silverdog
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Ο επιμενων νικα
ή τρωει τα μουτρα του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

ή τρωει τα μουτρα του.
σαν εσένα.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Βρε σοβαρα προβληματα που εχει ο κοσμος...![]()
Η Σοβαρότητα θα μας φάει εδω μέσα

Itach1
Διάσημο μέλος

Σήμερα, βρηκα το θάρρος και του το είπα, ενώ έφευγε.. Με το του το είπα με κοίταξε στα μάτια, αλλά επειδή είχε χτυπήσει το κουδούνι για μέσα, μου είπε ότι θα μου απαντήσει αύριο... Εγώ προσπαθώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά για αυτό που με περιμένει και δεν μπορώ να ησυχάσω λεπτό.......
δεν πιεζουμε ποτε ενα αγορι...και γω ακυρο θα σου ριχναΣήμερα, μετά τη γιορτή, τον πλησίασα και του είπα πως πρέπει να μου απαντήσει. Τότε αυτός με ρωτάει αν τον έπαιρνα τηλέφωνο χθες και μετά με έγραφε κανονικά και έφυγε. Τι σημαίνουν όλα αυτά????????

DrHouse
Διάσημο μέλος

σαν εσένα.
Δεν θα κανω αναφορα στον καταλογο του τι... καταναλωνει ο καθενας,μικρη

Alma Libre
Επιφανές μέλος

![]()
Δε θα το προχωρήσω,δεν έχω την όρεξή σου καμάρι μου

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπον.Καταρχην,θα τον βρεις μια στιγμη που θα ειναι μονος.Δεν γινεται να ειναι ολο με την παρεα του.Το πολυ πολυ να πας εξω απο την τουαλετα των αγοριων και να τον μαγκωσεις.Θα τον πιασεις απο το χερι,αυτος θα κανει ελιγμους ωστε αν σε αποφυγει επειδη τον καλει η παρεα του.Εσυ θα του το σφιξεις(στο χερι ειμαστε ακομη) και θα τον φερεις κοντα σου.Θα του πεις
''Αντωνη(το ονομα του παιδιου),μην μου τραβας το χερι για να φυγεις,χθες επαθα τενοντιτιδα...θα με πονεσεις.
Αυτος θα πει τι θες?
Και εσυ,θα του επιτεθεις επιχειρηματολογικα με τα παρακατω λογια-->
![]()
![]()
Καλά τα λες φίλε μου, αλλά μιλάς από τη σκοπιά του άνδρα. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο συνεσταλμένες. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κινηθεί με τον τρόπο που αναφέρεις. Το ελάφι είναι αδύνατο να κυνηγήσει τον κυνηγό. Ο κυνηγός πρέπει να κυνηγήσεις το ελάφι.
Κι εγώ είμαι ερωτευμένη με ένα συμφοιτητή μου, αλλά εννοείται ότι θα περιμένω από αυτόν την πρώτη κίνηση. Διαφορετικά θα το πάρω απόφαση ότι δεν θα προχωρήσει το θέμα. Ελπίζω να μην με παρεξήγησες.
Εγώ είπα απλώς την άποψή μου, η οποία μπορεί να είναι και λάθος.
Πάντως οφείλω να πω ότι είναι πού γενναιόδωρο εκ μέρους σου να δίνεις συμβουλές.
δεν πιεζουμε ποτε ενα αγορι...και γω ακυρο θα σου ριχνα![]()
Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Με την πίεση διώχνεις τον άλλο. Το ίδιο ισχύει -βέβαια- και εκ του αντιθέτου: ποτέ δεν πιέζουμε ένα κορίτσι.
![]()
Τι θέλει να πει ο ποιητής...
Δε θα το προχωρήσω,δεν έχω την όρεξή σου καμάρι μου.
Α, ναι, έχεις δίκιο. Έχεις πολύ σύνθετους συλλογισμούς ο φίλος μας (με τη θετική έννοια το λέω). Κι εγώ κάποιες φορές αδυνατώ να τον παρακολουθήσω.
Θα ήθελα να πω ότι οι ετερόφυλες σχέσεις είναι μια δύσκολη υπόθεση διότι οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές ανάγκες. Επίσης, ανεξάρτητα απ' όσα είπα παραπάνω, οφείλω να πω ότι και οι άνδρες πολλές φορές διστάζουν να δείξουν το ενδιαφέρον τους σε μια γυναίκα φοβούμενοι μήπως κινηθούν με λάθος τρόπο. Αυτή είναι μια παράμετρος την οποία πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας κι εμείς οι γυναίκες και να δείχνουμε κατανόηση. Χρειάζεται υπομονή. Η βιασύνη σ' αυτά τα θέματα -κατά κανόνα - διαδραματίζει αρνητικό ρόλο. αν υπάρχει αμοιβαία καλή διάθεση, όλα τα προβλήματα λύνονται.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Α, ναι, έχεις δίκιο. Έχεις πολύ σύνθετους συλλογισμούς ο φίλος μας (με τη θετική έννοια το λέω). Κι εγώ κάποιες φορές αδυνατώ να τον παρακολουθήσω.
ε,βέβαια,τέτοιο καμένο που είναι

