παιδιά εμένα ο κολλητός μου μου εκμυστηρεύτηκε ήταν χρήστης μία εβδομάδα πριν τις εξετάσεις, στο σχολείο, είχαμε πάει το διάλειμμα 'πίσω' [καπνίζουμε και οι δύο]. ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ, αν και αρχικά δεν είχα συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μου είπε πόσο ωραίο είναι για εκείνον, μπλα μπλα.... Εκεί που σοκαρίστηκα είναι όταν μου πρότεινε να πάμε μαζί στην τριήμερη και να δοκιμάσουμε... Δεν ξέρω, με σόκαρε το ότι ήταν παντελώς εκτός εαυτού. Θα μπορούσα να τον είχα μαλλώσει αλλά πήρα συμβουλές από
ειδικούς (δύο γνωστούς ψυχολόγους) ΚΑΙ τη σύμβουλο του σχολείου μας η οποία έχει κάνει σπουδές στις εξαρτησιογόνες ουσίες (χωρίς να αναφέρω όνομα) και τελικά, ξέσπασα. Τον βρήκα, του είπα πόσο πολύ τον αγαπώ, έκλαιγα, και άρχισε να κλαίει κι εκείνος... "
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Ν'ΑΚΟΥΣΩ" μου είπε... και μετά από 3 χρόνια στενήηηης φιλίας μου μίλησε επιτέλους για την οικογένειά του... νιώθει ανεπιθύμητος... και μόνος. Φοβάμαι πολύ τώρα που είναι μόνος του στην Αγγλία αν και μου υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει... Και ότι δεν το ξαναέκανε εδώ και 4 μήνες++ ... Πάντως ήταν συγκλονιστικό για μένα και εκείνος ήθελε ΑΓΑΠΗ. Επίσης το συγκεκριμένο άτομο έχει άααακρως καλλιτεχνική φύση... ζωγραφίζει, γράφει πεζά & ποίηση, παίζει διάφορα όργανα, γράφει τραγούδια...Άριστος στο σχολείο, πάαααρα πολύ ευγενικός, με το σεις και με το σας.. κανείς δε θα το φανταζόταν. Κάνει κι άλλες καταχρήσεις (ποτό).
ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ :]
χρειάζονται αγάπη.