Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοίτα πάντως το να κατασκηνώσεις δεν είναι κακή ιδέα.. μπορώ να σου δώσω όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό μιας και δεν θα πάω για κάμπινγκ σύντομα και είσαι τζετ !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

karotenia
Δραστήριο μέλος

λοιπον η περιοχη ειναι φανταστικη!!τα σπιτια ειναι μικρα και παλια δεν ξερω σε τι σπιτι μεγαλωσες παντος εγω οταν τα ειδα επαθα σοκ...εγω κοιταξα στην χρυση ευκαιρια και βρηκα αρκετα οταν πηγα στην αθηνα και τα ειδα τα περισσοτερα ηταν κατασκευες της δεκαετιας του 60 δηλαδη σπιτια 50 ετων!!!! οσα ηταν κοντα στην σχολη ειχαν 300 ευρω ενοικιο, σχετικα ακριβο για την κατασταση τους. για να πω και την αληθεια εγω αμπελοκηπους δεν κοιταξα ειδα μονο στου ζωγραφου οπου και εκλεισα τελικα ενα σπιτι (γκαρσονιερα 30 τετραγωνικα μετρα)κατασκευη του 80 σε σχετικα καλη τιμη( μετα απο παζαρια)Κορίτσια κι εγώ Νοσηλευτική!!Αλλά δεν έχω βρει ούτε σπίτι ούτε τίποταΗ ελπίδα πεθαίνει τελευταία οπότε περιμένω να δω μήπως γίνει κανένα θαύμα με τις βάσεις
Όταν πήγατε πώς το είδατε,έχει αρκετές επιλογές για σπίτια;

Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

λοιπον η περιοχη ειναι φανταστικη!!τα σπιτια ειναι μικρα και παλια δεν ξερω σε τι σπιτι μεγαλωσες παντος εγω οταν τα ειδα επαθα σοκ...εγω κοιταξα στην χρυση ευκαιρια και βρηκα αρκετα οταν πηγα στην αθηνα και τα ειδα τα περισσοτερα ηταν κατασκευες της δεκαετιας του 60 δηλαδη σπιτια 50 ετων!!!! οσα ηταν κοντα στην σχολη ειχαν 300 ευρω ενοικιο, σχετικα ακριβο για την κατασταση τους. για να πω και την αληθεια εγω αμπελοκηπους δεν κοιταξα ειδα μονο στου ζωγραφου οπου και εκλεισα τελικα ενα σπιτι (γκαρσονιερα 30 τετραγωνικα μετρα)κατασκευη του 80 σε σχετικα καλη τιμη( μετα απο παζαρια)τι να κανουμε ασοψεται το ΔΝΤ
παιδια αμ ανεβει η βαση τησ αθηνας και περασω σπαρτη θα αυτοκτονησω
καλα εσυ με τοσα μορια περνας οπου θες
δεν περνασ καμια ιατρικη η θεσ συγκεκριμενη πολη??
![]()
Δεν περνάω σε καμία το πιθανότερο.Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η χαμηλότερη θα έχει 18.950..

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eγω ειμαι ευπροσδεκτη στην σκηνη σου?Τέλειαα!Ευχαριστώ πολύ!Και ξέρεις ε;Όποτε θέλετε,η σκηνή μου θα είναι ανοιχτή για σας!![]()

Δεν εχω ιδεα για τα σπιτια στις περιοχες γυρω απο τη σχολη(αν περασω αθηνα) και οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν βρει ηδη..Εχω αγχωθει λιγακι..

Μηπως να συγκατοικησουμε να τελειωνει το θεμα?

Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eγω ειμαι ευπροσδεκτη στην σκηνη σου?![]()
Δεν εχω ιδεα για τα σπιτια στις περιοχες γυρω απο τη σχολη(αν περασω αθηνα) και οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν βρει ηδη..Εχω αγχωθει λιγακι..
Μηπως να συγκατοικησουμε να τελειωνει το θεμα?![]()
Μαρή αφού μαζί θα τη στήσουμε τη σκηνή κάπου ανάμεσα Ζωγράφου και Γουδί

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την εχω ξεχασει ηδη την Αλεξανδρουπολη..Ο,τι εγινε,εγινε..Θα παρω τα μοριακια που μαζεψα και σ'αλλη παραλια!!Μαρή αφού μαζί θα τη στήσουμε τη σκηνή κάπου ανάμεσα Ζωγράφου και ΓουδίΩ ναι,σοφή σκέψη να συγκατοικήσουμε και την μελετάμε από τότε που ακόμα ελπίζαμε για Αλεξανδρούπολη!
Αχ ρε Ιατρική...
Ζωή σε μας (άσχετο).

