Mpoumpouki l Νεοφερμένο μέλος Η Mpoumpouki l αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Απριλίου 2023 στις 11:08 Η Mpoumpouki l: #1 29-04-23 11:08 Καλημέρα ο γιος μου δίνει για lower τώρα θα θελα να ρωτήσω μετά θα πρέπει να συνεχίσω για να πάρει το proficiency ή να τον αφήσω να συνεχίσει τη δεύτερη γλώσσα που έχει γερμανικά και να πάρει αργότερα αφού τελειώσεις πανελλήνιες, από την άλλη φοβάμαι μην απέχει αρκετό καιρό και σκέφτομαι να του κάνω μαθήματα για εξάσκηση και μόνο, δεν ξέρω τι να κάνω.Σας ευχαριστώ Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2023 στις 11:16 Ο Guest 691153: #2 29-04-23 11:16 Τι τάξη πάει ο γιός σας; Αφήστε τον να δώσει proficiency για να μην ανησυχεί και για τα μαθήματα του πανεπιστημίου, καί τα γερμανικά, καί το proficiency, θα ήταν καλύτερο Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 13:12 Η Mammy Nun: #3 29-04-23 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Mpoumpouki l: Καλημέρα ο γιος μου δίνει για lower τώρα θα θελα να ρωτήσω μετά θα πρέπει να συνεχίσω για να πάρει το proficiency ή να τον αφήσω να συνεχίσει τη δεύτερη γλώσσα που έχει γερμανικά και να πάρει αργότερα αφού τελειώσεις πανελλήνιες, από την άλλη φοβάμαι μην απέχει αρκετό καιρό και σκέφτομαι να του κάνω μαθήματα για εξάσκηση και μόνο, δεν ξέρω τι να κάνω.Σας ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εμένα τα παιδιά μου έδωσαν για το proficiency στην Γ Γυμνασίου η κόρη μου και στην Α Λυκείου ο γιος μου. Παράλληλα έκαναν και δεύτερη γλώσσα Γερμανικά. Άλλωστε στη Β Λυκείου ξεκίνησαν την προετοιμασία για τις πανελλήνιες, οπότε δεν τους επηρέασε. Πιστεύω είναι καλύτερο να έχουν τελειώσει πριν τις πανελλήνιες με όσα περισσότερα γίνεται ώστε στο πανεπιστήμιο να μην έχουν κι άλλο διάβασμα, ήδη έχουν αρκετό. Βέβαια εξαρτάται από τη σχολή πόσο διάβασμα θα έχει, τα δικά μου παιδιά που έχουν ζόρικες σχολές και πολύ διάβασμα θα ήταν δύσκολο να διαβάζουν και για το proficiency. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2023 στις 14:27 Ο Guest 881237: #4 29-04-23 14:27 Πιστεύω κι εγώ καλύτερο θα ήταν να ξεμπερδεψουν με το proficiency κ μετά να πάνε σε μια δεύτερη γλώσσα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.157 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 18:37 Ο nPb έγραψε: #5 29-04-23 18:37 Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση στην απόκτηση των πιστοποιητικών γλώσσας, ειδικά θα ήταν καλύτερο να τελειοποιήσει την Αγγλική ως προς τα χαρτιά (ίσον μόρια διορισμού στο ΑΣΕΠ). Αν υπάρχει πλάνο πιθανής μετανάστευσης, εκεί μετράει περισσότερο αν η γλώσσα μπορεί να μιληθεί και να γραφτεί περισσότερο αν ο υποψηφίος φιγουράρει τις πιστοποιήσεις...τόσο λόγω συνέντευξης και κατανόησης προφορικού λόγου στην εργασία αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Υπάρχουν πολλοί ξένοι νεαρής ηλικίας που μπορεί να έχουν μεταπτυχιακά ή αριστεία, υποτροφίες κτλ, αλλά δεν μιλάνε Αγγλικά εκτός από το I like this dinner. Για να γίνω πιο σαφής στην εταιρική αξιολόγηση ενός εργαζομένου 1 φορά το χρόνο σε προσωπική συζήτηση με τους 2 αξιολογητές-προϊσταμένους, όπως συνηθίζεται στον δυτικό ή ασιατικό επιχειρηματικό κόσμο, συζητώνται και τα αποτελέσματα προφορικής γλωσσικής επάρκειας στην κατανόηση με τους συναδέλφους, προϊστάμενο ή ανώτερη διοίκηση αλλά και πελάτες. Πιθανόν συστάσεις κακής προφοράς, ή αδυναμίας σωστής εκφοράς της γλώσσας, σημειώνονται ως προειδοποιήσεις πιθανής μελλοντικής απόλυσης αν δεν διορθωθούν μέχρι την επόμενη ετήσια αξιολόγηση. