catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:47 Η catherine1994: #41 05-09-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: εμείς πρώτο μάθημα φυσικη κατεύθυνσης κάναμε καταστατικη...και λέω εγώ ότι για να τη θυμόμαστε υπάρχει το "παυε να ρωτας" που ακολουθει τα συμβολα...και λεει ο φυσικος οτι τετοιες βλακειες τις βγαζουν οι χημικοι και λεω εγω οτι ειναι εξυπνο...και λεει αυτος "οι χημικοι ειναι οτι ναναι...εδω εχουν αντιδραση που τη φωναζουν "κουνα κουνα την τσουτσουνα (COONACOONACHOOCHOONA) και εγω ξεκαρδιστηκα...γελουσα τοσο που χτυπιομουν στο θρανιο ενω οι αλλοι τίποτα..μα δνε ήταν αστειο?[/SIZE] Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι πώς δεν ειναι.... τσ τσ τσ ξενερωτοι συμμαθητες δεν εχουν χιουμορ Οι χημικοι ειναι ό,τι να 'ναι; Εγω νομιζω οι φυσικοι θεωρουνται οι "τρελοι" του σχολειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:52 Η 3v@Ki έγραψε: #42 05-09-11 02:52 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εγω νομιζω οι φυσικοι θεωρουνται οι "τρελοι" του σχολειου; Click για ανάπτυξη... και εγώ έτσι ξέρω...οι χημικοί συνηθως είναι ξενέρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:05 Ο νικος ρεθυμνο: #43 05-09-11 16:05 Ναι,εγω φετος μιλουσα,αλλα στα μαθηματα γενικης παιδειας.(στην κατευθυνση ηθελα βαθμους,οποτε...).Ελεγα με τον διπλανο μου τραγουδια(λιγες μερες πριν την 5ημερη τραγουδουσαμε Γιαννουλη-Βαζαιο και λιγο Πανταζη),ανεκδοτα για τον Τσακ Νορρις,εγω καποιες φορες εψελνα σαν παπας(εχω δυνατη φωνη ομως...),ενα αυτοσχεδιο ευαγγελιο(βασικα περιεγραφα κανεναν κυριακατικο αγωνα της ΑΕΚ σε αναλογο στυλ) και γενικα λεγαμε βλακειες για να περασει η ωρα.Αχ,ποσο θα μου λειψουν (και) αυτα τωρα που θα παω Πανεπιστημιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lena1993 Νεοφερμένο μέλος Η Λένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:01 Η Lena1993 έγραψε: #44 14-09-11 12:01 ναι ναι ναι,μιλάω πολύ την ώρα του μαθήματος... απλά μιλάω σιγά και δεν ενοχλώ κανένα..εκτός από τον καθηγητή που τα πέρνει γιατί τον γράφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:03 Η Fani93 έγραψε: #45 14-09-11 12:03 εγω μιλουσα ανεκαθεν. απο το δημοτικο ακομα (δεν φταιω εγω, με παρεσερναν ) μονο περσι στην κατευθυνση δεν ηθελα να ενοχλω αυτους που ηθελαν να παρακολουθησουν και δεν μιλουσα.. επαιζα sos με τον διπλανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Ο Rebel1 έγραψε: #46 14-09-11 12:07 στο δημοτικο καθολου,στο γυμνασιο λιγο και στο λυκειο συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:16 Ο vassilis498: #47 14-09-11 12:16 Μιλάτε στην ώρα του μαθήματος; Click για ανάπτυξη... όχι το βουλώνουμε και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #48 14-09-11 12:19 Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: εμείς πρώτο μάθημα φυσικη κατεύθυνσης κάναμε καταστατικη...και λέω εγώ ότι για να τη θυμόμαστε υπάρχει το "παυε να ρωτας" που ακολουθει τα συμβολα...και λεει ο φυσικος οτι τετοιες βλακειες τις βγαζουν οι χημικοι και λεω εγω οτι ειναι εξυπνο...και λεει αυτος "οι χημικοι ειναι οτι ναναι...εδω εχουν αντιδραση που τη φωναζουν "κουνα κουνα την τσουτσουνα (COONACOONACHOOCHOONA) και εγω ξεκαρδιστηκα...γελουσα τοσο που χτυπιομουν στο θρανιο ενω οι αλλοι τίποτα..μα δνε ήταν αστειο?[/SIZE] Click για ανάπτυξη... ειναι ειναι πώς δεν ειναι.... τσ τσ τσ ξενερωτοι συμμαθητες δεν εχουν χιουμορ Οι χημικοι ειναι ό,τι να 'ναι; Εγω νομιζω οι φυσικοι θεωρουνται οι "τρελοι" του σχολειου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:52 Η 3v@Ki έγραψε: #42 05-09-11 02:52 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εγω νομιζω οι φυσικοι θεωρουνται οι "τρελοι" του σχολειου; Click για ανάπτυξη... και εγώ έτσι ξέρω...