ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
30-09-25
14:33
Επιτελους και μια τιμια δουλεια ... αγορασε ,ανακαινισε, επιπλωσε με 1,8 εκατομμυρια 110 δωματια....μπράβο στον οποιο ανθρωπο.
www.foititikanea.gr
Παραδόθηκε το κτίριο της νέας φοιτητικής εστίας του ΔΙΠΑΕ / Θα στεγαστούν 180 φοιτητές
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Παραδόθηκε το κτίριο της νέας φοιτητικής εστίας του ΔΙΠΑΕ / Θα στεγαστούν 180 φοιτητές - Νέα φοιτητική εστία και γυμναστήριο στο ΔΙΠΑΕ: Στέγη για 180 φοιτητές και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις...
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
01-10-25
13:06
Ειναι γκλαμουρατη η Σοφια.
www.esos.gr
Σοφία Ζαχαράκη: Με 1,8 εκατ. ευρώ από το ΥΠΑΙΘΑ αγοράστηκε και ανακαινίσθηκε το κτίριο της νέας εστίας του ΔΙΠΑΕ - Θα στεγαστούν από τον Δεκέμβριο, 180 φοιτητές/τριες
Η ενίσχυση της σχολικής στέγης, η φοιτητική μέριμνα αλλά και η αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών, αποτελούν βασικές προτεραιότητες της υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφίας Ζαχαράκη. Στο πλαίσιο αυτό, η υπουργός, κατά τη διήμερη επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη...
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.
02-10-25
14:47
Να ελέγχεται σωματικά όποιος μπαίνει μέσα για το αν έχει γκράφιτι ώστε να μην είναι μπουρδέλο σε 3 μήνες από τώρα.
Οι μεγαλύτεροι καταστροφείς των φοιτητικών εστιών είναι οι ίδιοι οι κοπρίτες αριστεροί άπλυτοι φοιτητές.
Οι μεγαλύτεροι καταστροφείς των φοιτητικών εστιών είναι οι ίδιοι οι κοπρίτες αριστεροί άπλυτοι φοιτητές.
Sotiris 12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 145 μηνύματα.
02-10-25
19:03
Εάν είσαι δεξιος και πλυμένος περίμενε με.Να ελέγχεται σωματικά όποιος μπαίνει μέσα για το αν έχει γκράφιτι ώστε να μην είναι μπουρδέλο σε 3 μήνες από τώρα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.
03-10-25
08:55
Πλυμένος ξυρισμένος δύο χέρια τρία πόδια.Εάν είσαι δεξιος και πλυμένος περίμενε με.
Στείλε π.μ. ημερομηνία και ώρα.
Sotiris 12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 145 μηνύματα.
03-10-25
09:24
Κακομοιρακο τέτοια επιχειρήματα θα χρησιμοποιείς και στο δικαστήριο αύριο,μεθαύριο όταν τελειώσεις?Πλυμένος ξυρισμένος δύο χέρια τρία πόδια.
Στείλε π.μ. ημερομηνία και ώρα.
Για χασοδικη σε κόβω.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
03-10-25
10:24
Προς το παρόν ο μόνος που χάνει είσαι εσύ από την ιστορία που είσαι αριστερός.Κακομοιρακο τέτοια επιχειρήματα θα χρησιμοποιείς και στο δικαστήριο αύριο,μεθαύριο όταν τελειώσεις?
Για χασοδικη σε κόβω.
Πάντως πολύ φτωχό κόντεντ αν με το παραμικρό ξεμπρόστιασμα το πηγαίνεις σε ad hominem. Εγώ ας χάσω τη δίκη.
Εσύ με τέτοια ρητορική ικανότητα θα έχανες λογομαχία με 8χρονο.
Sotiris 12
Εκκολαπτόμενο μέλος
03-10-25
10:55
Δεν κατάλαβα ότι λέγοντας για "3 ποδια" χρησιμοποιείς σοβαρα επιχείρηματα και εγώ το γύρισα σε προσωπική επίθεση.Προς το παρόν ο μόνος που χάνει είσαι εσύ από την ιστορία που είσαι αριστερός.
Πάντως πολύ φτωχό κόντεντ αν με το παραμικρό ξεμπρόστιασμα το πηγαίνεις σε ad hominem. Εγώ ας χάσω τη δίκη.
Εσύ με τέτοια ρητορική ικανότητα θα έχανες λογομαχία με 8χρονο.
Τέτοιο ξεμπροστιασμα δεν έχω ξαναφαει.
Για φωτοτυπίες σε δικηγορικό γραφείο και πολύ είναι.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
03-10-25
11:46
Τράβα πέρνα Γραμμική Άλγεβρα Ι με την 12η προσπάθεια και παρακάλα μη σε πιάσει το ν+2 και άσε εμένα και τις φωτοτυπιούλες μου.Δεν κατάλαβα ότι λέγοντας για "3 ποδια" χρησιμοποιείς σοβαρα επιχείρηματα και εγώ το γύρισα σε προσωπική επίθεση.
Τέτοιο ξεμπροστιασμα δεν έχω ξαναφαει.
Για φωτοτυπίες σε δικηγορικό γραφείο και πολύ είναι.
Sotiris 12
Εκκολαπτόμενο μέλος
03-10-25
11:55
Δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα.Τράβα πέρνα Γραμμική Άλγεβρα Ι με την 12η προσπάθεια και παρακάλα μη σε πιάσει το ν+2 και άσε εμένα και τις φωτοτυπιούλες μου.
Τα Διακριτα μαθηματικα είναι.
v+3 ισχύει για 5ετη τμήματα.
Δεν σκοπεύω να τα εξαντλησω.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
05-10-25
19:33
Αυτο παλι που νομιζουν τα παιδια για περιστερια δεν υποφερεται..αυτοι ετσι σε κλουβια ζουνε?
www.foititikanea.gr
Νέες Φοιτητικές Εστίες και Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο ΔΙΠΑΕ / Πλούσιο φωτογραφικό υλικό
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Νέες Φοιτητικές Εστίες και Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος - Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, στο νέο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο...
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
06-10-25
19:27
Εδω δεν φοβουμαστε την ευρωπαια εισαγγελέα... εδω που δεν την εχουμε θα κωλώσουμε?
www.esos.gr
89.209 ευρώ θα κοστίσει το κάθε δωμάτιο ανακαίνισης της Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Τι απαντά στη Βουλή το ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Πως εξηγείται το προκλητικά υψηλό κόστος των 89.209 ευρώ ανά κλίνη που θα κοστίσει η ανακαίνιση της Φοιτητικής Εστίας Αθηνών, ρώτησε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη. Η υπουργός Παιδείας απαντώντας στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαβίβασε την ακόλουθη έγγραφη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Searching
- Arvacon
- Sotiris 12
- giannis06
- blissele
- Kafkinos
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- Mapz
- Hased Babis
- sakplat
- Anna1974.
- kostis76
- friesnchocolate
- Drscientist
- bigguy
- tsiobieman
- charmander
- abyssiniancat
- ang12_012
- katerina1980
- jellojina
- fortheloveofshizaya
- panosT436
- thenutritionist
- korlef
- aris65
- andreouk
- giorgos5002
- waakaq
- rseven
- Scandal
- giannhs2001
- Mixalis!
- st.krf
- Lia 2006
- Leo komm
- FNC_Sophia
- Nek21
- Martheos
- kyriako
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki