konstadinus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Ο konstadinus: #141 30-08-09 13:32 Φίλε μιχάλη για πηγαινε εδώ https://www.mech.ntua.gr/gr/studies/ugrads/studyguide Κατέβασε τον Οδηγό σπουδών, και δες τα μαθήματα, και ότι άλλο θες! Τα λέει , αν θυμάμαι καλά, απο σελ 35 και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HearTEyeD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HearTEyeD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο HearTEyeD: #142 30-08-09 20:18 1ο και 2ο εξάμηνο από 8 μαθήματα (16 σύνολο). Το μάθημα Λειτουργικά Συστήματα του 1ου πάει μαζί με το Γλώσσες Προγραμματισμού του 2ου και τα δίνετε μαζί στο 2ο. Μόνο στο 1ο εξάμηνο έχετε μάθημα επιλογής. Από το 3ο εξάμηνο έως και το 6ο εξάμηνο 7 μαθήματα στο καθένα (14 σε κάθε έτος) και κανένα επιλογής. Μετά επιλέγετε κατεύθυνση. 7ο, 8ο και 9ο εξάμηνο από 7 μαθήματα όπου τα 5 είναι της κατεύθυνσης και επιλέγετε 2 από όποιο τομέα θέλετε. 10ο εξάμηνο διπλωματική εργασία. Σύνολο αν δεν κάνω λάθος 65 μαθήματα και 1 διπλωματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Ο who έγραψε: #143 31-08-09 09:41 Όχι, δεν κάνεις λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iStudent11 Νεοφερμένο μέλος Ο iStudent11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:32 Ο iStudent11: #144 28-10-09 17:32 Kαι εγω θελω Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.. Αλλα ακουω οτι ειναι δυσκολη και πως δεν την πιανω(το 10 δινω)..και απογοητευομαι εκνευριζομαι...τι να κανω ρε who..?μελλοντικε συμφοιτητη (μακαρι παντως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Ο Μιχάλης9867: #145 28-10-09 19:51 γιατι ρε φιλε να μην την πιασεις??? οτι ειναι δυσκολη ειναι δυσκολη.....! και μαλιστα θελει συνεχη προσπαθεια και ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Ο D.Gray-man: #146 28-10-09 20:54 Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. freestylemachine Νεοφερμένο μέλος Ο freestylemachine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Ο freestylemachine: #147 28-10-09 21:00 Εισαι ηδη στο απθ? Αν οχι, γιατι δεν σκευτεσαι ΕΜΠ ή Πάτρα που εχουν ξεχωριστο τομεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Ο D.Gray-man: #148 28-10-09 21:05 Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλε μιχάλη για πηγαινε εδώ https://www.mech.ntua.gr/gr/studies/ugrads/studyguide Κατέβασε τον Οδηγό σπουδών, και δες τα μαθήματα, και ότι άλλο θες! Τα λέει , αν θυμάμαι καλά, απο σελ 35 και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HearTEyeD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HearTEyeD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:18 Ο HearTEyeD: #142 30-08-09 20:18 1ο και 2ο εξάμηνο από 8 μαθήματα (16 σύνολο). Το μάθημα Λειτουργικά Συστήματα του 1ου πάει μαζί με το Γλώσσες Προγραμματισμού του 2ου και τα δίνετε μαζί στο 2ο. Μόνο στο 1ο εξάμηνο έχετε μάθημα επιλογής. Από το 3ο εξάμηνο έως και το 6ο εξάμηνο 7 μαθήματα στο καθένα (14 σε κάθε έτος) και κανένα επιλογής. Μετά επιλέγετε κατεύθυνση. 7ο, 8ο και 9ο εξάμηνο από 7 μαθήματα όπου τα 5 είναι της κατεύθυνσης και επιλέγετε 2 από όποιο τομέα θέλετε. 10ο εξάμηνο διπλωματική εργασία. Σύνολο αν δεν κάνω λάθος 65 μαθήματα και 1 διπλωματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Ο who έγραψε: #143 31-08-09 09:41 Όχι, δεν κάνεις λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iStudent11 Νεοφερμένο μέλος Ο iStudent11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:32 Ο iStudent11: #144 28-10-09 17:32 Kαι εγω θελω Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.. Αλλα ακουω οτι ειναι δυσκολη και πως δεν την πιανω(το 10 δινω)..και απογοητευομαι εκνευριζομαι...τι να κανω ρε who..?μελλοντικε συμφοιτητη (μακαρι παντως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Ο Μιχάλης9867: #145 28-10-09 19:51 γιατι ρε φιλε να μην την πιασεις??? οτι ειναι δυσκολη ειναι δυσκολη.....! και μαλιστα θελει συνεχη προσπαθεια και ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Ο D.Gray-man: #146 28-10-09 20:54 Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. freestylemachine Νεοφερμένο μέλος Ο freestylemachine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Ο freestylemachine: #147 28-10-09 21:00 Εισαι ηδη στο απθ? Αν οχι, γιατι δεν σκευτεσαι ΕΜΠ ή Πάτρα που εχουν ξεχωριστο τομεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Ο D.Gray-man: #148 28-10-09 21:05 Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1ο και 2ο εξάμηνο από 8 μαθήματα (16 σύνολο). Το μάθημα Λειτουργικά Συστήματα του 1ου πάει μαζί με το Γλώσσες Προγραμματισμού του 2ου και τα δίνετε μαζί στο 2ο. Μόνο στο 1ο εξάμηνο έχετε μάθημα επιλογής. Από το 3ο εξάμηνο έως και το 6ο εξάμηνο 7 μαθήματα στο καθένα (14 σε κάθε έτος) και κανένα επιλογής. Μετά επιλέγετε κατεύθυνση. 