οι χημικοί συνηθως είναι ξενέρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:05 Ο νικος ρεθυμνο: #43 05-09-11 16:05 Ναι,εγω φετος μιλουσα,αλλα στα μαθηματα γενικης παιδειας.(στην κατευθυνση ηθελα βαθμους,οποτε...).Ελεγα με τον διπλανο μου τραγουδια(λιγες μερες πριν την 5ημερη τραγουδουσαμε Γιαννουλη-Βαζαιο και λιγο Πανταζη),ανεκδοτα για τον Τσακ Νορρις,εγω καποιες φορες εψελνα σαν παπας(εχω δυνατη φωνη ομως...),ενα αυτοσχεδιο ευαγγελιο(βασικα περιεγραφα κανεναν κυριακατικο αγωνα της ΑΕΚ σε αναλογο στυλ) και γενικα λεγαμε βλακειες για να περασει η ωρα.Αχ,ποσο θα μου λειψουν (και) αυτα τωρα που θα παω Πανεπιστημιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lena1993 Νεοφερμένο μέλος Η Λένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:01 Η Lena1993 έγραψε: #44 14-09-11 12:01 ναι ναι ναι,μιλάω πολύ την ώρα του μαθήματος... απλά μιλάω σιγά και δεν ενοχλώ κανένα..εκτός από τον καθηγητή που τα πέρνει γιατί τον γράφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:03 Η Fani93 έγραψε: #45 14-09-11 12:03 εγω μιλουσα ανεκαθεν. απο το δημοτικο ακομα (δεν φταιω εγω, με παρεσερναν ) μονο περσι στην κατευθυνση δεν ηθελα να ενοχλω αυτους που ηθελαν να παρακολουθησουν και δεν μιλουσα.. επαιζα sos με τον διπλανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Ο Rebel1 έγραψε: #46 14-09-11 12:07 στο δημοτικο καθολου,στο γυμνασιο λιγο και στο λυκειο συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:16 Ο vassilis498: #47 14-09-11 12:16 Μιλάτε στην ώρα του μαθήματος; Click για ανάπτυξη... όχι το βουλώνουμε και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #48 14-09-11 12:19 Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εγω νομιζω οι φυσικοι θεωρουνται οι "τρελοι" του σχολειου; Click για ανάπτυξη... και εγώ έτσι ξέρω...οι χημικοί συνηθως είναι ξενέρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:05 Ο νικος ρεθυμνο: #43 05-09-11 16:05 Ναι,εγω φετος μιλουσα,αλλα στα μαθηματα γενικης παιδειας.(στην κατευθυνση ηθελα βαθμους,οποτε...).Ελεγα με τον διπλανο μου τραγουδια(λιγες μερες πριν την 5ημερη τραγουδουσαμε Γιαννουλη-Βαζαιο και λιγο Πανταζη),ανεκδοτα για τον Τσακ Νορρις,εγω καποιες φορες εψελνα σαν παπας(εχω δυνατη φωνη ομως...),ενα αυτοσχεδιο ευαγγελιο(βασικα περιεγραφα κανεναν κυριακατικο αγωνα της ΑΕΚ σε αναλογο στυλ) και γενικα λεγαμε βλακειες για να περασει η ωρα.Αχ,ποσο θα μου λειψουν (και) αυτα τωρα που θα παω Πανεπιστημιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lena1993 Νεοφερμένο μέλος Η Λένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:01 Η Lena1993 έγραψε: #44 14-09-11 12:01 ναι ναι ναι,μιλάω πολύ την ώρα του μαθήματος... απλά μιλάω σιγά και δεν ενοχλώ κανένα..εκτός από τον καθηγητή που τα πέρνει γιατί τον γράφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:03 Η Fani93 έγραψε: #45 14-09-11 12:03 εγω μιλουσα ανεκαθεν. απο το δημοτικο ακομα (δεν φταιω εγω, με παρεσερναν ) μονο περσι στην κατευθυνση δεν ηθελα να ενοχλω αυτους που ηθελαν να παρακολουθησουν και δεν μιλουσα.. επαιζα sos με τον διπλανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Ο Rebel1 έγραψε: #46 14-09-11 12:07 στο δημοτικο καθολου,στο γυμνασιο λιγο και στο λυκειο συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:16 Ο vassilis498: #47 14-09-11 12:16 Μιλάτε στην ώρα του μαθήματος; Click για ανάπτυξη... όχι το βουλώνουμε και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #48 14-09-11 12:19 Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,εγω φετος μιλουσα,αλλα στα μαθηματα γενικης παιδειας.(στην κατευθυνση ηθελα βαθμους,οποτε...).