glamgirl123 Νεοφερμένο μέλος Η glamgirl123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΔΙ.ΠΑ.Ε.. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Μαΐου 2023 στις 12:30 Η glamgirl123: #1 22-05-23 12:30 Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? .... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 24 Μαΐου 2023 στις 10:19 Η Λένω έγραψε: #2 24-05-23 10:19 Αρχική Δημοσίευση από glamgirl123: Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? .... Click για ανάπτυξη... Κατά την εγγραφή σου, θα σου ζητηθεί να καταθέσεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν φοιτάς σε άλλες δομές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης. Προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα. Τώρα για τις πιθανές συνέπειες, βάσει της κοινής λογικής, εφόσον "παράνομη" θα ήσουν για την φοίτησή στο ΕΠΑΛ, εκεί θα δεχόσουν και τις συνέπειες. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 15:20 Η bubblebee: #3 25-05-23 15:20 Αρχική Δημοσίευση από glamgirl123: Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? .... Click για ανάπτυξη... γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα; Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2023 στις 16:13 Ο Guest 198007: #4 25-05-23 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα; Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 19:11 Η bubblebee: #5 25-05-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. Click για ανάπτυξη... ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 20:05 Η monaxiko brizolaki: #6 25-05-23 20:05 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:11 Η bubblebee: #7 26-05-23 13:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του Click για ανάπτυξη... Αυτο το ξερω αλλα πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ/που τελειωσε παρα να ξαναγραφτει ουσιαστικα στη γ λυκειου.. ο,τι βολευει τον καθενα βεβαια δεν μου πεφτει λογος λολ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:32 Η monaxiko brizolaki: #8 26-05-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? ....
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 24 Μαΐου 2023 στις 10:19 Η Λένω έγραψε: #2 24-05-23 10:19 Αρχική Δημοσίευση από glamgirl123: Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? .... Click για ανάπτυξη... Κατά την εγγραφή σου, θα σου ζητηθεί να καταθέσεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν φοιτάς σε άλλες δομές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης. Προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα. Τώρα για τις πιθανές συνέπειες, βάσει της κοινής λογικής, εφόσον "παράνομη" θα ήσουν για την φοίτησή στο ΕΠΑΛ, εκεί θα δεχόσουν και τις συνέπειες. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 15:20 Η bubblebee: #3 25-05-23 15:20 Αρχική Δημοσίευση από glamgirl123: Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? .... Click για ανάπτυξη... γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα; Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2023 στις 16:13 Ο Guest 198007: #4 25-05-23 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα; Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 19:11 Η bubblebee: #5 25-05-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. Click για ανάπτυξη... ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 20:05 Η monaxiko brizolaki: #6 25-05-23 20:05 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:11 Η bubblebee: #7 26-05-23 13:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του Click για ανάπτυξη... Αυτο το ξερω αλλα πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ/που τελειωσε παρα να ξαναγραφτει ουσιαστικα στη γ λυκειου.. ο,τι βολευει τον καθενα βεβαια δεν μου πεφτει λογος λολ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:32 Η monaxiko brizolaki: #8 26-05-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glamgirl123: Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? .... Click για ανάπτυξη... Κατά την εγγραφή σου, θα σου ζητηθεί να καταθέσεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν φοιτάς σε άλλες δομές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης. Προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα. Τώρα για τις πιθανές συνέπειες, βάσει της κοινής λογικής, εφόσον "παράνομη" θα ήσουν για την φοίτησή στο ΕΠΑΛ, εκεί θα δεχόσουν και τις συνέπειες.
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 15:20 Η bubblebee: #3 25-05-23 15:20 Αρχική Δημοσίευση από glamgirl123: Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? .... Click για ανάπτυξη... γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα; Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2023 στις 16:13 Ο Guest 198007: #4 25-05-23 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα; Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 19:11 Η bubblebee: #5 25-05-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. Click για ανάπτυξη... ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 20:05 Η monaxiko brizolaki: #6 25-05-23 20:05 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:11 Η bubblebee: #7 26-05-23 13:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του Click για ανάπτυξη... Αυτο το ξερω αλλα πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ/που τελειωσε παρα να ξαναγραφτει ουσιαστικα στη γ λυκειου.. ο,τι βολευει τον καθενα βεβαια δεν μου πεφτει λογος λολ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:32 Η monaxiko brizolaki: #8 26-05-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glamgirl123: Καλησπερα παιδια, Ειμαι τριτοετης στην γεωπονια σε δυο χρονια τελειωνω την σχολη αλλα σκεφτομουν το σεπτεμβριο να γραφτω σε ενα εσπερινο επαλ και να ξαναδωσω πανελλελε ....ξερω οτι απαγορευεται η παραλληλη φοιτηση,αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω χρονο ...να το αποπειραθω? ποιες θα μπορουσαν να ειναι οι επιπτωσεις? .... Click για ανάπτυξη... γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα;
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2023 στις 16:13 Ο Guest 198007: #4 25-05-23 16:13 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα; Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 19:11 Η bubblebee: #5 25-05-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. Click για ανάπτυξη... ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 20:05 Η monaxiko brizolaki: #6 25-05-23 20:05 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:11 Η bubblebee: #7 26-05-23 13:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του Click για ανάπτυξη... Αυτο το ξερω αλλα πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ/που τελειωσε παρα να ξαναγραφτει ουσιαστικα στη γ λυκειου.. ο,τι βολευει τον καθενα βεβαια δεν μου πεφτει λογος λολ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:32 Η monaxiko brizolaki: #8 26-05-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: γιατι θες να γραφτεις σε εσπερινο επαλ για να δωσεις πανελληνιες ξανα; Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή.
