Rossettitalia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Πιστεύετε στη συμμετοχή των στην πολιτική?Είναι γεγονός οτι η φωνή των νέων δεν ''συμμετέχει'' στα κοινά!Μια πραγματικά καλή προσπάθεια γίνεται απο την γενική γραμματεία της νέας γενιάς αλλά κατ εμέ πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη συλλογική συμμετοχή.Νομίζω πως η αντιμετώπιση των πολιτικών προς τους νέους πρέπει να αλλάξει να γίνει πιο προσιτή,πιο σύγρονη,πιο ενεργητική!Συμφωνείτε?Τι θα λέγατε στην ιδέα όλοι εμείς οι νέοι να δημιοργήσουμε ένα εννιαίο κόσμο που θα μας εκφράζει,κάτι διαφορετικό μακριά απο πολιτικές παρατάξεις,χρώματα και κόμματα που θα έχει ως στόχο την κοινή αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία,αλλά και την πρόταση νέων δημιουργικών ιδεών που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την κοινωνία μας!!!Ακούω προτάσεις!!!Πως σας φαίνεται?(Απευθύνεται και στους διαχειριστές του forum)
Δεν ασχολούνται γιατί πολιτική σημαίνει κομματοποίησηη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Τώρα κατάλαβα τι λες

Εγώ προτείνω να φτιάξουμε κόμμα με όνομα:
Τα παιδιά των λουλουδιών version 2

Και εγώ κι ο μιχάλης92 σας φτιάχνουμε όλα τα πόστερ των εκστρατειών

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση και μάλιστα θα πρότεινα να πραγματοποιούνται διάφορες πολιτικής φύσεως έρευνες στο φόρουμ μας και έπειτα γιατί όχι να αποστέλονται σε κάποιο φορέα...άλλωστε ας μην το ξεχνάμε,το ischool αποτελεί ένα ελληνικό νεανικό φόρουμ που αριθμεί πολλά μέλη...ωστόσο για κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει συστηματική κινητοποίηση όλων των μελών!!!!!!!!!εγώ πάντως είμαι υπέρ σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους προοδευτικές πρωτοβουλίες!!!!Πιστεύετε στη συμμετοχή των στην πολιτική?Είναι γεγονός οτι η φωνή των νέων δεν ''συμμετέχει'' στα κοινά!Μια πραγματικά καλή προσπάθεια γίνεται απο την γενική γραμματεία της νέας γενιάς αλλά κατ εμέ πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη συλλογική συμμετοχή.Νομίζω πως η αντιμετώπιση των πολιτικών προς τους νέους πρέπει να αλλάξει να γίνει πιο προσιτή,πιο σύγρονη,πιο ενεργητική!Συμφωνείτε?Τι θα λέγατε στην ιδέα όλοι εμείς οι νέοι να δημιοργήσουμε ένα εννιαίο κόσμο που θα μας εκφράζει,κάτι διαφορετικό μακριά απο πολιτικές παρατάξεις,χρώματα και κόμματα που θα έχει ως στόχο την κοινή αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία,αλλά και οποιούματ την πρόταση νέων δημιουργικών ιδεών που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την κοινωνία μας!!!Ακούω προτάσεις!!!Πως σας φαίνεται?(Απευθύνεται και στους διαχειριστές του forum)
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που θέλω να ενημερωθώ και να δω σφαιρικά τα πράγματα όμως αυτό μου φαίνεται τρομερά δύσκολο. Παντού παραπληροφόρηση και λόγω του παρασκηνίου και οι μεγάλοι δεν ξέρουν την πραγματικότητα.
Συμφωνώ απόλυτα με το να γίνει κάτι για να ενημερωθούμε για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας, χωρίς κομματικοποίηση και μετά ο καθένας να ακολουθήσει τον δρόμο του χωρίς να παρασύρει και τους υπόλοιπους.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ ασχολούμαι σε ένα σημείο αλλά δεν φανατίζομαι. Θα δεχόμουν δικωματισμό, αλλά αν ήταν Ν.Δ. με ΛΑ.Ο.Σ., τότε, θα είχα ένα σκόπο στη ζωή μου: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. Υπάρχουν κάποια όρια. Είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ ενάντια στην ΝΔ, και θα ψήφιζα ΣΥΡΡΙΖΑ. Μα αν ψήφιζα, τώρα θα ψήφιζα οικολόγους, κι ας με λένε ΚΑΑΑΑΠΟΙΟΙ κορόιδο...
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατίιιιι, εμείς δε σου κάνουμε;;;
Εγώ ασχολούμαι σε ένα σημείο αλλά δεν φανατίζομαι. Θα δεχόμουν δικωματισμό, αλλά αν ήταν Ν.Δ. με ΛΑ.Ο.Σ., τότε, θα είχα ένα σκόπο στη ζωή μου: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. Υπάρχουν κάποια όρια. Είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ ενάντια στην ΝΔ, και θα ψήφιζα ΣΥΡΡΙΖΑ. Μα αν ψήφιζα, τώρα θα ψήφιζα οικολόγους, κι ας με λένε ΚΑΑΑΑΠΟΙΟΙ κορόιδο...
Είδες....ακόμα και με αυτή την άποψη δείχνει ίσως παραπληροφόρηση. Να προσέχουμε στην πολιτική για το φαίνεσθαι που δεν είναι η αλήθεια κάθε φορά. Εγώ δεν ξέρω εαν το σύριζα βγει στην εξουσία θα είναι το ίδιο με αυτό που λέει τώρα. Αλλά ας μην κομματιζόμαστε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο θέμα "Παράθεση Ψήφου" δεν ήταν λίγοι που με ειρωνεύτηκαν λόγω του ότι υποστηρίζω τους Οικολόγους. Επίσης, δεν θα άντεχα να ζω σε μια χώρα που κυβερνείται από ακροδεξιά. Στην Ελλάδα ούτως ή άλλος δεν πολυυπάρχει η αριστερά. Θα αναγκαστώ να ξαναπαραθέσω το παρακάτω σχεδιάγραμα με τις φασιστικές-φιλελεύθερες-αριστερές-δεξιές Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις: https://www.politicalcompass.org/euchartδεν κατάλαβα το συνηρμό σου...θα μπορούσες να επαναλάβεις τη σκέψη σου αλλά με περισσότερη συνοχή σε παρακαλώ;:thanks:
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανεκαθεν ελεγαν χαζομαρες , εχω απλωσει την γνωμη μου για τον Συριζα στο θεμα προσθεση ψηφου.Είδες....ακόμα και με αυτή την άποψη δείχνει ίσως παραπληροφόρηση. Να προσέχουμε στην πολιτική για το φαίνεσθαι που δεν είναι η αλήθεια κάθε φορά. Εγώ δεν ξέρω εαν το σύριζα βγει στην εξουσία θα είναι το ίδιο με αυτό που λέει τώρα. Αλλά ας μην κομματιζόμαστε.
Οσο για τους οικολογους τους ειχα δει να μιλανε στο λαζοπουλο , το θεμα πολυ γρηγορα ξεπερασε την γελοιοτητα και εφτασε στην θλιψη.
*nioniosmeg ο φασισμος ειναι υποκατηγορια του απολυταρχισμου , δεν ειναι ταυτοσημες εννοιες
και η Ν.Δ. δεν ειναι ακροδεξια
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ανεκαθεν ελεγαν χαζομαρες , εχω απλωσει την γνωμη μου για τον Συριζα στο θεμα προσθεση ψηφου.
Οσο για τους οικολογους τους ειχα δει να μιλανε στο λαζοπουλο , το θεμα πολυ γρηγορα ξεπερασε την γελοιοτητα και εφτασε στην θλιψη.
*nioniosmeg ο φασισμος ειναι υποκατηγορια του απολυταρχισμου , δεν ειναι ταυτοσημες εννοιες
και η Ν.Δ. δεν ειναι ακροδεξια
Είδες...όλο είναι προκαταλήψεις και απόψεις που πηγάζουν μέσα από την παραπληροφόρηση...είναι λίγοι οι συνειδητοποιημένοι που ξέρουν τη πραγματικότητα. Κάτι δεν πρέπει να γίνει και γι αυτό? Αν η νέα γενιά ξέρει τι της γίνετε στην πολιτική κάποια στιγμή τα πράγματα θα καλυτερεύσουν για όλους. Να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε χωρίς φανατισμούς...
Dmzk
Δραστήριο μέλος