7ο, 8ο και 9ο εξάμηνο από 7 μαθήματα όπου τα 5 είναι της κατεύθυνσης και επιλέγετε 2 από όποιο τομέα θέλετε. 10ο εξάμηνο διπλωματική εργασία. Σύνολο αν δεν κάνω λάθος 65 μαθήματα και 1 διπλωματική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 09:41 Ο who έγραψε: #143 31-08-09 09:41 Όχι, δεν κάνεις λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iStudent11 Νεοφερμένο μέλος Ο iStudent11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:32 Ο iStudent11: #144 28-10-09 17:32 Kαι εγω θελω Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.. Αλλα ακουω οτι ειναι δυσκολη και πως δεν την πιανω(το 10 δινω)..και απογοητευομαι εκνευριζομαι...τι να κανω ρε who..?μελλοντικε συμφοιτητη (μακαρι παντως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Ο Μιχάλης9867: #145 28-10-09 19:51 γιατι ρε φιλε να μην την πιασεις??? οτι ειναι δυσκολη ειναι δυσκολη.....! και μαλιστα θελει συνεχη προσπαθεια και ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Ο D.Gray-man: #146 28-10-09 20:54 Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. freestylemachine Νεοφερμένο μέλος Ο freestylemachine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Ο freestylemachine: #147 28-10-09 21:00 Εισαι ηδη στο απθ? Αν οχι, γιατι δεν σκευτεσαι ΕΜΠ ή Πάτρα που εχουν ξεχωριστο τομεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Ο D.Gray-man: #148 28-10-09 21:05 Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, δεν κάνεις λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iStudent11 Νεοφερμένο μέλος Ο iStudent11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:32 Ο iStudent11: #144 28-10-09 17:32 Kαι εγω θελω Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.. Αλλα ακουω οτι ειναι δυσκολη και πως δεν την πιανω(το 10 δινω)..και απογοητευομαι εκνευριζομαι...τι να κανω ρε who..?μελλοντικε συμφοιτητη (μακαρι παντως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Ο Μιχάλης9867: #145 28-10-09 19:51 γιατι ρε φιλε να μην την πιασεις??? οτι ειναι δυσκολη ειναι δυσκολη.....! και μαλιστα θελει συνεχη προσπαθεια και ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Ο D.Gray-man: #146 28-10-09 20:54 Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. freestylemachine Νεοφερμένο μέλος Ο freestylemachine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Ο freestylemachine: #147 28-10-09 21:00 Εισαι ηδη στο απθ? Αν οχι, γιατι δεν σκευτεσαι ΕΜΠ ή Πάτρα που εχουν ξεχωριστο τομεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Ο D.Gray-man: #148 28-10-09 21:05 Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι εγω θελω Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.. Αλλα ακουω οτι ειναι δυσκολη και πως δεν την πιανω(το 10 δινω)..και απογοητευομαι εκνευριζομαι...τι να κανω ρε who..?μελλοντικε συμφοιτητη (μακαρι παντως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Ο Μιχάλης9867: #145 28-10-09 19:51 γιατι ρε φιλε να μην την πιασεις??? οτι ειναι δυσκολη ειναι δυσκολη.....! και μαλιστα θελει συνεχη προσπαθεια και ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Ο D.Gray-man: #146 28-10-09 20:54 Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. freestylemachine Νεοφερμένο μέλος Ο freestylemachine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Ο freestylemachine: #147 28-10-09 21:00 Εισαι ηδη στο απθ? Αν οχι, γιατι δεν σκευτεσαι ΕΜΠ ή Πάτρα που εχουν ξεχωριστο τομεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Ο D.Gray-man: #148 28-10-09 21:05 Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι ρε φιλε να μην την πιασεις??? οτι ειναι δυσκολη ειναι δυσκολη.....! και μαλιστα θελει συνεχη προσπαθεια και ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 20:54 Ο D.Gray-man: #146 28-10-09 20:54 Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. freestylemachine Νεοφερμένο μέλος Ο freestylemachine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Ο freestylemachine: #147 28-10-09 21:00 Εισαι ηδη στο απθ? Αν οχι, γιατι δεν σκευτεσαι ΕΜΠ ή Πάτρα που εχουν ξεχωριστο τομεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Ο D.Gray-man: #148 28-10-09 21:05 Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
