Ευχαριστώ για το reference...θα του ρίξω μια ματιά (αν και τα έχω ήδη κοιτάξει αρκετές φορές).
Όσο για το ότι στερείται η θέση κάποιου... και αυτό είναι κάτι που το σκέφτομαι ήδη. Έχεις να αποφασίσεις αν προτιμάς να έχεις μια δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που δεν περάσεις αλλού ή να αφήσεις κάποιον που είναι πιο σίγουρος. Όμως το 10 % αν το κάνω, δε θα το κάνω μόνο επειδή μπορώ... καθώς είμαι σίγουρη πως σε αυτή τη σχολή θα είμαι καλύτερα από ότι είμαι τώρα. Βέβαια θα το σκεφτώ αρκετά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2021
Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν αυτό για το μεταπτυχιακό, καθώς μια καθηγήτρια (μάλλον δε γνώριζε καλά) μου είχε πει πως συμφέρει πιο πολύ να κάνω μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική αφού τελειώσω πολιτικός (αν και τότε μου είχε φανεί λίγο δύσκολο να γίνει έτσι).
Επίσης, ναι έχω καταλάβει ότι υπερτερεί το εικαστικό στοιχείο στην αρχιτεκτονική. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κάποια στοιχειώδη θετικά μαθήματα έτσι? Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα κοιτάζοντας το πρόγραμμα σπουδών. (φυσικά κάποια μαθήματα επειδή δεν τα γνωρίζω μπορώ μόνο στο περίπου να εικάζω πως θα είναι)