Νέα φοιτητική εστία στο Δι.Πα.Ε Θεσσαλονίκης

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
Επιτελους και μια τιμια δουλεια ... αγορασε ,ανακαινισε, επιπλωσε με 1,8 εκατομμυρια 110 δωματια....μπράβο στον οποιο ανθρωπο.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
Ειναι γκλαμουρατη η Σοφια.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.
Να ελέγχεται σωματικά όποιος μπαίνει μέσα για το αν έχει γκράφιτι ώστε να μην είναι μπουρδέλο σε 3 μήνες από τώρα.

Οι μεγαλύτεροι καταστροφείς των φοιτητικών εστιών είναι οι ίδιοι οι κοπρίτες αριστεροί άπλυτοι φοιτητές.

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 145 μηνύματα.
Να ελέγχεται σωματικά όποιος μπαίνει μέσα για το αν έχει γκράφιτι ώστε να μην είναι μπουρδέλο σε 3 μήνες από τώρα.

Οι μεγαλύτεροι καταστροφείς των φοιτητικών εστιών είναι οι ίδιοι οι κοπρίτες αριστεροί άπλυτοι φοιτητές.
Εάν είσαι δεξιος και πλυμένος περίμενε με.

Τελευταία επεξεργασία:

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 145 μηνύματα.
Πλυμένος ξυρισμένος δύο χέρια τρία πόδια.

Στείλε π.μ. ημερομηνία και ώρα.
Κακομοιρακο τέτοια επιχειρήματα θα χρησιμοποιείς και στο δικαστήριο αύριο,μεθαύριο όταν τελειώσεις?
Για χασοδικη σε κόβω.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Κακομοιρακο τέτοια επιχειρήματα θα χρησιμοποιείς και στο δικαστήριο αύριο,μεθαύριο όταν τελειώσεις?
Για χασοδικη σε κόβω.
Προς το παρόν ο μόνος που χάνει είσαι εσύ από την ιστορία που είσαι αριστερός.

Πάντως πολύ φτωχό κόντεντ αν με το παραμικρό ξεμπρόστιασμα το πηγαίνεις σε ad hominem. Εγώ ας χάσω τη δίκη.

Εσύ με τέτοια ρητορική ικανότητα θα έχανες λογομαχία με 8χρονο.

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Προς το παρόν ο μόνος που χάνει είσαι εσύ από την ιστορία που είσαι αριστερός.

Πάντως πολύ φτωχό κόντεντ αν με το παραμικρό ξεμπρόστιασμα το πηγαίνεις σε ad hominem. Εγώ ας χάσω τη δίκη.

Εσύ με τέτοια ρητορική ικανότητα θα έχανες λογομαχία με 8χρονο.
Δεν κατάλαβα ότι λέγοντας για "3 ποδια" χρησιμοποιείς σοβαρα επιχείρηματα και εγώ το γύρισα σε προσωπική επίθεση.
Τέτοιο ξεμπροστιασμα δεν έχω ξαναφαει.
Για φωτοτυπίες σε δικηγορικό γραφείο και πολύ είναι.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Δεν κατάλαβα ότι λέγοντας για "3 ποδια" χρησιμοποιείς σοβαρα επιχείρηματα και εγώ το γύρισα σε προσωπική επίθεση.
Τέτοιο ξεμπροστιασμα δεν έχω ξαναφαει.
Για φωτοτυπίες σε δικηγορικό γραφείο και πολύ είναι.
Τράβα πέρνα Γραμμική Άλγεβρα Ι με την 12η προσπάθεια και παρακάλα μη σε πιάσει το ν+2 και άσε εμένα και τις φωτοτυπιούλες μου.

Sotiris 12

Εκκολαπτόμενο μέλος

Τράβα πέρνα Γραμμική Άλγεβρα Ι με την 12η προσπάθεια και παρακάλα μη σε πιάσει το ν+2 και άσε εμένα και τις φωτοτυπιούλες μου.
Δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα.
Τα Διακριτα μαθηματικα είναι.
v+3 ισχύει για 5ετη τμήματα.
Δεν σκοπεύω να τα εξαντλησω.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Αυτο παλι που νομιζουν τα παιδια για περιστερια δεν υποφερεται..αυτοι ετσι σε κλουβια ζουνε?

1759681746431.png

Τελευταία επεξεργασία:

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Εδω δεν φοβουμαστε την ευρωπαια εισαγγελέα... εδω που δεν την εχουμε θα κωλώσουμε?