Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.324 μηνύματα σε 105.857 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 462 άτομα.
Ό,τι σημαντικότερο θα ακούσεις στη φοιτητική σου ζωή τελικάΜπορεις αν θελεις να φτασεις σε σημειο nerdιλας που θα εκαναν τον Σελντον Κουπερ να μοιαζει αλητης μπροστα σου, η σχολη προσφερεται. Μετα το πρωτο εξαμηνο θα εχεις καταλαβει τι δουλευει για σενα και πως θα συνεχισεις. Γενικα μην ακους συμβουλες απο παλιοτερους γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσεκαρε τη σελιδα της σχολης για το ΑΠΘ, ουτε σπουδαζω εκει ουτε εχω φιλους/γνωστους για να σε βοηθησω.
Ο αριθμος των μαθηματων ειναι καπως σχετικος με την εννοια οτι μπορει δυο μαθηματα μιας σχολης, ενα αλλο πανεπιστημιο να τα συμπτυξει σε ενα μαθημα με μεγαλυτερη υλη. Κι εμεις εχουμε μεγαλη διαφορα στον αριθμο μαθηματων με το ΑΠΘ, 65-48, αλλα η αληθεια ειναι οτι σε αυτα τα 65 εχουμε και καποια που ειναι αχρηστα, καποια που κακως δεν ειναι ενωμενα με αλλα και καποια που η υλη τους ψιλοεπαναλαμβανεται.
Μπορεις αν θελεις να φτασεις σε σημειο nerdιλας που θα εκαναν τον Σελντον Κουπερ να μοιαζει αλητης μπροστα σου, η σχολη προσφερεται. Μετα το πρωτο εξαμηνο θα εχεις καταλαβει τι δουλευει για σενα και πως θα συνεχισεις. Γενικα μην ακους συμβουλες απο παλιοτερους γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κοίταξε εγώ η αλήθεια είναι θέλω να αποφυγή αυτά τα άχρηστα μαθήματα. Έχω διαβάσει τα μαθήματα των ΜΜ στο απθ και το περιεχομενο αυτών και τα συνεκρινα με αυτά των μμ στο ΕΜΠ κσι μπορω να πω οτι δεν έχουν μεγάλη διάφορα στην ύλη. Απλα στο ΕΜΠ έχουν όπως ακριβως είπες κάποια περιττά και άσχετα μαθήματα όπως κοινωνιολογία και κάτι άλλες μπούρδες.
Η αλήθεια είναι οτι ο καθένας εδώ μέσα λέει οτι θέλει προβαλλοντας θετικά συνήθως την σχολή του