Αρχικά τα συγχαρητήριά μου στον manoslaw που ισορροπούσε με τις απόλυτα λογικές του εκτιμήσεις τις αηδίες του Κάτσικα -και του κάθε άσχετου- και μας έδινε πολλές ελπίδες. Είμαι στην Κομοτηνή και μπορώ να πω πως εκ πρώτης όψεως είναι όμορφη πόλη. Έχει μια πολύ μεγάλη και ωραία πλατεία -την πλατεία Ειρήνης- και διαθέτει πολλά και διαφορετικά στέκια. Οι δύο κεντρικοί άξονες της πόλης είναι δύο: η παλιά Νομική (απέναντι από το γήπεδο του Πανθρακικού) και το παλιό Πρυτανείο. Γύρω από τις δύο αυτές περιοχές μένουν οι περισσότεροι φοιτητές. Και στα δύο αυτά μέρη υπάρχουν στάσεις από τις οποίες περνούν τα λεωφορεία που οδηγούν στην Πανεπιστημιούπολη (η οποία είναι πανέμορφη). Υπάρχει λίγω έξω από το κέντρο της πόλης και το εμπορικό κέντρο Kosmopolis, το οποίο είναι τεράστιο και πίσω από αυτό υπάρχουν studios. Παίδες είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε πολύ ωραία. Λίγο πριν από την αρχή της σεζόν ας κάνουμε ένα διαδυκτιακό meeting ώστε να γνωριστούμε αμέσως στην Κομοτηνή. Τα λέμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.