trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Ο trelospektis: #401 08-09-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Marquis: Ήμουν πρωτοετής εκεί, τώρα είμαι στη νομική του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... :!::!: Γιατί έφυγες από τη Κομοτηνή; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: το δελτίο επιτυχίας από το λύκειο πότε το παίρνουμε?το χετε πάρει? αυτή την ερώτηση την έχω κάνει σε δεκάδες διαφορετικά άτομα και εχω πάρει τόσες απαντήσεις όσα και τα άτομα Click για ανάπτυξη... έπρεπε να το είχατε πάρει.. πάνε στο λύκειο σου και ζήτα το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Ο Marquis έγραψε: #402 08-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: :!::!: Γιατί έφυγες από τη Κομοτηνή; Click για ανάπτυξη... Για πολλούς λόγους, πάντως όσοι πάτε πρωτοετείς εκεί μια χαρά θα περάσετε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: το δελτίο επιτυχίας από το λύκειο πότε το παίρνουμε?το χετε πάρει? αυτή την ερώτηση την έχω κάνει σε δεκάδες διαφορετικά άτομα και εχω πάρει τόσες απαντήσεις όσα και τα άτομα Click για ανάπτυξη... Λογικά μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα έχει πάει σε όλα τα σχολεία! Δεν έρχεται πάντως ταυτόχρονα παντού στη Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο durruti1936: #403 08-09-09 14:54 Από παιδί παράταξης έμαθα ότι χρειάζονται τα εξής: Απολυτήριο λυκείου (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) Αποτελέσματα λυκείου (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) Ταυτότητα 6 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η Celice έγραψε: #404 08-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Marquis: Τα αγγλικά είναι ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής και ως εκ τούτου αυτό που γράφεις δε γίνεται μιας και δεν είναι υποχρεωτικό. Απλά ως ξένη γλώσσα, πρέπει να εξεταστεί 3 φορες για να μετρήσει ως 1 μάθημα επιλογής Click για ανάπτυξη... τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο Marquis έγραψε: #405 08-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Celice: τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Click για ανάπτυξη... Οι ξένες γλώσσες, τα αγγλικά δηλαδή μιας και αυτά διδάσκονται μόνο, εξετάζονται, και διδάσκονται 3 φορές, προκειμένου να υπολογιστούν ως μάθημα επιλογής που έχει περαστεί με επιτυχία. Θέλεις δηλαδή 3 εξεταστικές και 3 εξάμηνα, με διαβαθμισμένη ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Celice έγραψε: #406 08-09-09 18:05 ευχαριστω για τη διευκρινιση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Η marousa έγραψε: #407 09-09-09 14:51 Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η GABRIELLA: #408 09-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marquis: Ήμουν πρωτοετής εκεί, τώρα είμαι στη νομική του ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... :!::!: Γιατί έφυγες από τη Κομοτηνή; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: το δελτίο επιτυχίας από το λύκειο πότε το παίρνουμε?το χετε πάρει? αυτή την ερώτηση την έχω κάνει σε δεκάδες διαφορετικά άτομα και εχω πάρει τόσες απαντήσεις όσα και τα άτομα Click για ανάπτυξη... έπρεπε να το είχατε πάρει.. πάνε στο λύκειο σου και ζήτα το.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Ο Marquis έγραψε: #402 08-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: :!::!: Γιατί έφυγες από τη Κομοτηνή; Click για ανάπτυξη... Για πολλούς λόγους, πάντως όσοι πάτε πρωτοετείς εκεί μια χαρά θα περάσετε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: το δελτίο επιτυχίας από το λύκειο πότε το παίρνουμε?