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν ο εργαζόμενος ισχυρισθεί ότι έχει πάρει proficiency. Σε άπταιστη αγγλική ευγένεια δείχνουν την πόρτα! Νομάρχης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νομάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Μαΐου 2023 στις 14:29 Ο Νομάρχης έγραψε: #6 01-05-23 14:29 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση... Click για ανάπτυξη... ... στο ποσό το δυνατόν λιγότερο να δουλέψει Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty giorgos5002 Νομάρχης Kanastasia_5883 bbb Xrysalidaa Ness Panagiotis849 PanMoonlight Twittn Mammy Nun tsiobieman Nala Scandal giannhs2001 angies Joji Praxis Giii margik Alexecon1991 Dr. Gl. Luminous nicole1982 constansn Steliosgkougkou Antzie GeorgePap2003 thenutritionist Helen06 TheUnknown Meow george777 iew Τρελας123 augustine Αναστασία197 Pierre Bezukhov Paragontas7000 Abiogenesis Mpoumpouki l Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα ο γιος μου δίνει για lower τώρα θα θελα να ρωτήσω μετά θα πρέπει να συνεχίσω για να πάρει το proficiency ή να τον αφήσω να συνεχίσει τη δεύτερη γλώσσα που έχει γερμανικά και να πάρει αργότερα αφού τελειώσεις πανελλήνιες, από την άλλη φοβάμαι μην απέχει αρκετό καιρό και σκέφτομαι να του κάνω μαθήματα για εξάσκηση και μόνο, δεν ξέρω τι να κάνω.Σας ευχαριστώ
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2023 στις 11:16 Ο Guest 691153: #2 29-04-23 11:16 Τι τάξη πάει ο γιός σας; Αφήστε τον να δώσει proficiency για να μην ανησυχεί και για τα μαθήματα του πανεπιστημίου, καί τα γερμανικά, καί το proficiency, θα ήταν καλύτερο Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 13:12 Η Mammy Nun: #3 29-04-23 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Mpoumpouki l: Καλημέρα ο γιος μου δίνει για lower τώρα θα θελα να ρωτήσω μετά θα πρέπει να συνεχίσω για να πάρει το proficiency ή να τον αφήσω να συνεχίσει τη δεύτερη γλώσσα που έχει γερμανικά και να πάρει αργότερα αφού τελειώσεις πανελλήνιες, από την άλλη φοβάμαι μην απέχει αρκετό καιρό και σκέφτομαι να του κάνω μαθήματα για εξάσκηση και μόνο, δεν ξέρω τι να κάνω.Σας ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εμένα τα παιδιά μου έδωσαν για το proficiency στην Γ Γυμνασίου η κόρη μου και στην Α Λυκείου ο γιος μου. Παράλληλα έκαναν και δεύτερη γλώσσα Γερμανικά. Άλλωστε στη Β Λυκείου ξεκίνησαν την προετοιμασία για τις πανελλήνιες, οπότε δεν τους επηρέασε. Πιστεύω είναι καλύτερο να έχουν τελειώσει πριν τις πανελλήνιες με όσα περισσότερα γίνεται ώστε στο πανεπιστήμιο να μην έχουν κι άλλο διάβασμα, ήδη έχουν αρκετό. Βέβαια εξαρτάται από τη σχολή πόσο διάβασμα θα έχει, τα δικά μου παιδιά που έχουν ζόρικες σχολές και πολύ διάβασμα θα ήταν δύσκολο να διαβάζουν και για το proficiency. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2023 στις 14:27 Ο Guest 881237: #4 29-04-23 14:27 Πιστεύω κι εγώ καλύτερο θα ήταν να ξεμπερδεψουν με το proficiency κ μετά να πάνε σε μια δεύτερη γλώσσα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.157 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 18:37 Ο nPb έγραψε: #5 29-04-23 18:37 Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση στην απόκτηση των πιστοποιητικών γλώσσας, ειδικά θα ήταν καλύτερο να τελειοποιήσει την Αγγλική ως προς τα χαρτιά (ίσον μόρια διορισμού στο ΑΣΕΠ). Αν υπάρχει πλάνο πιθανής μετανάστευσης, εκεί μετράει περισσότερο αν η γλώσσα μπορεί να μιληθεί και να γραφτεί περισσότερο αν ο υποψηφίος φιγουράρει τις πιστοποιήσεις...