Δεν εχω προβλημα.
Εξαρταται απο τον ανθρωπο/την ωρα/την κατασταση/το ειδος των εξετασεων/κλπ κλπ.
Αλλο αγχος θα εχω στις εξετασεις του σχολειου, αλλο στις Πανελλαδικες, αλλο οταν δινω για καποιο πτυχιο,...
Υπαρχουν γονεις που σε ολες τις εξετασεις εχουν αγχος για το παιδι τους και του το μεταφερουν.
Αλλοι που εχουν αγχος και το κρυβουν για να μην επιβαρυνουν το παιδι τους.
Μπορει σε καποια παιδια η παρουσια και μονο του γονεα να προκαλει αγχος.Σαν να πρεπει υποχρεωτικα να περασουν τις εξετασεις και με καλο βαθμο.
Ε υπαρχουν και τα παιδια που εχουν το δικο τους αγχος(η και καθολου) και δεν επηρεαζονται απο γονεις.
Προσωπικα εχω αγχος σε εξετασεις πτυχιων, στου σχολειου δεν εχω.
Ευτυχως οι γονεις μου δεν μου προκαλουν αγχος.Εχουν αγχος και το ξερω (πιο πολυ η μανα βεβαια) αλλα δεν πιστευω οτι εχουν πιο πολυ απο μενα.
Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι ισως το κανω
και για την φουκαριαρα την μανα μου, να μην την απογοητευσω μωρε.Αλλα εκεινη νοιαζεται να μην στεναχωρηθω εγω.
Στις σχολικες εξετασεις μπορει να με παρει κανα τηλεφωνο να ρωτησει πως τα πηγα.
Στα πτυχια μπορει να καθησει ολη την ωρα απ'εξω η να ερθει οταν βγαινω.Παντως θα κανει εμφανιση σιγουρα.
Δεν με ενοχλει.Ας καθεται εκει εξω και να περιμενει ειναι το μονο που δεν με απασχολει εκεινη την ωρα.
Αν τωρα ηταν καμια μανα που αναβει κερακια και κανει προσευχες και τετοια (οπως αναφερθηκε παραπανω) ουτε εγω θα την ηθελα απ'εξω.