το χετε πάρει? αυτή την ερώτηση την έχω κάνει σε δεκάδες διαφορετικά άτομα και εχω πάρει τόσες απαντήσεις όσα και τα άτομα Click για ανάπτυξη... Λογικά μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα έχει πάει σε όλα τα σχολεία! Δεν έρχεται πάντως ταυτόχρονα παντού στη Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Αυγούστου 2012 durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο durruti1936: #403 08-09-09 14:54 Από παιδί παράταξης έμαθα ότι χρειάζονται τα εξής: Απολυτήριο λυκείου (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) Αποτελέσματα λυκείου (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) Ταυτότητα 6 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η Celice έγραψε: #404 08-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Marquis: Τα αγγλικά είναι ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής και ως εκ τούτου αυτό που γράφεις δε γίνεται μιας και δεν είναι υποχρεωτικό. Απλά ως ξένη γλώσσα, πρέπει να εξεταστεί 3 φορες για να μετρήσει ως 1 μάθημα επιλογής Click για ανάπτυξη... τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο Marquis έγραψε: #405 08-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Celice: τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Click για ανάπτυξη... Οι ξένες γλώσσες, τα αγγλικά δηλαδή μιας και αυτά διδάσκονται μόνο, εξετάζονται, και διδάσκονται 3 φορές, προκειμένου να υπολογιστούν ως μάθημα επιλογής που έχει περαστεί με επιτυχία. Θέλεις δηλαδή 3 εξεταστικές και 3 εξάμηνα, με διαβαθμισμένη ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Celice έγραψε: #406 08-09-09 18:05 ευχαριστω για τη διευκρινιση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Η marousa έγραψε: #407 09-09-09 14:51 Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η GABRIELLA: #408 09-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: :!::!: Γιατί έφυγες από τη Κομοτηνή; Click για ανάπτυξη... Για πολλούς λόγους, πάντως όσοι πάτε πρωτοετείς εκεί μια χαρά θα περάσετε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: το δελτίο επιτυχίας από το λύκειο πότε το παίρνουμε?το χετε πάρει? αυτή την ερώτηση την έχω κάνει σε δεκάδες διαφορετικά άτομα και εχω πάρει τόσες απαντήσεις όσα και τα άτομα Click για ανάπτυξη... Λογικά μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα έχει πάει σε όλα τα σχολεία! Δεν έρχεται πάντως ταυτόχρονα παντού στη Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
durruti1936 Νεοφερμένο μέλος Ο durruti1936 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο durruti1936: #403 08-09-09 14:54 Από παιδί παράταξης έμαθα ότι χρειάζονται τα εξής: Απολυτήριο λυκείου (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) Αποτελέσματα λυκείου (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) Ταυτότητα 6 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η Celice έγραψε: #404 08-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Marquis: Τα αγγλικά είναι ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής και ως εκ τούτου αυτό που γράφεις δε γίνεται μιας και δεν είναι υποχρεωτικό. Απλά ως ξένη γλώσσα, πρέπει να εξεταστεί 3 φορες για να μετρήσει ως 1 μάθημα επιλογής Click για ανάπτυξη... τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο Marquis έγραψε: #405 08-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Celice: τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Click για ανάπτυξη... Οι ξένες γλώσσες, τα αγγλικά δηλαδή μιας και αυτά διδάσκονται μόνο, εξετάζονται, και διδάσκονται 3 φορές, προκειμένου να υπολογιστούν ως μάθημα επιλογής που έχει περαστεί με επιτυχία. Θέλεις δηλαδή 3 εξεταστικές και 3 εξάμηνα, με διαβαθμισμένη ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Celice έγραψε: #406 08-09-09 18:05 ευχαριστω για τη διευκρινιση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Η marousa έγραψε: #407 09-09-09 14:51 Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η GABRIELLA: #408 09-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από παιδί παράταξης έμαθα ότι χρειάζονται τα εξής: Απολυτήριο λυκείου (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) Αποτελέσματα λυκείου (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) Ταυτότητα 6 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:47 Η Celice έγραψε: #404 08-09-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Marquis: Τα αγγλικά είναι ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής και ως εκ τούτου αυτό που γράφεις