πω πω πολυ το εχετε ξεχειλωσει, μην το κανετε μονο σαν ενα αλλο τοπικ, που ειχε ανοιξει ενα αλλο παιδι, και ειχε φτασει αισιως τις 30 η 40 σελιδες. Ουτε εργο του φωσκολου να ηταν

. Αμα ενδιαφερεται για σενα κοπελα μου θα στο δειξει, κοιτα τωρα αμα περασει ακομα κανας μηνας και δεν σου εχει δωσει ενδειξεις για κατι περισσοτερο, τοτε καλυτερα να το αφησεις και να πας παρακατω. Και στο λεω και εγω που ειμαι αγορι,
δεν ειναι κακο να τον ξανα προσεγγισεις και να του μιλησεις με απολυτη ειλικρινεια, και οχι απαραιτητα στο χωρο του σχολειου, καπου εξω. Ρωτα τον θες να κανονισουμε κατι μες την εβδομαδα? (κανα σινεμα, κανα καφε, τετοια πραγματα) χωρις βεβαια να φανερωθεις παλι για τις προθεσεις σου, απλως να φανει, οτι θελετε να πατε για να περασετε καλα. Αν και παλι σου κανει τον διστακτικο, και τον δυσκολο, κοινως θελει να σ' αποφυγει, τοτε αυτοματως καταλαβαινεις, οτι μαλλον σε βλεπει πιο πολυ φιλικα, παρα ερωτικα. Αφηνεις λοιπον την σχεση σας σ'αυτο το επιπεδο και συνεχιζεις την ζωουλα σου. Με το ζορι δεν γινεται. Φιλικα παντα