Ναι,θα ηταν ωραιο αυτο που λες να γινονταν.Ολοι οι νεοι να προσπαθησουν να βρουν λυσεις στα σημερινα προβληματα.Να βοηθησουν τους ανθρωπους του τριτου κοσμου,να βοηθησουν το περιβαλλον κ.α Πιστευω ομως οτι καθως τα χρονια περνουν ετσι και οι αντιληψεις των νεων αλλαζουν(Που ειναι τωρα οι νεοι του Πολυτεχνειου?)Τα παιδια τους εγιναν καλοπερασακιδες.Πιστευω μονη λυση ειναι η επερχομενη γενια να συνεχισει αυτο που βρηκε ωστε αυτο να λειτουργει συνεχεια και να μην σταματησει ποτε γιατι οι ανθρωποι καθως μεγαλωνουν φυσικο ειναι να αλλαζουν οι προτεραιοτητες τουςΠιστεύετε στη συμμετοχή των στην πολιτική?Είναι γεγονός οτι η φωνή των νέων δεν ''συμμετέχει'' στα κοινά!Μια πραγματικά καλή προσπάθεια γίνεται απο την γενική γραμματεία της νέας γενιάς αλλά κατ εμέ πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη συλλογική συμμετοχή.Νομίζω πως η αντιμετώπιση των πολιτικών προς τους νέους πρέπει να αλλάξει να γίνει πιο προσιτή,πιο σύγρονη,πιο ενεργητική!Συμφωνείτε?Τι θα λέγατε στην ιδέα όλοι εμείς οι νέοι να δημιοργήσουμε ένα εννιαίο κόσμο που θα μας εκφράζει,κάτι διαφορετικό μακριά απο πολιτικές παρατάξεις,χρώματα και κόμματα που θα έχει ως στόχο την κοινή αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία,αλλά και την πρόταση νέων δημιουργικών ιδεών που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την κοινωνία μας!!!Ακούω προτάσεις!!!Πως σας φαίνεται?(Απευθύνεται και στους διαχειριστές του forum)
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Ασφαλως , η προσωπικοτητα ομως μερικων ειναι ετσι δομημενη που και πληρη επαφη με την πραγματικοτητα να ειχαν δεν προσθετε κατι παραπανω στην ζωη μας.Είδες...όλο είναι προκαταλήψεις και απόψεις που πηγάζουν μέσα από την παραπληροφόρηση...είναι λίγοι οι συνειδητοποιημένοι που ξέρουν τη πραγματικότητα. Κάτι δεν πρέπει να γίνει και γι αυτό? Αν η νέα γενιά ξέρει τι της γίνετε στην πολιτική κάποια στιγμή τα πράγματα θα καλυτερεύσουν για όλους. Να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε χωρίς φανατισμούς...
Απο οτι βλεπω τα κομματα προσπαθουν να εκμεταλλευτούν τις οικονομικες εξελιξεις για ψηφοθηρια , με παραπληροφορηση εννοειται.Για παραδειγμα ορισμενα κομματα της αριστερας προπαγανδιζουν τους νεους πως τα μεσα μαζικης ενημερωσης κρυβουν την οικονομικη κριση ( ναι το ακουσα και αυτο) , μαλιστα τους μαζευουν σε αιθουσες που μιλανε μελη του κομματος ή της παραταξης για το πως να στρατολογησουν προβατα σημειωνοντας φρασεις που προκαλουν αντιδραση αντι για κατι ουσιωδες , λ.χ. "Δεν ζουμε πια" , "ελευθερια σε ολους", "Η ελευθερια ειναι η μονη λυση" κτλ
Ειμαι σιγουρος πως θα χεις παρατηρησει μερικα μελη του φορουμ να χρησιμοποιουν τετοιες φρασεις , τουτο συμβαινει διοτι θελουν να προβοκαρουν.
Οχι πως η δεξια ειναι καλυτερη , μα μην τρεφουμε ψευδαισθησεις.
To χειροτερο ειναι πως καποια ατομα σαν τον λαζοπουλο παρουσιαζουν αυτους τους μη-ψαγμενους ως αφυπνιστες του εθνουςΤο κακό είναι πως πολλοί απαξιούν να ασχοληθούν χωρίς να το έχουν ψάξει.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

To χειροτερο ειναι πως καποια ατομα σαν τον λαζοπουλο παρουσιαζουν αυτους τους μη-ψαγμενους ως αφυπνιστες του εθνους
Δεν νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο...

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.