τόσο λόγω συνέντευξης και κατανόησης προφορικού λόγου στην εργασία αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Υπάρχουν πολλοί ξένοι νεαρής ηλικίας που μπορεί να έχουν μεταπτυχιακά ή αριστεία, υποτροφίες κτλ, αλλά δεν μιλάνε Αγγλικά εκτός από το I like this dinner. Για να γίνω πιο σαφής στην εταιρική αξιολόγηση ενός εργαζομένου 1 φορά το χρόνο σε προσωπική συζήτηση με τους 2 αξιολογητές-προϊσταμένους, όπως συνηθίζεται στον δυτικό ή ασιατικό επιχειρηματικό κόσμο, συζητώνται και τα αποτελέσματα προφορικής γλωσσικής επάρκειας στην κατανόηση με τους συναδέλφους, προϊστάμενο ή ανώτερη διοίκηση αλλά και πελάτες. Πιθανόν συστάσεις κακής προφοράς, ή αδυναμίας σωστής εκφοράς της γλώσσας, σημειώνονται ως προειδοποιήσεις πιθανής μελλοντικής απόλυσης αν δεν διορθωθούν μέχρι την επόμενη ετήσια αξιολόγηση. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν ο εργαζόμενος ισχυρισθεί ότι έχει πάρει proficiency. Σε άπταιστη αγγλική ευγένεια δείχνουν την πόρτα! Νομάρχης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νομάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Μαΐου 2023 στις 14:29 Ο Νομάρχης έγραψε: #6 01-05-23 14:29 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση... Click για ανάπτυξη... ... στο ποσό το δυνατόν λιγότερο να δουλέψει Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty giorgos5002 Νομάρχης Kanastasia_5883 bbb Xrysalidaa Ness Panagiotis849 PanMoonlight Twittn Mammy Nun tsiobieman Nala Scandal giannhs2001 angies Joji Praxis Giii margik Alexecon1991 Dr. Gl. Luminous nicole1982 constansn Steliosgkougkou Antzie GeorgePap2003 thenutritionist Helen06 TheUnknown Meow george777 iew Τρελας123 augustine Αναστασία197 Pierre Bezukhov Paragontas7000 Abiogenesis Mpoumpouki l Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι τάξη πάει ο γιός σας; Αφήστε τον να δώσει proficiency για να μην ανησυχεί και για τα μαθήματα του πανεπιστημίου, καί τα γερμανικά, καί το proficiency, θα ήταν καλύτερο
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 13:12 Η Mammy Nun: #3 29-04-23 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Mpoumpouki l: Καλημέρα ο γιος μου δίνει για lower τώρα θα θελα να ρωτήσω μετά θα πρέπει να συνεχίσω για να πάρει το proficiency ή να τον αφήσω να συνεχίσει τη δεύτερη γλώσσα που έχει γερμανικά και να πάρει αργότερα αφού τελειώσεις πανελλήνιες, από την άλλη φοβάμαι μην απέχει αρκετό καιρό και σκέφτομαι να του κάνω μαθήματα για εξάσκηση και μόνο, δεν ξέρω τι να κάνω.Σας ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εμένα τα παιδιά μου έδωσαν για το proficiency στην Γ Γυμνασίου η κόρη μου και στην Α Λυκείου ο γιος μου. Παράλληλα έκαναν και δεύτερη γλώσσα Γερμανικά. Άλλωστε στη Β Λυκείου ξεκίνησαν την προετοιμασία για τις πανελλήνιες, οπότε δεν τους επηρέασε. Πιστεύω είναι καλύτερο να έχουν τελειώσει πριν τις πανελλήνιες με όσα περισσότερα γίνεται ώστε στο πανεπιστήμιο να μην έχουν κι άλλο διάβασμα, ήδη έχουν αρκετό. Βέβαια εξαρτάται από τη σχολή πόσο διάβασμα θα έχει, τα δικά μου παιδιά που έχουν ζόρικες σχολές και πολύ διάβασμα θα ήταν δύσκολο να διαβάζουν και για το proficiency. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2023 στις 14:27 Ο Guest 881237: #4 29-04-23 14:27 Πιστεύω κι εγώ καλύτερο θα ήταν να ξεμπερδεψουν με το proficiency κ μετά να πάνε σε μια δεύτερη γλώσσα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.157 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 18:37 Ο nPb έγραψε: #5 29-04-23 18:37 Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση στην απόκτηση των πιστοποιητικών γλώσσας, ειδικά θα ήταν καλύτερο να τελειοποιήσει την Αγγλική ως προς τα χαρτιά (ίσον μόρια διορισμού στο ΑΣΕΠ). Αν υπάρχει πλάνο πιθανής μετανάστευσης, εκεί μετράει περισσότερο αν η γλώσσα μπορεί να μιληθεί και να γραφτεί περισσότερο αν ο υποψηφίος φιγουράρει τις πιστοποιήσεις...τόσο λόγω συνέντευξης και κατανόησης προφορικού λόγου στην εργασία αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Υπάρχουν πολλοί ξένοι νεαρής ηλικίας που μπορεί να έχουν μεταπτυχιακά ή αριστεία, υποτροφίες κτλ, αλλά δεν μιλάνε Αγγλικά εκτός από το I like this dinner. Για να γίνω πιο σαφής στην εταιρική αξιολόγηση ενός εργαζομένου 1 φορά το χρόνο σε προσωπική συζήτηση με τους 2 αξιολογητές-προϊσταμένους, όπως συνηθίζεται στον δυτικό ή ασιατικό επιχειρηματικό κόσμο, συζητώνται και τα αποτελέσματα προφορικής γλωσσικής επάρκειας στην κατανόηση με τους συναδέλφους, προϊστάμενο ή ανώτερη διοίκηση αλλά και πελάτες. Πιθανόν συστάσεις κακής προφοράς, ή αδυναμίας σωστής εκφοράς της γλώσσας, σημειώνονται ως προειδοποιήσεις πιθανής μελλοντικής απόλυσης αν δεν διορθωθούν μέχρι την επόμενη ετήσια αξιολόγηση. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν ο εργαζόμενος ισχυρισθεί ότι έχει πάρει proficiency. Σε άπταιστη αγγλική ευγένεια δείχνουν την πόρτα! Νομάρχης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νομάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Μαΐου 2023 στις 14:29 Ο Νομάρχης έγραψε: #6 01-05-23 14:29 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση... Click για ανάπτυξη... ... στο ποσό το δυνατόν λιγότερο να δουλέψει Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty giorgos5002 Νομάρχης Kanastasia_5883 bbb Xrysalidaa Ness Panagiotis849 PanMoonlight Twittn Mammy Nun tsiobieman Nala Scandal giannhs2001 angies Joji Praxis Giii margik Alexecon1991 Dr. Gl. Luminous nicole1982 constansn Steliosgkougkou Antzie GeorgePap2003 thenutritionist Helen06 TheUnknown Meow george777 iew Τρελας123 augustine Αναστασία197 Pierre Bezukhov Paragontas7000 Abiogenesis Mpoumpouki l Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mpoumpouki l: Καλημέρα ο γιος μου δίνει για lower τώρα θα θελα να ρωτήσω μετά θα πρέπει να συνεχίσω για να πάρει το proficiency ή να τον αφήσω να συνεχίσει τη δεύτερη γλώσσα που έχει γερμανικά και να πάρει αργότερα αφού τελειώσεις πανελλήνιες, από την άλλη φοβάμαι μην απέχει αρκετό καιρό και σκέφτομαι να του κάνω μαθήματα για εξάσκηση και μόνο, δεν ξέρω τι να κάνω.