαρχουν.παντως μακαρι να ειναι ολα διαθεσιμα ,να εχουμε πιο πολλες επιλογες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο trelospektis: #168 20-07-09 13:02 Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μέχρι 3 μπορείς κάθε εξάμηνο. maximum στο τέλος θα μπορείς να έχεις δώσει 12 μαθήματα, από τα οποία στο πτυχίο θα ληφθούν υπόψη τα 9 με τον υψηλότερο βαθμό! Εγώ σας προτείνω να πάρετε Εγκληματολογία, Διεθνείς Οργανισμούς και αν θέλετε Συνταγματική Ιστορία.. Αλλά τα 2 πρώτα οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η GABRIELLA: #163 19-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: μέχρι 3 μπορείς κάθε εξάμηνο. maximum στο τέλος θα μπορείς να έχεις δώσει 12 μαθήματα, από τα οποία στο πτυχίο θα ληφθούν υπόψη τα 9 με τον υψηλότερο βαθμό! Εγώ σας προτείνω να πάρετε Εγκληματολογία, Διεθνείς Οργανισμούς και αν θέλετε Συνταγματική Ιστορία.. Αλλά τα 2 πρώτα οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Ο NewBorn έγραψε: #164 19-07-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Click για ανάπτυξη... https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η GABRIELLA: #165 20-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Click για ανάπτυξη... ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 02:17 Ο NewBorn έγραψε: #166 20-07-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η GABRIELLA: #167 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Click για ανάπτυξη... ααα δεν ξερω παντως εγκληματολογια κ τ υπολοιπα π ειπε ο τρελος παικτης σιγουρα γιατι αυτος τα πηρε ως επιλογης αρα υπαρχουν.παντως μακαρι να ειναι ολα διαθεσιμα ,να εχουμε πιο πολλες επιλογες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο trelospektis: #168 20-07-09 13:02 Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: μέχρι 3 μπορείς κάθε εξάμηνο. maximum στο τέλος θα μπορείς να έχεις δώσει 12 μαθήματα, από τα οποία στο πτυχίο θα ληφθούν υπόψη τα 9 με τον υψηλότερο βαθμό! Εγώ σας προτείνω να πάρετε Εγκληματολογία, Διεθνείς Οργανισμούς και αν θέλετε Συνταγματική Ιστορία.. Αλλά τα 2 πρώτα οπωσδήποτε! Click για ανάπτυξη... καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Ο NewBorn έγραψε: #164 19-07-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Click για ανάπτυξη... https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η GABRIELLA: #165 20-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Click για ανάπτυξη... ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 02:17 Ο NewBorn έγραψε: #166 20-07-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η GABRIELLA: #167 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Click για ανάπτυξη... ααα δεν ξερω παντως εγκληματολογια κ τ υπολοιπα π ειπε ο τρελος παικτης σιγουρα γιατι αυτος τα πηρε ως επιλογης αρα υπαρχουν.παντως μακαρι να ειναι ολα διαθεσιμα ,να εχουμε πιο πολλες επιλογες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο trelospektis: #168 20-07-09 13:02 Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: καλα εκληματολογια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα..μαλιστα μ εχει δωσει μια γνωστη το βιβλιο της νομικης και το εχω διαβασει..ειναι πολυ ενδιαφερον κ κατανοητο...απο τι μπορουμε να διαλεξουμε?ποσες δλδ επιλογες εχουμε? Click για ανάπτυξη... https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η GABRIELLA: #165 20-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Click για ανάπτυξη... ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 02:17 Ο NewBorn έγραψε: #166 20-07-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η GABRIELLA: #167 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Click για ανάπτυξη... ααα δεν ξερω παντως εγκληματολογια κ τ υπολοιπα π ειπε ο τρελος παικτης σιγουρα γιατι αυτος τα πηρε ως επιλογης αρα υπαρχουν.παντως μακαρι να ειναι ολα διαθεσιμα ,να εχουμε πιο πολλες επιλογες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο trelospektis: #168 20-07-09 13:02 Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: https://www.law.duth.gr/index.php?rm=1&pm=75&sm=70 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει , αλλα απ'τη στιγμη που ειναι απο το επισημο site Click για ανάπτυξη... ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 02:17 Ο NewBorn έγραψε: #166 20-07-09 02:17 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η GABRIELLA: #167 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Click για ανάπτυξη... ααα δεν ξερω παντως εγκληματολογια κ τ υπολοιπα π ειπε ο τρελος παικτης σιγουρα γιατι αυτος τα πηρε ως επιλογης αρα υπαρχουν.παντως μακαρι να ειναι ολα διαθεσιμα ,να εχουμε πιο πολλες επιλογες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο trelospektis: #168 20-07-09 13:02 Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: ποιο πραγμα αν ισχυει?σορρυ δν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η GABRIELLA: #167 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Click για ανάπτυξη... ααα δεν ξερω παντως εγκληματολογια κ τ υπολοιπα π ειπε ο τρελος παικτης σιγουρα γιατι αυτος τα πηρε ως επιλογης αρα υπαρχουν.