Μακαρι να ειμαστε στην ιδια παραλια!!

εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

βέβαια περιττό να πω πως έτυχε να δω και γκαρσονιέρα του '70, υπό διάλυσην με 450 ευρώ..

@avenger92 ακ-ο τυπάς που δεν πας.. αυτό που είναι δίπλα από το όνομά σου.. άκυρη παρατήρηση, αλλά τα ακ γ****ε !

@Konstans19185 τα μαθήματα είναι τέλεια, απλά όλα όσα θα ήθελα να είχα στο λύκειο και δεν ξέρω για σένα, αλλά ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο όταν είδα ότι θα κάνουμε κοινωνιολογία και ψυχολογία !
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την εχω ξεχασει ηδη την Αλεξανδρουπολη..Ο,τι εγινε,εγινε..Θα παρω τα μοριακια που μαζεψα και σ'αλλη παραλια!!
Μακαρι να ειμαστε στην ιδια παραλια!!Και στην ιδια σκηνουλα!!
![]()
Καλά κι εγώ την έχω ξεχάσει την Ιατρική.Δεν παίζει με τίποτα.Τώρα έχω βρει άλλο άγχος!!!Αυτό της στέγασης!Αχ θεε μου..Βασανιζόμαστε..Μας βλέπω στην ίδια παραλία!Άντε να ψάξουμε και για καμιά στυλάτη σκηνή

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδη ειμαι παρα πολυ ασχετη,η Φαρμακευτικη ειναι κοντα στη Νοσηλευτικη?Μπορει να λεω τεραστια μαλακια τωρα αλλα συγχωρεστε με,δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν μου τα εχει πει κανεις για να τα ξερω.Ξερω μονο οτι η Φαρμακευτικη ειναι μπροστα απο το Βιολογικο και διπλα απο το Χημικο..Καλά κι εγώ την έχω ξεχάσει την Ιατρική.Δεν παίζει με τίποτα.Τώρα έχω βρει άλλο άγχος!!!Αυτό της στέγασης!Αχ θεε μου..Βασανιζόμαστε..Μας βλέπω στην ίδια παραλία!Άντε να ψάξουμε και για καμιά στυλάτη σκηνή!!!Στις 27,μόλις βγουν οι βάσεις,θα περάσω να σε πάρω να πάμε για τσάρκα στην Αθήνα!!
![]()

Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

@Konstans19185 τα μαθήματα είναι τέλεια, απλά όλα όσα θα ήθελα να είχα στο λύκειο και δεν ξέρω για σένα, αλλά ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο όταν είδα ότι θα κάνουμε κοινωνιολογία και ψυχολογία !
εγώ ενθουσιάστηκα με όλα τα εργαστηριακά/κλινικά μαθήματα κι επίσης ένα δάκρυ συγκίνησης έσταξε πάνω στο πληκτρολόγιο όταν διάβασα αυτό:
Με τη βοήθεια προπλασμάτων οι φοιτητές εκπαιδεύονται κατά ομάδες στην Ανατομική και παρουσιάζουν εργασίες επί του περιεχομένου του μαθήματος με στόχο την ενημέρωση και την προσέγγιση των πηγών γνώσης (Βιβλιοθήκες, Internet).
Μικροσκόπηση Ιστολογικών παρασκευασμάτων, μέθοδοι παρατήρησης και ερμηνεία της Μικροσκοπικής Ανατομικής (Ιστολογία).
Κλινική εξέταση, επισκόπηση, ψηλάφιση μονιμοποιημένων Ανθρώπινων οργάνων και Εμβρύων.
(https://www.nurs.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/ma8imata/proto-examhno/anatomiki-istologia-embryologia-i.html)
Γιατί άμα είναι κολλημένος ο άνθρωπος,είναι απλά κολλημένος

