Να πάω την σχολή ενα χρονο πισω

Giannis_19

Νεοφερμένος

Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Τα εργαστήρια παρακολούθα τα απλά βρε θα δεις στο πανεπιστήμιο είναι πιο διαφορετικά τα πράγματα ρεφάρεις πολύ πιο εύκολα αν προσπαθείς
Πολυ αργα χαχαχα...με την εννοια οτι τα εργαστηρια του εαρινου του 1ου ετους τα παρατησα και οποτε πρεπει να τα παρακολουθησω στο επομενο εξαμηνο. Αυτο σημαινει οτι τα εργαστηρια του 2ου ετους δεν θα τα δωσω και ετσι ουσιαστικα μενω ενα εαρινο εξαμηνο πιο πισω(με το χειμερινο σχεδον εχω ξεμπερδεψει). 1 απο αυτα ειναι και αλυσιδας...
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2,628 μηνύματα.
Δινε οσα μπορεις και ξεκινα σοβαρα τα εργαστηρια να φευγουν σιγα σιγα.Ας κατσεις και 2 3 εξαμηνα παραπανω δεν εγινε και τιποτα.Συνεχισε δυνατα τωρα τα χριστουγεννα που θα εχεις και χρονο και περνα 4-5 μαθηματα καθε εξαμηνο και σεπτεμβριο.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,669 μηνύματα.
για μενα βλακεια να κανεις κατι τετοιο.εξαλλου για αυτο υπαρχουν εξεταστικες να δινεις μαθηματα απο αλλα εξαμηνα
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top