gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:36 Ο gegeorgiou90: #61 04-02-25 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ThetikisMonster: Καλά με αυτή τη λογική μπορώ να κάνω μετά την σεμφε κατατακτήριες για ημμυ που μου φαίνονται και πιο ενδιαφέρον από όλα και στην σωστή κατεύθυνση είναι και κερδοφόροι. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις. Εγώ κοντές όντας στα 40 θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη ΕΜΠίτικη σχολή, μετά τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ που μπήκα στα 18. ThetikisMonster Νεοφερμένο μέλος Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο ThetikisMonster: #62 04-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Καλά θα κάνεις. Εγώ κοντές όντας στα 40 θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη ΕΜΠίτικη σχολή, μετά τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ που μπήκα στα 18. Click για ανάπτυξη... Παρεπιπτόντως, πώς λειτουργούν οι κατατακτήριες κάνω δήλωση ότι θέλω να συμμετέχω , βάζω έναν καθηγητή να μου κάνει τα 3-4 μαθήματα που θα δώσω και αν τα περάσω , μπαίνω στην σχολή . Ή λειτουργούν όπως οι πανελλήνιες και περνάν πρώτοι οι πιο υψηλόβαθμοι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Καλά θα κάνεις. Εγώ κοντές όντας στα 40 θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη ΕΜΠίτικη σχολή, μετά τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ που μπήκα στα 18. Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται ποια σχολή και γιατί ; gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:53 Ο gegeorgiou90: #63 04-02-25 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ThetikisMonster: Παρεπιπτόντως, πώς λειτουργούν οι κατατακτήριες κάνω δήλωση ότι θέλω να συμμετέχω , βάζω έναν καθηγητή να μου κάνει τα 3-4 μαθήματα που θα δώσω και αν τα περάσω , μπαίνω στην σχολή . Ή λειτουργούν όπως οι πανελλήνιες και περνάν πρώτοι οι πιο υψηλόβαθμοι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Αν επιτρέπεται ποια σχολή και γιατί ; Click για ανάπτυξη... Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο. ThetikisMonster Νεοφερμένο μέλος Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:10 Ο ThetikisMonster: #64 04-02-25 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον και θα έχει και πολύ πλάκα σίγουρα , καλή επιτυχία εύχομαι . Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis testusernameyes Kafkinos Alucard Bonaparte Jauahahwiwisjs maria271 Jesse_ Ersa aris65 Maraki3 eeeloverkieeeetsi NickTen Angelikaaa Debugging_Daemon Steliosgkougkou Corfu kitty Qwerty 0 Libertus Chris1993 jellojina bibliofagos gegeorgiou90 ThetikisMonster shuuu Nala Unboxholics A350 synthnightingale Praxis GeorgePap2003 Maynard marpa Ilovemycats27 sachinidou Msp1 melver ismember carnage P.Dam. tsiobieman Dr. Gl. Luminous Φινεύς Leo komm kiyoshi thepigod762 Scandal jYanniss soleilst Lathy Alessandra Eliza trifasikodiavasma agg41 neurogirl Μιχαήλ Helen06 Hmmytheos ggl pgn spykou eukleidhs1821 george777 Lifelong Learner constansn Μήτσος10 Ryuzaki Startx0 iiTzArismaltor_ physicscrazy Coconut201 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ThetikisMonster: Καλά με αυτή τη λογική μπορώ να κάνω μετά την σεμφε κατατακτήριες για ημμυ που μου φαίνονται και πιο ενδιαφέρον από όλα και στην σωστή κατεύθυνση είναι και κερδοφόροι. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις. Εγώ κοντές όντας στα 40 θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη ΕΜΠίτικη σχολή, μετά τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ που μπήκα στα 18.