Ελεγα με τον διπλανο μου τραγουδια(λιγες μερες πριν την 5ημερη τραγουδουσαμε Γιαννουλη-Βαζαιο και λιγο Πανταζη),ανεκδοτα για τον Τσακ Νορρις,εγω καποιες φορες εψελνα σαν παπας(εχω δυνατη φωνη ομως...),ενα αυτοσχεδιο ευαγγελιο(βασικα περιεγραφα κανεναν κυριακατικο αγωνα της ΑΕΚ σε αναλογο στυλ) και γενικα λεγαμε βλακειες για να περασει η ωρα.Αχ,ποσο θα μου λειψουν (και) αυτα τωρα που θα παω Πανεπιστημιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lena1993 Νεοφερμένο μέλος Η Λένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:01 Η Lena1993 έγραψε: #44 14-09-11 12:01 ναι ναι ναι,μιλάω πολύ την ώρα του μαθήματος... απλά μιλάω σιγά και δεν ενοχλώ κανένα..εκτός από τον καθηγητή που τα πέρνει γιατί τον γράφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:03 Η Fani93 έγραψε: #45 14-09-11 12:03 εγω μιλουσα ανεκαθεν. απο το δημοτικο ακομα (δεν φταιω εγω, με παρεσερναν ) μονο περσι στην κατευθυνση δεν ηθελα να ενοχλω αυτους που ηθελαν να παρακολουθησουν και δεν μιλουσα.. επαιζα sos με τον διπλανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Ο Rebel1 έγραψε: #46 14-09-11 12:07 στο δημοτικο καθολου,στο γυμνασιο λιγο και στο λυκειο συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:16 Ο vassilis498: #47 14-09-11 12:16 Μιλάτε στην ώρα του μαθήματος; Click για ανάπτυξη... όχι το βουλώνουμε και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #48 14-09-11 12:19 Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ναι ναι,μιλάω πολύ την ώρα του μαθήματος... απλά μιλάω σιγά και δεν ενοχλώ κανένα..εκτός από τον καθηγητή που τα πέρνει γιατί τον γράφω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:03 Η Fani93 έγραψε: #45 14-09-11 12:03 εγω μιλουσα ανεκαθεν. απο το δημοτικο ακομα (δεν φταιω εγω, με παρεσερναν ) μονο περσι στην κατευθυνση δεν ηθελα να ενοχλω αυτους που ηθελαν να παρακολουθησουν και δεν μιλουσα.. επαιζα sos με τον διπλανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Ο Rebel1 έγραψε: #46 14-09-11 12:07 στο δημοτικο καθολου,στο γυμνασιο λιγο και στο λυκειο συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:16 Ο vassilis498: #47 14-09-11 12:16 Μιλάτε στην ώρα του μαθήματος; Click για ανάπτυξη... όχι το βουλώνουμε και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #48 14-09-11 12:19 Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω μιλουσα ανεκαθεν. απο το δημοτικο ακομα (δεν φταιω εγω, με παρεσερναν ) μονο περσι στην κατευθυνση δεν ηθελα να ενοχλω αυτους που ηθελαν να παρακολουθησουν και δεν μιλουσα.. επαιζα sos με τον διπλανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:07 Ο Rebel1 έγραψε: #46 14-09-11 12:07 στο δημοτικο καθολου,στο γυμνασιο λιγο και στο λυκειο συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:16 Ο vassilis498: #47 14-09-11 12:16 Μιλάτε στην ώρα του μαθήματος; Click για ανάπτυξη... όχι το βουλώνουμε και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #48 14-09-11 12:19 Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο δημοτικο καθολου,στο γυμνασιο λιγο και στο λυκειο συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:16 Ο vassilis498: #47 14-09-11 12:16 Μιλάτε στην ώρα του μαθήματος; Click για ανάπτυξη... όχι το βουλώνουμε και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #48 14-09-11 12:19 Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιλάτε στην ώρα του μαθήματος; Click για ανάπτυξη... όχι το βουλώνουμε και περιμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:19 Ο Σπυρακος (^^): #48 14-09-11 12:19 Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eννειταιιιιιι αλλα με προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:39 Ο iGiannis έγραψε: #49 14-09-11 12:39 Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ποιος δεν μιλάει για να μην μιλάω εγώ;; Στο τμήμα μου μιλάμε 4 παιδιά μαζί και λέμε ανέκδοτα, σχολιάζουμε αγώνες κ.