Σας ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εμένα τα παιδιά μου έδωσαν για το proficiency στην Γ Γυμνασίου η κόρη μου και στην Α Λυκείου ο γιος μου. Παράλληλα έκαναν και δεύτερη γλώσσα Γερμανικά. Άλλωστε στη Β Λυκείου ξεκίνησαν την προετοιμασία για τις πανελλήνιες, οπότε δεν τους επηρέασε. Πιστεύω είναι καλύτερο να έχουν τελειώσει πριν τις πανελλήνιες με όσα περισσότερα γίνεται ώστε στο πανεπιστήμιο να μην έχουν κι άλλο διάβασμα, ήδη έχουν αρκετό. Βέβαια εξαρτάται από τη σχολή πόσο διάβασμα θα έχει, τα δικά μου παιδιά που έχουν ζόρικες σχολές και πολύ διάβασμα θα ήταν δύσκολο να διαβάζουν και για το proficiency.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2023 στις 14:27 Ο Guest 881237: #4 29-04-23 14:27 Πιστεύω κι εγώ καλύτερο θα ήταν να ξεμπερδεψουν με το proficiency κ μετά να πάνε σε μια δεύτερη γλώσσα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.157 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 18:37 Ο nPb έγραψε: #5 29-04-23 18:37 Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση στην απόκτηση των πιστοποιητικών γλώσσας, ειδικά θα ήταν καλύτερο να τελειοποιήσει την Αγγλική ως προς τα χαρτιά (ίσον μόρια διορισμού στο ΑΣΕΠ). Αν υπάρχει πλάνο πιθανής μετανάστευσης, εκεί μετράει περισσότερο αν η γλώσσα μπορεί να μιληθεί και να γραφτεί περισσότερο αν ο υποψηφίος φιγουράρει τις πιστοποιήσεις...τόσο λόγω συνέντευξης και κατανόησης προφορικού λόγου στην εργασία αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Υπάρχουν πολλοί ξένοι νεαρής ηλικίας που μπορεί να έχουν μεταπτυχιακά ή αριστεία, υποτροφίες κτλ, αλλά δεν μιλάνε Αγγλικά εκτός από το I like this dinner. Για να γίνω πιο σαφής στην εταιρική αξιολόγηση ενός εργαζομένου 1 φορά το χρόνο σε προσωπική συζήτηση με τους 2 αξιολογητές-προϊσταμένους, όπως συνηθίζεται στον δυτικό ή ασιατικό επιχειρηματικό κόσμο, συζητώνται και τα αποτελέσματα προφορικής γλωσσικής επάρκειας στην κατανόηση με τους συναδέλφους, προϊστάμενο ή ανώτερη διοίκηση αλλά και πελάτες. Πιθανόν συστάσεις κακής προφοράς, ή αδυναμίας σωστής εκφοράς της γλώσσας, σημειώνονται ως προειδοποιήσεις πιθανής μελλοντικής απόλυσης αν δεν διορθωθούν μέχρι την επόμενη ετήσια αξιολόγηση. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν ο εργαζόμενος ισχυρισθεί ότι έχει πάρει proficiency. Σε άπταιστη αγγλική ευγένεια δείχνουν την πόρτα! Νομάρχης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νομάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Μαΐου 2023 στις 14:29 Ο Νομάρχης έγραψε: #6 01-05-23 14:29 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση... Click για ανάπτυξη... ... στο ποσό το δυνατόν λιγότερο να δουλέψει Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty giorgos5002 Νομάρχης Kanastasia_5883 bbb Xrysalidaa Ness Panagiotis849 PanMoonlight Twittn Mammy Nun tsiobieman Nala Scandal giannhs2001 angies Joji Praxis Giii margik Alexecon1991 Dr. Gl. Luminous nicole1982 constansn Steliosgkougkou Antzie GeorgePap2003 thenutritionist Helen06 TheUnknown Meow george777 iew Τρελας123 augustine Αναστασία197 Pierre Bezukhov Paragontas7000 Abiogenesis Mpoumpouki l Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω κι εγώ καλύτερο θα ήταν να ξεμπερδεψουν με το proficiency κ μετά να πάνε σε μια δεύτερη γλώσσα