δε γίνεται μιας και δεν είναι υποχρεωτικό. Απλά ως ξένη γλώσσα, πρέπει να εξεταστεί 3 φορες για να μετρήσει ως 1 μάθημα επιλογής Click για ανάπτυξη... τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο Marquis έγραψε: #405 08-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Celice: τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Click για ανάπτυξη... Οι ξένες γλώσσες, τα αγγλικά δηλαδή μιας και αυτά διδάσκονται μόνο, εξετάζονται, και διδάσκονται 3 φορές, προκειμένου να υπολογιστούν ως μάθημα επιλογής που έχει περαστεί με επιτυχία. Θέλεις δηλαδή 3 εξεταστικές και 3 εξάμηνα, με διαβαθμισμένη ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Celice έγραψε: #406 08-09-09 18:05 ευχαριστω για τη διευκρινιση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Η marousa έγραψε: #407 09-09-09 14:51 Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η GABRIELLA: #408 09-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marquis: Τα αγγλικά είναι ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής και ως εκ τούτου αυτό που γράφεις δε γίνεται μιας και δεν είναι υποχρεωτικό. Απλά ως ξένη γλώσσα, πρέπει να εξεταστεί 3 φορες για να μετρήσει ως 1 μάθημα επιλογής Click για ανάπτυξη... τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο Marquis έγραψε: #405 08-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Celice: τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Click για ανάπτυξη... Οι ξένες γλώσσες, τα αγγλικά δηλαδή μιας και αυτά διδάσκονται μόνο, εξετάζονται, και διδάσκονται 3 φορές, προκειμένου να υπολογιστούν ως μάθημα επιλογής που έχει περαστεί με επιτυχία. Θέλεις δηλαδή 3 εξεταστικές και 3 εξάμηνα, με διαβαθμισμένη ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Celice έγραψε: #406 08-09-09 18:05 ευχαριστω για τη διευκρινιση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Η marousa έγραψε: #407 09-09-09 14:51 Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η GABRIELLA: #408 09-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Celice: τι εννοεις πως πρεπει να εξεταστει 3 φορες?σε 3 εξετστικες δηλαδη?ακομη κι αν το περασεις με την πρωτη φορα?δεν το καταλαβα...εξηγησε το please... Click για ανάπτυξη... Οι ξένες γλώσσες, τα αγγλικά δηλαδή μιας και αυτά διδάσκονται μόνο, εξετάζονται, και διδάσκονται 3 φορές, προκειμένου να υπολογιστούν ως μάθημα επιλογής που έχει περαστεί με επιτυχία. Θέλεις δηλαδή 3 εξεταστικές και 3 εξάμηνα, με διαβαθμισμένη ύλη νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Celice έγραψε: #406 08-09-09 18:05 ευχαριστω για τη διευκρινιση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Η marousa έγραψε: #407 09-09-09 14:51 Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η GABRIELLA: #408 09-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω για τη διευκρινιση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Η marousa έγραψε: #407 09-09-09 14:51 Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η GABRIELLA: #408 09-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η GABRIELLA: #408 09-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marousa: Να μου ζήσεις Νομική Κομοτηνής...Και εγώ παιδιά μαζί σας θα είμαι!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζονται για σιτηση στη σχολη? Click για ανάπτυξη... γεια σου συναδελφε!!!τα δικαιολογητικα γ τη σιτηση τ γραφει στο σάιτ τ πανεπιστημιου.duth.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η marousa έγραψε: #409 09-09-09 17:26 Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eυχαριστώώώώώ!!!! Εχω ακούσει πως όταν θα πάμε να γραφτούμε θα πέσουν απάνω μας οι των κομμάτων ''φοιτητοΫπερασπιστές''Τι λέτε να κάνουμε???Βοηθά ή :what:θα μπλέξουμε και θα μας ζαλίσουν??? Αλ΄λιώς πώς να τους αποφύγουμε?:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η efi_11 έγραψε: #410 09-09-09 17:51 Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισως για αρχη να μας φανουν και λιγακι χρησιμοι γιατι απο οτι λενε ολοι οι γραμματεια δεν θα μας εξυπηρετησει και πολυ... Οποτε πληροφοριες για μαθηματα δεν ειναι κακο να παρουμε απο αυτους και μετα μην μας ειδατε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η marousa έγραψε: #411 09-09-09 18:27 Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:34 Η GABRIELLA: #412 09-09-09 20:34 δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξερω ακομα.