α Επίσης, τις περισσότερες φορές λέμε ατάκες από επιθεωρήσεις ή σήριαλ. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε αυτός που θα μας κάνει Λατινικά και μας είπε: "Εγώ δεν θέλω καινούργιο τετράδιο.. Όσοι έχουν το περσινό τους και δεν είναι γεμάτο, ας χρησιμοποιήσουν αυτό. Σημείωστε το.." Και κάνει ο διπλανός μου "Ένα μεταχειρισμένο τετράδιο. Άλλος;" (Μπέζος 4 ever!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Η tzenaki_m: #50 14-09-11 13:15 εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εε βεβαια κι εγω μιλαω στο μαθημα αλλα φροντιζω να το κανω οσο μπορω πιο διακριτικα...οταν με κοιταζουν οι καθηγητες να γυρναω προς το μερος τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η eleni27 έγραψε: #51 20-09-11 01:27 όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όλη την ώρα... βασικά πιο πολύ ζωγραφίζω και μετά η διπλανή μου τα σχολιάζει κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:36 Ο Johnnaousa: #52 20-09-11 01:36 κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κακα τα ψεματα ποιος δεν μιλουσε ρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Ο Alejandro Papas: #53 20-09-11 01:39 στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο σχολειο να πω την αληθεια ημουν ο καπεταν φασαριας αλλα ποτε δεν εφαγα αποβολη οσο και αν ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bl4Ck_PyTh0N! Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 05:04 Ο Bl4Ck_PyTh0N!: #54 21-09-11 05:04 Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσικά και μιλούσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.Κυρίως επειδή έκανα φασαρία κι όχι επειδή έλεγα το μάθημα.Η αλήθεια είναι πως μιλούσα αρκετά σιγά οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάρω ωριαία.Και τις ωριαίες που πήρα,τις πήρα για διαφορετικούς λόγους κι όχι για φασαρία εν ώρα μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:38 Ο Guest 018946: #55 21-09-11 11:38 πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πω στο μαθημα των μαθηματικων τον ειχαμε μαλακωσει τον μαθηματικο και εφτασα στο σημειο μεχρι να το σφυριξω για να πω μαθημα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #56 21-09-11 11:42 Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω ειμαι απο τα <<καλα>> κοριτσακια οπου δε μιλαω μεσα στο μαθημα...βασικα θελω να παρακουλουθω και να τα μαθαινω απο το σχολειο για να μη διαβαζω στο σπιτι μιας και βαριεμαι....στην τελικη αμα δε θελω να παρακολουθησω απλα ταξιδευω με το μυαλο μου σε μρερη μαγικα...κοινως αφαιρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:56 Η kaleidoscope: #57 21-09-11 11:56 Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τον καθηγητή, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:32 Η Dalian έγραψε: #58 21-09-11 13:32 Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσπαθούσα να μη μιλάω ποτέ και να προσέχω στο μάθημα.. (εξάλλου, όλο και κάτι <<μένει>> πάντα) αν όμως παρασυρόμουν 1-2 φορές ε άνθρωποι είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:36 Η free_dom έγραψε: #59 21-09-11 13:36 δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δε νομιζω να υπαρχει παιδι που να μη μιλησει εγω γλωσσα δεν βαζω μεσα χοχο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο Civilara έγραψε: #60 21-09-11 13:46 Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμένα με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές επειδή μιλούσα και όχι μόνο. Ήμουν λίγο άτακτο παιδάκι είναι η αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.