Στην ίδια σχολη είμαι (κατά τύχη μπήκα) και βρίζω την ώρα και τη στιγμή. Μακάρι να γύρναγε ο χρόνος πίσω. Θα δήλωνα ή κάτι σχετικό με οικονομικά ή δάσκαλος (πιο πιθανό το 2ο). Δεν ξέρω τι πάντως σίγουρα όχι αυτό που δήλωσα (αν και με πίεσαν πολύ να το δηλώσω). Υπερβολικά δύσκολη σχολή και χωρίς λόγο με υπερβολικά πολλές απαιτήσεις, δύσκολα θεματα, εργασίες, τρέξιμο, τόμοι διαβάσματος η ύλη κλπ. Ζηλεύω τρελά όλους όσους πέρασαν σε εύκολες σχολές. Δε βγαίνει πριν τα 7,5-8 χρόνια όσο έξυπνος κι αν είσαι. Έχασα τη διάθεσή μου για ζωή τα 2 πρώτα χρόνια σε αυτό το χάος. Τώρα είμαι στο 6ο έτος και την παλεύω. Στα 8 με κόβω να τελειώνω. Μετά θα κάνω κάτι δικό μου πάντως να πάω για μάστερ έξω δεν παίζει (ειδικά την Ολλανδία την καρασιχαίνομαι).
Θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Σε εργαστήριο βάσεων δεδομένων ζήτησα να κάνω την άσκηση σε mysql και η καθηγήτρια απαιτούσε pgadmin. Πήγα στην πρόοδο δεν παρέδωσα, στο τελικό αρχές Ιούνη επίσης. Έστειλα τελικά απαντήσεις σε word κι ενώ ήταν σωστές αυτή με μηδένισε. Σε άλλο μάθημα μου ένας άλλος έκοψε την εργασία επειδή δεν ήταν ακριβώς όπως την ήθελε. Σε άλλα σου δίνουν τόμους βιβλία να διαβάσεις συν ότι στα πιο πολλά μαθήματα θέλουν προαπαιτούμενες γνώσεις. Αν δε σκοπεύεις για 7-8 χρόνια να ξεχάσεις την ίδια σου την ύπαρξη μη μπεις σε αυτή τη σχολή. Γνώμη μου.