freestylemachine Νεοφερμένο μέλος Ο freestylemachine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Ο freestylemachine: #147 28-10-09 21:00 Εισαι ηδη στο απθ? Αν οχι, γιατι δεν σκευτεσαι ΕΜΠ ή Πάτρα που εχουν ξεχωριστο τομεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Ο D.Gray-man: #148 28-10-09 21:05 Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εισαι ηδη στο απθ? Αν οχι, γιατι δεν σκευτεσαι ΕΜΠ ή Πάτρα που εχουν ξεχωριστο τομεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:05 Ο D.Gray-man: #148 28-10-09 21:05 Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί θέλω ΑΠΘ (λόγω σπιτιού)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:29 Ο epsilon έγραψε: #149 29-10-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί θα είναι σίγουρα μία από τις μελλοντικές μου επιλογές. Το πρόβλημα μου είναι ότι (στο ΑΠΘ) ο τομέας των Μηχανολόγων που με ενδιαφέρει περισσότερο (Αεροναυπηγική) υπάρχει μόνο ως παρακλάδι του Ενεργειακού Τομέα. Ρωτώ λοιπόν όσους γνωρίζουν : είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσω των Ενεργειακό Τομέα όπου υπάρχουν μαθήματα αεροναυτικής, ή μπορώ να ακολουθήσω τον κατασκευαστικό τομέα και με ένα μεταπτυχιακό να καλύψω τα κενά; (Εννοείται ότι θα κάνω μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα και να πάω.) Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από ποιον τομέα αεροναυπηγικης θες να ασχοληθείς.Θα ήταν βέβαια καλύτερα να πας στον ενεργειακό τομέα γιατί θα βρεις μαθήματα σχετικοτερα με την αεροναυπηγικη όπως αεριοστροβιλοι,αεροδυναμικη,αεροναυτικη κλπ.Πανε κατασκευαστικό αν θες να ασχοληθείς με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αεροσκαφών,τη δομικη ακεραιότητα κλπ.Από τον ενεργειακό θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πολύ περισσότερους τομείς της αεροναυπηγικης,αεροδυναμικη,δυναμική πτήσης,προωση κλπ.Βέβαια και κατασκευαστικό να πας δεν σε εμποδίζει κανείς να ασχοληθείς με τους παραπάνω τομείς απλώς θα προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.Αλήθεια γιατί θες κατασκευαστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 22:59 Ο D.Gray-man: #150 30-10-09 22:59 Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο epsilon έγραψε: #151 30-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Πιο πολύ το ήθελα επειδή μου αρέσει το σχέδιο, αλλά η κύρια επιλογή μου αν τελικά πράσω Μηχανολογία θα είναι τα Ενεργειακά και συνεπώς η αεροναυπηγική. Click για ανάπτυξη... Το σχέδιο το κάνεις στο πρώτο έτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο D.Gray-man: #152 31-10-09 00:05 Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Ο epsilon έγραψε: #153 31-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι αλλά από ό,τι είδα στον οδηγό σπουδών υπάρχουν αρκετά παρεμφερή μαθήματα στον κατασκευαστικό τομέα. Click για ανάπτυξη... Παρεμφερή με τί?Με το σχέδιο?Αν θες απο τον κατασκευαστικό τομέα μπορείς μετά να ασχοληθείς με την αεροναυπηγική στους τομείς των υλικών και της δομικής ακεραιότητας.Πάλι και από εκεί πολλά μπορείς να κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Ο D.Gray-man: #154 31-10-09 11:25 Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon Δραστήριο μέλος Ο epsilon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 549 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο epsilon έγραψε: #155 31-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Ναι, με το σχέδιο. Όμως δεν με ενδιαφέρει ο τομέας των υλικών/δομικής ακεραιότητας, αλλά με τρελαίνουν η αεροδυναμική, η αεροναυτική... Click για ανάπτυξη... Ε τότε ενεργειακό θα πας και μετά αν τα καταφέρεις φεύγεις κατά Cranfield μεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο D.Gray-man: #156 31-10-09 13:13 Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από το στόμα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Μιχάλης9867: #157 31-10-09 14:07 εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω ακουσει οτι ο τομεας αεροναυπιγικης και μεταφορικων μεσων ειναι μακραν ο πιο δυσκολος του εμπ,ισχυει κατι τετοιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Ο D.Gray-man: #158 31-10-09 14:10 Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικώς ισχύει ότι η αεροναυπηγική είναι από τις πιο δύσκολες επιστήμες (δεν το λέω εγώ, το λέει o Epsilon σε άλλο thread...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο Liakouras: #159 21-11-09 14:22 Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία που του δίνω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δημιουργία μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών κατασκευών. Γίνεται αυτό? και αν ναι δώστε πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 19:09 Ο Μιχάλης9867: #160 21-11-09 19:09 καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καταρχας αφου σ αρεσει στοχευσε για τους μηχανολογους μηχανικους (ειμαι πρωτοετης σαυτη την σχολη ,στο εμπ)νομιζω οτι αν αγαπας την μηχανολογια θα σ αρεσει πολυ! απο κει περα το τριπτυχο διαβασμα ,μεθοδητοτητα ,επιμονη νομιζω θα σε οδηγησει στο στοχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.