ThetikisMonster Νεοφερμένο μέλος Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο ThetikisMonster: #62 04-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Καλά θα κάνεις. Εγώ κοντές όντας στα 40 θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη ΕΜΠίτικη σχολή, μετά τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ που μπήκα στα 18. Click για ανάπτυξη... Παρεπιπτόντως, πώς λειτουργούν οι κατατακτήριες κάνω δήλωση ότι θέλω να συμμετέχω , βάζω έναν καθηγητή να μου κάνει τα 3-4 μαθήματα που θα δώσω και αν τα περάσω , μπαίνω στην σχολή . Ή λειτουργούν όπως οι πανελλήνιες και περνάν πρώτοι οι πιο υψηλόβαθμοι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Καλά θα κάνεις. Εγώ κοντές όντας στα 40 θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη ΕΜΠίτικη σχολή, μετά τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ που μπήκα στα 18. Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται ποια σχολή και γιατί ; gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:53 Ο gegeorgiou90: #63 04-02-25 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ThetikisMonster: Παρεπιπτόντως, πώς λειτουργούν οι κατατακτήριες κάνω δήλωση ότι θέλω να συμμετέχω , βάζω έναν καθηγητή να μου κάνει τα 3-4 μαθήματα που θα δώσω και αν τα περάσω , μπαίνω στην σχολή . Ή λειτουργούν όπως οι πανελλήνιες και περνάν πρώτοι οι πιο υψηλόβαθμοι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Αν επιτρέπεται ποια σχολή και γιατί ; Click για ανάπτυξη... Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο. ThetikisMonster Νεοφερμένο μέλος Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:10 Ο ThetikisMonster: #64 04-02-25 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον και θα έχει και πολύ πλάκα σίγουρα , καλή επιτυχία εύχομαι . Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis testusernameyes Kafkinos Alucard Bonaparte Jauahahwiwisjs maria271 Jesse_ Ersa aris65 Maraki3 eeeloverkieeeetsi NickTen Angelikaaa Debugging_Daemon Steliosgkougkou Corfu kitty Qwerty 0 Libertus Chris1993 jellojina bibliofagos gegeorgiou90 ThetikisMonster shuuu Nala Unboxholics A350 synthnightingale Praxis GeorgePap2003 Maynard marpa Ilovemycats27 sachinidou Msp1 melver ismember carnage P.Dam. tsiobieman Dr. Gl. Luminous Φινεύς Leo komm kiyoshi thepigod762 Scandal jYanniss soleilst Lathy Alessandra Eliza trifasikodiavasma agg41 neurogirl Μιχαήλ Helen06 Hmmytheos ggl pgn spykou eukleidhs1821 george777 Lifelong Learner constansn Μήτσος10 Ryuzaki Startx0 iiTzArismaltor_ physicscrazy Coconut201 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Καλά θα κάνεις. Εγώ κοντές όντας στα 40 θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη ΕΜΠίτικη σχολή, μετά τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ που μπήκα στα 18. Click για ανάπτυξη... Παρεπιπτόντως, πώς λειτουργούν οι κατατακτήριες κάνω δήλωση ότι θέλω να συμμετέχω , βάζω έναν καθηγητή να μου κάνει τα 3-4 μαθήματα που θα δώσω και αν τα περάσω , μπαίνω στην σχολή . Ή λειτουργούν όπως οι πανελλήνιες και περνάν πρώτοι οι πιο υψηλόβαθμοι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Καλά θα κάνεις. Εγώ κοντές όντας στα 40 θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη ΕΜΠίτικη σχολή, μετά τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ που μπήκα στα 18. Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται ποια σχολή και γιατί ;
gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:53 Ο gegeorgiou90: #63 04-02-25 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ThetikisMonster: Παρεπιπτόντως, πώς λειτουργούν οι κατατακτήριες κάνω δήλωση ότι θέλω να συμμετέχω , βάζω έναν καθηγητή να μου κάνει τα 3-4 μαθήματα που θα δώσω και αν τα περάσω , μπαίνω στην σχολή . Ή λειτουργούν όπως οι πανελλήνιες και περνάν πρώτοι οι πιο υψηλόβαθμοι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Αν επιτρέπεται ποια σχολή και γιατί ; Click για ανάπτυξη... Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο. ThetikisMonster Νεοφερμένο μέλος Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:10 Ο ThetikisMonster: #64 04-02-25 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον και θα έχει και πολύ πλάκα σίγουρα , καλή επιτυχία εύχομαι . Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ThetikisMonster: Παρεπιπτόντως, πώς λειτουργούν οι κατατακτήριες κάνω δήλωση ότι θέλω να συμμετέχω , βάζω έναν καθηγητή να μου κάνει τα 3-4 μαθήματα που θα δώσω και αν τα περάσω , μπαίνω στην σχολή . Ή λειτουργούν όπως οι πανελλήνιες και περνάν πρώτοι οι πιο υψηλόβαθμοι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Αν επιτρέπεται ποια σχολή και γιατί ; Click για ανάπτυξη... Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο.
ThetikisMonster Νεοφερμένο μέλος Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:10 Ο ThetikisMonster: #64 04-02-25 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον και θα έχει και πολύ πλάκα σίγουρα , καλή επιτυχία εύχομαι .
Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Πολιτικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους ή Ναυπηγούς. Μάλλον Πολιτικούς Μηχανικούς. Θέλω να διευρύνω τις γνώσεις μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια. Και για χόμπι. Κάθε Δεκέμβρη γίνονται εξετάσεις σε κάθε σχολή για 3 συγκεκριμένα μαθήματα των δύο πρώτων εξαμήνων, τα οποία έχει επιλέξει η επιτροπή καθηγητών της εκάστοτε σχολής και είναι κοινά για όλους τους διαγωνιζόμενους. Σχεδόν σε όλες τις σχολές άμα γράψεις μέσο όρο την βάση (δηλαδή αθροιστικά 30+/60) περνάς. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες Ιατρικές και Νομικές που θέλουν λίγο παραπάνω ή πολύ παραπάνω (Ιατρική Αθήνας κτλ) καθαρά λόγω ανταγωνισμού. Εγώ θα το πάω με self-study χωρίς φροντιστήριο. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον και θα έχει και πολύ πλάκα σίγουρα , καλή επιτυχία εύχομαι .