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.157 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 18:37 Ο nPb έγραψε: #5 29-04-23 18:37 Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση στην απόκτηση των πιστοποιητικών γλώσσας, ειδικά θα ήταν καλύτερο να τελειοποιήσει την Αγγλική ως προς τα χαρτιά (ίσον μόρια διορισμού στο ΑΣΕΠ). Αν υπάρχει πλάνο πιθανής μετανάστευσης, εκεί μετράει περισσότερο αν η γλώσσα μπορεί να μιληθεί και να γραφτεί περισσότερο αν ο υποψηφίος φιγουράρει τις πιστοποιήσεις...τόσο λόγω συνέντευξης και κατανόησης προφορικού λόγου στην εργασία αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Υπάρχουν πολλοί ξένοι νεαρής ηλικίας που μπορεί να έχουν μεταπτυχιακά ή αριστεία, υποτροφίες κτλ, αλλά δεν μιλάνε Αγγλικά εκτός από το I like this dinner. Για να γίνω πιο σαφής στην εταιρική αξιολόγηση ενός εργαζομένου 1 φορά το χρόνο σε προσωπική συζήτηση με τους 2 αξιολογητές-προϊσταμένους, όπως συνηθίζεται στον δυτικό ή ασιατικό επιχειρηματικό κόσμο, συζητώνται και τα αποτελέσματα προφορικής γλωσσικής επάρκειας στην κατανόηση με τους συναδέλφους, προϊστάμενο ή ανώτερη διοίκηση αλλά και πελάτες. Πιθανόν συστάσεις κακής προφοράς, ή αδυναμίας σωστής εκφοράς της γλώσσας, σημειώνονται ως προειδοποιήσεις πιθανής μελλοντικής απόλυσης αν δεν διορθωθούν μέχρι την επόμενη ετήσια αξιολόγηση. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν ο εργαζόμενος ισχυρισθεί ότι έχει πάρει proficiency. Σε άπταιστη αγγλική ευγένεια δείχνουν την πόρτα! Νομάρχης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νομάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Μαΐου 2023 στις 14:29 Ο Νομάρχης έγραψε: #6 01-05-23 14:29 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση... Click για ανάπτυξη... ... στο ποσό το δυνατόν λιγότερο να δουλέψει Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση στην απόκτηση των πιστοποιητικών γλώσσας, ειδικά θα ήταν καλύτερο να τελειοποιήσει την Αγγλική ως προς τα χαρτιά (ίσον μόρια διορισμού στο ΑΣΕΠ). Αν υπάρχει πλάνο πιθανής μετανάστευσης, εκεί μετράει περισσότερο αν η γλώσσα μπορεί να μιληθεί και να γραφτεί περισσότερο αν ο υποψηφίος φιγουράρει τις πιστοποιήσεις...τόσο λόγω συνέντευξης και κατανόησης προφορικού λόγου στην εργασία αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Υπάρχουν πολλοί ξένοι νεαρής ηλικίας που μπορεί να έχουν μεταπτυχιακά ή αριστεία, υποτροφίες κτλ, αλλά δεν μιλάνε Αγγλικά εκτός από το I like this dinner. Για να γίνω πιο σαφής στην εταιρική αξιολόγηση ενός εργαζομένου 1 φορά το χρόνο σε προσωπική συζήτηση με τους 2 αξιολογητές-προϊσταμένους, όπως συνηθίζεται στον δυτικό ή ασιατικό επιχειρηματικό κόσμο, συζητώνται και τα αποτελέσματα προφορικής γλωσσικής επάρκειας στην κατανόηση με τους συναδέλφους, προϊστάμενο ή ανώτερη διοίκηση αλλά και πελάτες. Πιθανόν συστάσεις κακής προφοράς, ή αδυναμίας σωστής εκφοράς της γλώσσας, σημειώνονται ως προειδοποιήσεις πιθανής μελλοντικής απόλυσης αν δεν διορθωθούν μέχρι την επόμενη ετήσια αξιολόγηση. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν ο εργαζόμενος ισχυρισθεί ότι έχει πάρει proficiency. Σε άπταιστη αγγλική ευγένεια δείχνουν την πόρτα!
Νομάρχης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νομάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Μαΐου 2023 στις 14:29 Ο Νομάρχης έγραψε: #6 01-05-23 14:29 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση... Click για ανάπτυξη... ... στο ποσό το δυνατόν λιγότερο να δουλέψει
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αν το παιδί προορίζεται επαγγελματικά με στόχο το Ελληνικό κράτος (δημόσιο) εννοείται ότι θα πρέπει να δώσει έμφαση... Click για ανάπτυξη... ... στο ποσό το δυνατόν λιγότερο να δουλέψει