@Αvengerάκι δεν έχω ιδέα.Έχω την εντύπωση ότι η μια είναι Γουδί και η άλλη Ζωγράφου αλλά ότι δεν απέχουν και πολύ!
karotenia
Δραστήριο μέλος

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω ειμαι της Φαρμακευτικης!!(οχι της νοσηλευτικης)Αλλα θελω να γνωρισω ατομα συγγενικων σχολων!λοιπον εχω μια απορια avenger92 και εσυ θα εισαι συμφοιτιτρια μας (νοσηλευτρια !!!!)λοιπον εγω το νοικιασα το σπιτι 280 και δεν ξερω ποσο θα ειναι τα κοινοχρηστα (πολυ καλη τιμουλα παντως)τα μαθηματα ειναι ανεπαναληπτα προσωπικα δεν θεωρω οτι υπαρχει πιο ενδιαφερον κλαδος απο τα επαγγελματα υγειας(υπαρχει μεγαλη εξελιξη αδερφια, γινονται πολλα!)αντε ρε παιδια να δωσουμε κανενα ραντεβου να βρεθουμε .......ΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΠ

karotenia
Δραστήριο μέλος

αλλα απο οτι ειδα και παλιοτερεσ προβλεψεισ παντα προεβλεπαν μικροτερη βαση απο αυτην που βλεπαμε στο τελος αρα περιπου λιγο παραπανω
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

karotenia
Δραστήριο μέλος

αμαν θα εχουμε δηλαδη γνωστη φαρμακοποιο τελεια θα συναργαστουμε!λοιπον με το που θα πιασω δουλεια θα σε γνωρισω στον υπευθυνο του νοσοκομειου για να συνεργαστουμε....... τελεια ειναι η φαρμακευτικη (εχουν φαρμακειο οι γονεις σου η απλα το δηλωσες λογω μοριων και προτιμισης???)κοιτα η φαρμακευτικη νομιζω ειναι λιγο μακρια απο την νοσηλευτικη εμεις θα ειμαστε διπλα με την ιατρικη και την οδοντιατρικηαλλα σιγα μωρε μην ανησυχεις θα βρισκομαστε!!!Εγω ειμαι της Φαρμακευτικης!!(οχι της νοσηλευτικης)Αλλα θελω να γνωρισω ατομα συγγενικων σχολων!Επισης δεν εχω ιδεα για τα σπιτια γυρω απο την σχολη..Σε ποιες περιοχες πρεπει να ψαξω?Οποιος γνωριζει ας βοηθησει λιγο εμενα την ανιδεη..
![]()

εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

γενικά η μία περιοχή είναι δίπλα ακριβώς από την άλλη και με λίγο περπάτημα μπορείς να μπεις στην άλλη περιοχή(τυπικά)
για τέτοιες απορίες ρωτήστε εμένα ρε παιδιά.. το ΄χω σπουδάσει το θέμα τόσα χρόνια

για σπίτι ψάξε ζωγράφου για να ΄σαι κοντά στη σχολή, είναι ό,τι καλύτερο !
karotenia
Δραστήριο μέλος

ναι πιστευω οτι θα πεσει δεν θεωρω οτι τα θεματα ηταν πιο ευκολα απο περισυ για να ανεβασουν τισ βασεισ εστω προσδοκω και μια μικρη πτωση γιατι αλλιωσ θα βρεθω(προσ μεγαλη μου λυπη στην σπαρτη η οποια μου πεφτει μακρια)εγω ειμαι 146 μορια πανω. δεν ξερω τι θα κανω αν ανεβει(μαλλον βομβιστικη επιθεση στο υπουργειο και στο κομμωτηριο του τρυφωνα σαμαρα που χτενιζετε η διαμαντοπουλουΕγώ θέλω να πέσει γύρω στα 20 μοριάκια για να είναι μαζί μας και μια φίλη μου!!Μακάρι! ^^ Και μακάρι να πάρω και καμιά υποτροφία(αν και δεν το νομίζω).Εσύ γενικά Καροτένια,πιστεύεις ότι θα πέσει η Νοσηλευτική;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.