παντως μακαρι να ειναι ολα διαθεσιμα ,να εχουμε πιο πολλες επιλογες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο trelospektis: #168 20-07-09 13:02 Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εννοω αν ειναι διαθεσιμα προς επιλογη ολα τα μαθηματα επιλογης που υπαρχουν στη λιστα Click για ανάπτυξη... ααα δεν ξερω παντως εγκληματολογια κ τ υπολοιπα π ειπε ο τρελος παικτης σιγουρα γιατι αυτος τα πηρε ως επιλογης αρα υπαρχουν.παντως μακαρι να ειναι ολα διαθεσιμα ,να εχουμε πιο πολλες επιλογες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο trelospektis: #168 20-07-09 13:02 Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:12 Η GABRIELLA: #169 20-07-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Όλα είναι διαθέσιμα ναι.. και 1 άτομο να το επιλέξει θα γίνει το μάθημα. Απλώς δεν μπορείτε π.χ. να διαλέξετε Ανακριτική στο πρώτο εξάμηνο ούτε στο δεύτερο! Υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα που μπορείτε να τα επιλέξτε σε κάθε εξάμηνο.. Click για ανάπτυξη... μηπως μπορεις να μας πεις τι μπορουμε να διαλεξουμε για το 1ο εξαμηνο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Ο trelospektis: #170 20-07-09 14:19 Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η GABRIELLA: #171 20-07-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Συνταγματική Ιστορία Εγκληματολογία Αγγλικά Διεθνείς Οργανισμούς Ρωμαϊκό Δίκαιο και Κοινωνιολογία αν θυμάμαι καλα! Αν θες πάρε και Ρωμαϊκό.. Δεν διαφέρει και πάρα πολύ από την Ιστορία Δικαίου! Click για ανάπτυξη... α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Ο tonyg4 έγραψε: #172 21-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: α ωραια ..θ τ σκεφτω και θ αποφασισω... ----------------------------------------- υποψηφιοι φοιτητες στην κομοτηνη ποτε θα ανεβαιτε κομοτηνη???? Click για ανάπτυξη... κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Ο NewBorn έγραψε: #173 21-07-09 11:33 εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:50 Ο tonyg4 έγραψε: #174 21-07-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NewBorn: εγω παντως λογικα θα περασω πρωτα μια βολτα αμεσως μετα τις βασεις Click για ανάπτυξη... ποσα μορια εχεις δημητρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο NewBorn έγραψε: #175 21-07-09 11:57 18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
18753 εχω οποτε ειμαι σιγουρος για Νομικη Κομοτηνης αλλα εχω δηλωσει και Θεσσαλονικη , ποτε δεν ξερεις .... παρα τις συνηθεις προβλεψεις... με τις εκτιμησεις του manoslaw μπαινω και θεσσαλονικη. γενικα παντως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μαι Κομοτηνη του χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η GABRIELLA: #176 21-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: κατσε να βγουν οι βασεις πρωτα (εχω 18624μ) , αν και το πιθανοτερο ειναι το οριο να ειναι τα 18400μ max. εσυ, θα πας για σπιτι απο νωρις; Click για ανάπτυξη... μπα οχι και εγω τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη θ ανεβω.ετσι και αλλιως μαλλον στην εστια θα μεινω οποτε δεν χρειαζεται να παω πιο νωρις.ξερω τους υπευθυνους και θ μ βρουν δωματιο. ----------------------------------------- παιδια στεναχωριεται κανενας που θα φυγει απο την πολη του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manoslaw Νεοφερμένο μέλος Ο manoslaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 19:11 Ο manoslaw έγραψε: #177 21-07-09 19:11 Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με 18750 παίζει να μπεις Θεσσαλονίκη. Πρώτη φορά φέτος μάλλον θα δούμε τα κεντρικά παιδαγωγικά πάνω από τις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τελικές εκτιμήσεις από Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonyg4 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 18:47 Ο tonyg4 έγραψε: #178 22-07-09 18:47 θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NewBorn Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 19:10 Ο NewBorn έγραψε: #179 22-07-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Αυγούστου 2012 GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... εγω ηδη εχω αρχισει οπως και να χει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Η GABRIELLA: #180 22-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tonyg4: θα τρωτε στη λεσχη; νομιζω πως ειναι δωρεαν για ολους ανεξαρτητου εισοδηματος, τωρα οσο για την ποιοτητα των γευματων... α ρε μανα, και σου ελεγα να κανουμε μαθηματα μαγειρικης Click για ανάπτυξη... μια κοπελα μου ειπε οτι τα φαγητα στη λεσχη τρωγονται...πραγμα το οποιο και ελπιζω!!οσο για τα μαθηματα μαγειρικης εγω τ εχω ολοκληρωσει εδω και καιρο..ξερω να φτιαχνω σχεδον τα παντα!αλλα θα τρωω στην εστια γτ σιγα να μην εχω ορεξη να μαγειρευω...στην μετεπειτα ζωη μου εχω καιρο να μαγειρευω..τωρα διασκεδαση και διαβασμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.