Αχ ρε παιδιάααα!Τα έχω μισήσει τόοοοσο πολύ αυτά τα ναρκωτικά...Αλλά λυπάμαι που το λέω πως υπάρχουν στιγμές και που το έχω λαχταρήσει...Λοιπόν...ας πω κι εγώ όχι τη δικιά μου ακριβώς ιστορία αλλά της κολλητής μου...Στα 14 της μπλέκει με ναρκωτικά!Και πώς τα πλήρωνε?την υποχρέωνε το βαποράκι της να του κάθεται, κι έτσι ήταν και η πρώτη της σεξουαλική εμπειρία!Δυστυχώς κατάφερε να παρασύρει και την παρέα της...Σε 3 μήνες κατάφερε να χάσει σχεδόν όλη της την παρέα...Είτε επειδή δεν είχαν να πληρώσουν τη δοση τους, είτε για άλλους λόγους π είχαν σχέση με τα ναρκωτικά!Κι οι γονείς μου?προσπαθούσαν να με απομακρύνουν όσο περισσότερο μπορούσαν!Δεν έβρισκε λόγω να ζει, να, να, την έπαιρνες και δεν ήξερε τι σου έλεγε, δεν κοιμόταν, χάλι μαύρο!Καθημερινός εφιάλτης!ΔΌΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, η κουκλίτσα μου ξεμπέρδεψε, ακολουθώντας δική της θεραπεία, νοσηλεύτηκε κ λόγω ανορεξίας!Μια μέρα που είχαμε βγει μου έλεγε πόσο καλά είναι τώρα, πόσο ευτυχισμένη είναι,κλπ,κλπ!Την επομένη, τι μαθαίνει;Ότι το παιδί έχει πέσει στα ναρκωτικά επειδή η κολλητή μου δεν ήθελε να το κάνει παιδί!!!Δεν ήθελε να είναι μαζί του και το τίμημα, να μπλέξει με τα ναρκωτικά αυτός!!Άστα να πάνε...πω, όσο σκέφτομαι ότι αυτή η κοπέλα είναι καλά και μπορώ να την αγαπώ και να της το εκφράζω...Αρραβωνιάζεται κιόλας αυτό το καλοκαίρι!Της αξίζει...κ τι δεν της αξίζει!!ααχ!!Μακριά απ΄αυτά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.