DrHouse
Διάσημο μέλος

Καλά τα λες φίλε μου, αλλά μιλάς από τη σκοπιά του άνδρα. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο συνεσταλμένες. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κινηθεί με τον τρόπο που αναφέρεις. Το ελάφι είναι αδύνατο να κυνηγήσει τον κυνηγό. Ο κυνηγός πρέπει να κυνηγήσεις το ελάφι.
Κι εγώ είμαι ερωτευμένη με ένα συμφοιτητή μου, αλλά εννοείται ότι θα περιμένω από αυτόν την πρώτη κίνηση. Διαφορετικά θα το πάρω απόφαση ότι δεν θα προχωρήσει το θέμα. Ελπίζω να μην με παρεξήγησες.
Εγώ είπα απλώς την άποψή μου, η οποία μπορεί να είναι και λάθος.
Θα μου επιτρεψεις να πω,πως αυτη η αποψη,το οτι δηλαδη η γυναικα πρεπει να περιμενει να την κυνηγησει ο αντρας,και να μην κανει αυτη την πρωτη κινηση,δεν αποτελει εναν απαραβιαστο κανονα της φυσης που δεν μπορει να απεμποληθει,παρα μονο μια κοινωνικη αντιληψη την οποια δεν καταλαβα ποτε,διοτι πολυ απλα δεν διακατεχεται απο λογικη.Τι ειναι ο αντρας για να ξερει ποια και ποτε τον γουσταρει?Εχει εξελιγμενες οσφρητικες ικανοτητες,ανωτερες απο τα θυληκα,και δεν το γνωριζα?
Απλως,αυτο σας βολευει,και ως γυναικες σας δινει ενα παραπανω γοητρο στην ολη κατασταση.Γουσταρετε να σας ''παρακαλαει'' καποιος ωστε να γινει σχεση,ή εστω να κανει αυτος την πρωτη κινηση.

Πάντως οφείλω να πω ότι είναι πού γενναιόδωρο εκ μέρους σου να δίνεις συμβουλές.
Που να δεις και την πρακτικη τους.
Guest 781029
Επισκέπτης

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλη επιτυχία
mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Που να δεις και την πρακτικη τους.
Α, δεν με αφορά η πρακτική σου! Πάντως σου δηλώνω ότι σέβομαι απόλυτα τις παραπάνω θέσεις σου. Από την πλευρά σου ως άνδρας έχεις δίκιο.
α και πανω σε αυτο που αναφερεται παραπανω εχω να πω οτι συμφωνω απολυτα με τον Dr House και τα λεω αυτα επειδη τα χω περασει κοριτσια μην ντρεπεστε να την πεσετε στα αγορια δεν σημαινει οτι ειστε ουτε λυσσαρες ουτε ασχημες απλά μπορει πολύ απλά να μην σας εχουν παρατηρησει ανθρωπινο ειναι και γω πολλά αγορια με τα οποια εκανα κατι σοβαρο δεν τα χα παρατηρησειθ απο την πρωτη στιγμη αλλα πολύ μετα δε σημαινει κατι αυτό ομως... Ασε που σε πολλους αντρες αρεσει η γυναικα να κανει την πρωτη κινηση
Έχεις δίκιο, αλλά εγώ δυστυχώς είμαι πολύ συνεσταλμένη.
nPb
Επιφανές μέλος

Vasia1
Νεοφερμένο μέλος

εχετε κοινες παρεες??
DrHouse
Διάσημο μέλος

Εγω 8ελω ενα αγορι μεγαλητερο απο εμενα 1 χρονο.Αυτος ειναι πολυ ωραιος και τον 8ελουν πολλα κοριτσια.Ξερει οτι τον 8ελει καποια απο το τμημα μου με το ιδιο ονομα αλλα δεν με 3ερει φατσικα.Πριν τα ειχε με μια αλλα χωρισε.Μετα απο 1 περιπου εβδομαδα τα εφτια3ε με μια αλλη.Εγω τον 8ελω πολυ αλλα δεν 3ερω τη να κανω για να του τραβη3ω την προσοχη.Κα8ε φορα που περναω απο διπλα του με κοιταε επιμονα και οταν τον κοιταω σκηβει το κεφαλι του χαμογελωντας.Εχετε καμια ιδεα τι να κανω??
Σκυψε το και εσυ,παντα πιανει

Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκυψε το και εσυ,παντα πιανει![]()

Guest 781029
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.