bluesky33
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

μα δε θα φανω απελπισμένη??? Και αν με γουστάρει γιατι δε μου το λεει αυτός???
Εεεμ, αν κοιτάτε ποιος θα φανεί απελπισμένος δεν κάνουμε δουλειά έτσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bluesky33
Νεοφερμένο μέλος

akis95
Δραστήριο μέλος

Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοιτα αν εισαι ασχημη τοτε σε βλεπει φιλικα αν δεν εισαι σε βλεπει γκομενικα
χαχαχα ωραια το εθεσες ^^
silverdog
Δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Ωραία, δηλαδή να του πω ότι τον θέλω κάτι, να τον πάρω πιο πέρ κ να του πω ξεκάθαρα ότι μου αρέσει κ δεν θα του έρθει απότομα? (υπάρχει περίπτωση όμως να με βλέπει φιλικά?)
Kαλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες. Μετά θα σε τρώει εσωτερικά. Αν και σε τέτοια θέματα είμαστε αρκετά "επιφυλακτικοί" σαν να λύνουμε άσκηση γεωμετρίας, δεν κάνουμε δουλειά. Η ζωή (και ο έρωτας) θέλουν μια μαγική λέξη: ρίσκο. Το ρίσκο λαμβάνεται με αυθορμητισμό. Μας λείπει κοπελιά μου, ο αυθορμητισμός λόγω ενός ορισμένου "καθωσπρεπισμού" της βιτρίνας, μην μας παρεξηγήσουν οι άλλοι άνθρωποι για το φυσιολογικό! έλεος να πάρει..Ρε μπας και ο έρωτας είναι αφύσικος;

Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Ωραία, δηλαδή να του πω ότι τον θέλω κάτι, να τον πάρω πιο πέρ κ να του πω ξεκάθαρα ότι μου αρέσει κ δεν θα του έρθει απότομα? (υπάρχει περίπτωση όμως να με βλέπει φιλικά?)
Ξεκολλήστε ρε παιδιά αν την θέλει γιατί να παει αυτή

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ναζάκια; ... Manipulation in its finest. Τέτοια πρότυπα πρέπει να στέλνονται κατευθείαν στο απόσπασμα.Ξεκολλήστε ρε παιδιά αν την θέλει γιατί να παει αυτή? Απλά εσύ συνέχισε να του μιλάς καντου ναζάκια και αυτος θα κολλάει ολο και περισσότερο .. Άσε να κυλίσει λίγο ο καιρός και δείξε οτι τον θες , και αν δεν έρθει αυτός τότε του ορμάς . Δεν γίνονται όλα απο τη μία μέρα στην άλλη!
Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Ναζάκια; ... Manipulation in its finest. Τέτοια πρότυπα πρέπει να στέλνονται κατευθείαν στο απόσπασμα.
Κάτσε διορθώνω ! Νάζια-άκια!
Dalian
Περιβόητο μέλος

Ο καημένος σου έχει ανάψει πράσινο φως εδώ και κάτι αιώνες ενώ εσύ παγοκολώναΕγώ τότε δεν απάντησα κ γύρισα αλλού...

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο καημένος σου έχει ανάψει πράσινο φως εδώ και κάτι αιώνες ενώ εσύ παγοκολώνα![]()
Και άμα είναι και κάνας ντροπάλος;;;...Θα γίνει αυτός παγοκολώνα σε σημείο να τον χαιρετάς και να μην σου λέει γεια

Αλλά μπα δεν τον κόβω για τέτοιο από τη στιγμή που σου μίλησε και όχι για κάτι άσχετο αλλά για τα μάτια, νταξ, δεν είναι και τόοοσο ντροπαλός, οπότε going on....

Να σε ρωτήσω εσένα από πάνω κάτι άσχετο; Στην υπογραφή σου: το Σ ειναι 1 και το ανάποδο(σωστά; ), το 8 είναι το ε και το 3(σωστά; ) το C τι είναι;;;Σκάω να το βρώ..
Dalian
Περιβόητο μέλος

Από τη γλώσσα C μιας και κάνω προγραμματισμό.Να σε ρωτήσω εσένα από πάνω κάτι άσχετο; Στην υπογραφή σου: το Σ ειναι 1 και το ανάποδο(σωστά; ), το 8 είναι το ε και το 3(σωστά; ) το C τι είναι;;;Σκάω να το βρώ..
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Α νόμιζα ότι ήταν δύο παρενθέσεις ενωμένες γιατί νόμιζα ότι όλο αυτό ήταν μια ακολουθία...τέσπα, και γω με την C παιδεύομαι...![]()
Εδώ το κορίτσι σκάει και εσείς μιλάτε για την υπογραφή ! Ντροπή σας

bluesky33
Νεοφερμένο μέλος

Εντωμεταξύ είναι και ένα άλλο θέμα. Σε ένα διάλειμμα, μπαίνουμε μες την τάξη που ξέραμε ότι είναι αυτός, ψυθιρίζουμε κάτι και αρχίζουμε να γελάμε...τότε αυτός με κοιτούσε κ προσπαθούσε να γελάσει αλλά δεν του πολυέβγαινε...κ επίσης, περνάμε από δίπλα του κ μου λέει η φίλη μου δήθεν για κάποιον ομορφούλη που μου είπε κάτι και αυτός αμέσως γύρισε και μας κοιτούσε!!!
cha0s
Περιβόητο μέλος

και μετά από λίγο μου λέει ότι αυτήν την στιγμή είναι μαζί με μια κοπέλα από το χωριό του!!! Και τότε εγώ του λέω συγγνώμη κ φεύγω!!! Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς στο καλό γίνεται αυτό το πράγμα?? Ενώ μου είχε δείξει τόσα σημάδια κ ήμουν τόσο σίγουρη, τώρα να μου τα χαλάει???
Μήπως παρερμήνευσες τη συμπεριφορά του; Μήπως είναι έτσι φιλικός με όλες τις κοπέλες; Μήπως ήθελε να γίνετε φίλοι απλά;
Μήπως... δε ξέρω τι άλλο να σου πω.
bluesky33
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Όλοι έχουμε/είχαμε φίλο/φίλη που είχε "γκομενέτο" από το χωριό ή από το φροντιστήριο!
Ενώ στην πραγματικότητα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.