Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:19 Ο Πύρος έγραψε: #41 25-01-15 13:19 Να σας ρωτήσω κάτι.. από απλό ενδιαφέρον, χρειάζεται κανείς για να γίνει διπλωμάτης να πάει από ανθρωπιστικές, νομικές σχολές, ή από από οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά;; Έχουν και τα δύο λατινικά ή μόνο οι νομικές, ανθρωπιστικές;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:24 Ο jims έγραψε: #42 25-01-15 13:24 Εάν θες από διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, μάλλον από την ομάδα προσανατολισμού οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Εάν πάλι θες από νομική, από την ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών-νομικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:25 Ο Πύρος έγραψε: #43 25-01-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες από διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, μάλλον από την ομάδα προσανατολισμού οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Εάν πάλι θες από νομική, από την ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών-νομικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:29 Ο jims έγραψε: #44 25-01-15 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Click για ανάπτυξη... Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:30 Η buffon85 έγραψε: #45 25-01-15 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σε ποιες τάξεις κάνουν λατινικά? Όταν ήμουν εγώ σχολείο κάναμε μόνο στην Γ' Λυκείου οι τριτοδεσμίτες. Click για ανάπτυξη... σε 2 ταξεις, πιστευω ειναι ακριβως η ιδια υλη χωρισμενη στα 2.. σιγα την υπερβολη που γινεται στα λατινικα, 25 γνωστα κειμενα, η γραμματικη τους και το συντακτικο τους. τι θα λεγαμε δηλαδη αν επεφτε και κανα αγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο jims έγραψε: #46 25-01-15 13:37 Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο Πύρος έγραψε: #47 25-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Click για ανάπτυξη... Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:38 Ο jims έγραψε: #48 25-01-15 13:38 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας ρωτήσω κάτι.. από απλό ενδιαφέρον, χρειάζεται κανείς για να γίνει διπλωμάτης να πάει από ανθρωπιστικές, νομικές σχολές, ή από από οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά;; Έχουν και τα δύο λατινικά ή μόνο οι νομικές, ανθρωπιστικές;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:24 Ο jims έγραψε: #42 25-01-15 13:24 Εάν θες από διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, μάλλον από την ομάδα προσανατολισμού οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Εάν πάλι θες από νομική, από την ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών-νομικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:25 Ο Πύρος έγραψε: #43 25-01-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες από διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, μάλλον από την ομάδα προσανατολισμού οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Εάν πάλι θες από νομική, από την ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών-νομικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:29 Ο jims έγραψε: #44 25-01-15 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Click για ανάπτυξη... Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:30 Η buffon85 έγραψε: #45 25-01-15 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σε ποιες τάξεις κάνουν λατινικά? Όταν ήμουν εγώ σχολείο κάναμε μόνο στην Γ' Λυκείου οι τριτοδεσμίτες. Click για ανάπτυξη... σε 2 ταξεις, πιστευω ειναι ακριβως η ιδια υλη χωρισμενη στα 2.. σιγα την υπερβολη που γινεται στα λατινικα, 25 γνωστα κειμενα, η γραμματικη τους και το συντακτικο τους. τι θα λεγαμε δηλαδη αν επεφτε και κανα αγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο jims έγραψε: #46 25-01-15 13:37 Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο Πύρος έγραψε: #47 25-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Click για ανάπτυξη... Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:38 Ο jims έγραψε: #48 25-01-15 13:38 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εάν θες από διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, μάλλον από την ομάδα προσανατολισμού οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Εάν πάλι θες από νομική, από την ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών-νομικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:25 Ο Πύρος έγραψε: #43 25-01-15 13:25 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες από διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, μάλλον από την ομάδα προσανατολισμού οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Εάν πάλι θες από νομική, από την ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών-νομικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:29 Ο jims έγραψε: #44 25-01-15 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Click για ανάπτυξη... Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:30 Η buffon85 έγραψε: #45 25-01-15 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σε ποιες τάξεις κάνουν λατινικά? Όταν ήμουν εγώ σχολείο κάναμε μόνο στην Γ' Λυκείου οι τριτοδεσμίτες. Click για ανάπτυξη... σε 2 ταξεις, πιστευω ειναι ακριβως η ιδια υλη χωρισμενη στα 2.. σιγα την υπερβολη που γινεται στα λατινικα, 25 γνωστα κειμενα, η γραμματικη τους και το συντακτικο τους. τι θα λεγαμε δηλαδη αν επεφτε και κανα αγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο jims έγραψε: #46 25-01-15 13:37 Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο Πύρος έγραψε: #47 25-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Click για ανάπτυξη... Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:38 Ο jims έγραψε: #48 25-01-15 13:38 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες από διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, μάλλον από την ομάδα προσανατολισμού οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Εάν πάλι θες από νομική, από την ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών-νομικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:29 Ο jims έγραψε: #44 25-01-15 13:29 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Click για ανάπτυξη... Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:30 Η buffon85 έγραψε: #45 25-01-15 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σε ποιες τάξεις κάνουν λατινικά? Όταν ήμουν εγώ σχολείο κάναμε μόνο στην Γ' Λυκείου οι τριτοδεσμίτες. Click για ανάπτυξη... σε 2 ταξεις, πιστευω ειναι ακριβως η ιδια υλη χωρισμενη στα 2.. σιγα την υπερβολη που γινεται στα λατινικα, 25 γνωστα κειμενα, η γραμματικη τους και το συντακτικο τους. τι θα λεγαμε δηλαδη αν επεφτε και κανα αγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο jims έγραψε: #46 25-01-15 13:37 Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο Πύρος έγραψε: #47 25-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Click για ανάπτυξη... Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:38 Ο jims έγραψε: #48 25-01-15 13:38 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κατάλαβα! Ευχαριστώ! (Το 2ο ) Click για ανάπτυξη... Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:30 Η buffon85 έγραψε: #45 25-01-15 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σε ποιες τάξεις κάνουν λατινικά? Όταν ήμουν εγώ σχολείο κάναμε μόνο στην Γ' Λυκείου οι τριτοδεσμίτες. Click για ανάπτυξη... σε 2 ταξεις, πιστευω ειναι ακριβως η ιδια υλη χωρισμενη στα 2.. σιγα την υπερβολη που γινεται στα λατινικα, 25 γνωστα κειμενα, η γραμματικη τους και το συντακτικο τους. τι θα λεγαμε δηλαδη αν επεφτε και κανα αγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο jims έγραψε: #46 25-01-15 13:37 Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο Πύρος έγραψε: #47 25-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Click για ανάπτυξη... Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:38 Ο jims έγραψε: #48 25-01-15 13:38 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Σε ποιες τάξεις κάνουν λατινικά? Όταν ήμουν εγώ σχολείο κάναμε μόνο στην Γ' Λυκείου οι τριτοδεσμίτες. Click για ανάπτυξη... σε 2 ταξεις, πιστευω ειναι ακριβως η ιδια υλη χωρισμενη στα 2.. σιγα την υπερβολη που γινεται στα λατινικα, 25 γνωστα κειμενα, η γραμματικη τους και το συντακτικο τους. τι θα λεγαμε δηλαδη αν επεφτε και κανα αγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο jims έγραψε: #46 25-01-15 13:37 Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο Πύρος έγραψε: #47 25-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Click για ανάπτυξη... Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:38 Ο jims έγραψε: #48 25-01-15 13:38 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:37 Ο Πύρος έγραψε: #47 25-01-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Click για ανάπτυξη... Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:38 Ο jims έγραψε: #48 25-01-15 13:38 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jims: Λατινικά πάντως μόνο οι ανθρωπιστικές σπουδές έχουν. Click για ανάπτυξη... Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:38 Ο jims έγραψε: #48 25-01-15 13:38 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GP369: Μη μου το χαλάς... και είχα μια χαρά.. Click για ανάπτυξη... οι ανθρωπιστικές πάνε πακέτο με τις νομικές. Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:53 Ο Πύρος έγραψε: #49 25-01-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jims: Εάν θες να δώσεις για νομική θα έχεις λατινικά. Click για ανάπτυξη... Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 13:58 Η buffon85 έγραψε: #50 25-01-15 13:58 Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jims: Με το νέο σύστημα δεν θα είναι μόνο 24 κείμενα, γιατί θα έχουμε λογικά και κάποια κείμενα και από την β λυκείου (μιας και τα λατινικά εξοβελίστηκαν από τη β και οι ώρες στη γ λυκείου διπλασιάστηκαν, έγιναν από δύο τέσσερις ώρες) Click για ανάπτυξη... τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:03 Ο jims έγραψε: #51 25-01-15 14:03 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GP369: Οκ, δεν πειράζει... θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.. Εσύ τι θα επιλέξεις.. ;;; Click για ανάπτυξη... Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:11 Ο Πύρος έγραψε: #52 25-01-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jims: Τώρα στη β΄λυκείου έχω ακολουθήσει την ομάδα προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών. Click για ανάπτυξη... Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:15 Ο jims έγραψε: #53 25-01-15 14:15 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GP369: Α, ωραία! Και με τι θα ήθελες να ασχοληθείς; Click για ανάπτυξη... Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:19 Ο Πύρος έγραψε: #54 25-01-15 14:19 Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jims: Λέω για νομική, αλλά με το νέο σύστημα το βλέπω χλωμό. Click για ανάπτυξη... Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:33 Ο jims έγραψε: #55 25-01-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιανουαρίου 2015 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: τα κειμενα της β λυκειου ειναι αστεια. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αλλά όπως και να το δεις η ύλη για τις πανελλήνιες θα είναι σχεδόν η διπλάσια και σίγουρα ως ένα βαθμό η δυσκολία αυξάνεται. Αρχική Δημοσίευση από GP369: Για ποιο λόγο; (Πείτε μου και εμένα για να ξέρω! ) Click για ανάπτυξη... Είναι προφανής ο λόγος. Καταρχάς τα μαθήματα θα είναι τέσσερα (και όχι έξι). Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα περιθώρια λάθους. Η ύλη θα είναι διπλασιασμένη (σε ορισμένα και τριπλασιασμένη). Επίσης δεν μπορείς να ανοίξεις πολλά πεδία καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες (σε αυτό βέβαια συμφωνώ). Τέλος οι θέσεις στα πανεπιστήμια από το σχολικό έτος 2015-16 θα είναι λιγότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #56 25-01-15 14:34 Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:47 Ο jims έγραψε: #57 25-01-15 14:47 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GP369: Κάτι άκουσα πώς η τράπεζα θεμάτων θα καταργηθεί.. ισχύει, ή πάλι χαζομάρα πέταξα; Click για ανάπτυξη... Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2015 στις 14:56 Ο Πύρος έγραψε: #58 25-01-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jims: Είναι θέμα αποτελέσματος των εκλογών. Click για ανάπτυξη... Σωστός!... άντε, για να δούμε!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:55 Ο Πύρος έγραψε: #59 26-01-15 19:55 Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Off: Λέτε ο Τσίπρας, να καταργήσει την τράπεζα θεμάτων; On: Πραγματικά, τα Λατινικά σας άρεσαν σαν γλώσσα ή όχι;; Εντομεταξύ, μου έχουν πει, πως είναι το χειρότερο μάθημα που θα μπορέσω ποτέ να έχω σαν μαθητής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2015 στις 00:27 Η Nina-nana: #60 27-01-15 00:27 Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμένα τα λατινικά μου άρεσαν πολύ. Ίσως το αγαπημένο μου μάθημα στο Λύκειο μαζί με την ψυχολογία και τα γαλλικά. Το χειρότερό μου ήταν η χημεία. Δεν είχα καμία επαφή με το αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.