το θεατρο μ αρεσει αλλα βλεποντας και κανοντας.θα ειναι κανενας 17 κομοτηνη?α και εβγαλαν επισημη ανακοινωση γ τ δικαιολογητικα γ την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:29 Ο W4What έγραψε: #413 09-09-09 22:29 Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Ο Aeneas έγραψε: #414 09-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από W4What: Κανα site να δω κανα επιπλακι?? Γεια σου συναδελφισσα!! Click για ανάπτυξη... ikea.gr Είναι καινούργιος ο κατάλογος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wra Νεοφερμένο μέλος Η wra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η wra έγραψε: #415 09-09-09 23:23 Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πηρα στην σχολή! Οι μεταγραφές ξεκινούν στις 16! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi_11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 Η efi_11 έγραψε: #416 10-09-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marousa: Ωραίος!!!καλά λες!!!Εχει σκεφτεί κάποιος να ασχοληθεί με τα πολιτικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα(π.χ.μουσική:fss:,χορωδία,θέατρο)??? Click για ανάπτυξη... Σιγουρα τον πρωτο καιρο θελω πληρη ξεκουραση!!!! Κοινως να μην κανω τιποτα!!!! Αρα βλεπουμε απο τον δευτερο χρονο για τετοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η marousa έγραψε: #417 10-09-09 12:11 Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mμμμμμ....Θέατρο!!!!Ενδιαφέρον!!!!:iagree:Εγώ ασχολούμαι με το πιάνο και χορωδίες,αλλα μάλλον προς το παρόν θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο Εφη!!!Για ένα διάστημα καλή και η ξεκούραση...:dance:Οσον αφορά για έπιπλα,μην ανησυχείτε!! Στην Κομοτηνή υπάρχουν πολλά καταστήματα επίπλων με καλές τιμές.Εγώ αγόρασα από τα καταστήματα Δαμιανού και ήταν αρκετά φτηνά.Αλλωστε η οικονομία της εκεί περιοχής κινείται από τους φοιτητές,επομένως ό,τι έχουμε ανάγκη θα το βρούμε εύκολα... Εγώ ανεβαίνω Κομοτηνή μετά τις 20.Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olga345 Νεοφερμένο μέλος Η olga345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η olga345 έγραψε: #418 10-09-09 12:35 με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marquis Νεοφερμένο μέλος Ο Marquis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Ο Marquis έγραψε: #419 10-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από olga345: με ολα αυτα εχω μπερδευτει... 1)ποσα μαθηματα επιλογης μπορει να παρει καποιος? 2)ποια ειναι τελικα τα εγγραφα που απαιτουναι για τις εγγραφες? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει υπευθυνα Click για ανάπτυξη... Μπορείς να πάρεις μέχρι 3 μαθήματα επιλογής ανά εξάμηνο, όμως μιας και με το νέο σύστημα δικαιούσαι μόνο τα βιβλία του αριθμού των επιλεγόμενων μαθημάτων που σου χρειάζονται για την απόκτηση βιβλίου, δηλαδή 9 το σύνολο, θα πρέπει να διαλέξεις όσα μαθήματα επιλογής σου αρέσουν. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις απο αυτά όμως στα πρώτα εξάμηνα, ωστέ μετά που δυσκολεύουν τα υποχρεωτικά μαθήματα να μη χρειάζεται να ασχολείσαι με τα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marousa Νεοφερμένο μέλος Η marousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η marousa έγραψε: #420 10-09-09 13:34 Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mη φοβου ρε Ολγακι!!!:niki:Οσον αφορα την εγγραφη χρειαζεται 1)επικυρωμενη φωτοτυπια του απολυτηριου,2)επικυρωμενη φωτοτυπια αστυνομικης ταυτοτητας,3)8φωτογραφιες,4)ατομικο δελτιο προσβασης σε ΑΕΙ(απο το λυκειο).Τωρα οσον αφορα τα μαθηματα επιλογης ειναι -Εγκληματολογια-Κοινωνιολογια-Συνταγματικη Ιστορια-Ρωμαϊκο Δικαιο-Διεθνεις Οργανισμοι-Αγγλικα.Τι να πρωτοδιαλεξεις??:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.