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 19:11 Η bubblebee: #5 25-05-23 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. Click για ανάπτυξη... ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 20:05 Η monaxiko brizolaki: #6 25-05-23 20:05 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:11 Η bubblebee: #7 26-05-23 13:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του Click για ανάπτυξη... Αυτο το ξερω αλλα πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ/που τελειωσε παρα να ξαναγραφτει ουσιαστικα στη γ λυκειου.. ο,τι βολευει τον καθενα βεβαια δεν μου πεφτει λογος λολ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:32 Η monaxiko brizolaki: #8 26-05-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν του αρέσει η σχολή. Click για ανάπτυξη... ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 25 Μαΐου 2023 στις 20:05 Η monaxiko brizolaki: #6 25-05-23 20:05 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:11 Η bubblebee: #7 26-05-23 13:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του Click για ανάπτυξη... Αυτο το ξερω αλλα πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ/που τελειωσε παρα να ξαναγραφτει ουσιαστικα στη γ λυκειου.. ο,τι βολευει τον καθενα βεβαια δεν μου πεφτει λογος λολ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:32 Η monaxiko brizolaki: #8 26-05-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι απλα δεν καταλαβα γιατι δεν δινει κατευθειαν πανελληνιες ξανα και θελει να μπει και στο εσπερινο επαλ Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:11 Η bubblebee: #7 26-05-23 13:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του Click για ανάπτυξη... Αυτο το ξερω αλλα πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ/που τελειωσε παρα να ξαναγραφτει ουσιαστικα στη γ λυκειου.. ο,τι βολευει τον καθενα βεβαια δεν μου πεφτει λογος λολ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:32 Η monaxiko brizolaki: #8 26-05-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Γιατί δεν απαιτούνται πολλά μόρια μέσα απο εσπερινό ΕΠΑΛ συγκριτικά με ημερήσιο γελ πχ. Οπότε (για να μπορέσει να δώσει) πρέπει να φοιτήσει πρώτα στο εσπερινό επαλ (νομίζω Β και Γ λυκ) και μετά δίνει κανονικά με το σύστημα του Click για ανάπτυξη... Αυτο το ξερω αλλα πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ/που τελειωσε παρα να ξαναγραφτει ουσιαστικα στη γ λυκειου.. ο,τι βολευει τον καθενα βεβαια δεν μου πεφτει λογος λολ
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 13:32 Η monaxiko brizolaki: #8 26-05-23 13:32 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: πιο ευκολο μου φαινεται να αφιερωσει τον εναν χρονο για διαβασμα και να παει απο το ημερησιο γελ/επαλ Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:02 Η bubblebee: #9 26-05-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ναι αλλά έχουν πολυ υψηλές βάσεις σε αντίθεση με τα εσπερινά/μπορεί να θέλει να εργάζεται τα πρωινά κλπ Click για ανάπτυξη... νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :')
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 26 Μαΐου 2023 στις 20:11 Η monaxiko brizolaki: #10 26-05-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: νν υποθετω~ γι' αυτο ρωτησα να μαθω κιολας αλλα η θεματοθετρια δεν απαντησε ακομα :') Click για ανάπτυξη... Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 15:47 Η bubblebee: #11 27-05-23 15:47 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Ε ντάξει δεν είναι επι του θέματος για ποιο λόγο θέλει ντε και καλά εσπερινό επαλ πάντως. Εμείς της απαντήσαμε σε ο,τι την απασχολούσε Click για ανάπτυξη... ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 19:14 Ο Guest 198007: #12 27-05-23 19:14 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: ναι σωστα κανατε και της απαντησατε οπως της απαντησατε, απλα κι εγω εξηγησα για ποιον λογο ρωτησα αυτο που ρωτησα Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε .
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 27 Μαΐου 2023 στις 20:45 Η monaxiko brizolaki: #13 27-05-23 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαθητής του 15: Μάλλον δεν θα μάθουμε πότε . Click για ανάπτυξη... Και τι σημασία έχει ;
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 29 Μαΐου 2023 στις 14:30 Η bubblebee: #14 29-05-23 14:30 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^ giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aaaheyy mikrosamiamidi SYNTHESIS kate56 Jerry lee green mother 6 children Nikos_81 Christr22 Νικολινα mermaid89 Leo komm Theo2005 Enhypen iiTzArismaltor_ Alessandra Eliza AggelikiGr constansn Obi-Wan Kenobi Τρελας123 NikNik1995 spring day Dionyshs1 MrDna aggorf Praxis roud Kitana dmav SoyN Dr. Gl. Luminous Maria_Xagorari Joji Kostas_Athens estrela Pharmacist01 angies panaman thenutritionist Nick_nt Citylights kiyoshi Scandal nucomer Dion G. Αναστασία197 hello1234 Mariamar stam23 AK-92 Gus Roger10 Antzie tsiobieman Ness glamgirl123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Και τι σημασία έχει ; Click για ανάπτυξη... καμια ιδιαιτερη.. απλη απορια ^^
giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2023 στις 20:43 Ο giannis8krono: #15 31-07-23 20:43 Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου? NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξερει κάποιος, αν ενας αποφοιτος επαλ τομεα εφαρμοσμενων τεχνων μπορει να δωσει πανελληνιες επαλ απο τον τομεα ηλεκτρολογιας, ηλεκτρονικης και αυτοματισμου?
NikNik1995 Νεοφερμένο μέλος Ο NikNik1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:32 Ο NikNik1995: #16 07-09-23 18:32 φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα
φιλε ειμαι 30 χρονων και θα παω επαλ για να δωσω παννεληνιες εδωσα απο γελ και μπητα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη με εκοψε η εβε οποτε τωρα θα παω επαλ ελπιζω να βοηθησα