Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα Ιωαννιν ειδα πως το πανεπιστημιο ειναι εκτος πολεως για τα καλα.. Δεν ξερω αν ειναι και στις υπολοιπες πολεις μιας και ειμαι απο νησι αλλα ειναι ετελως απομονωμενο και για να παει καποιος κεντρο πρεπει να παει υποχρεωτικα με οχημα. Εκτος αυτου ενα αλλο που δεν ειναι αρεστο εκει ειναι οτι η μονη επαφη με την θαλασσα ειναι η Λιμνη αλλα αλλο λιμνη αλλο θαλασσα. Ενα αρκετα θετικο βεβαια ειναι οτι εχω ακουσει οτι περαν της ποιοτητας που προσφερει το πανεπιστημιο οι λιγοτεροι απο τους μισους κατοικους ειναι νεοι, φοιτητες ή προσφατα αποφοιτοι. Ειχα ως πρωτη επιλογη το πανεπιστημιο της κερκυρας αλλα δεν ξερω κατα ποσο προσφερει μαθηματα υψηλου επιπεδου.
Σαν μεσο ορο οι βαθμοι μου ηταν 16.
Τωρα ειδικα, στα μαθηματα που αφορουν την κατευθυνση μου ειχα 15 φυσικη και μαθηματικα κατευθ. Τεχνολογια επικοινωνιων ειναι ενα ακυρο μαθημα ουσιαστηκα με το μαθημα Α.Ε.Π.Π οποτε δεν υπαρχει λογος να το αναφερω και Εκθεση ειχα 12 και 17 μαθηματικα Γεν. Παιδ.
Στα μαθηματικα οι βαθμοι μου στο δευτερο 4μηνο θα ανεβουν καθως στο πρωτο επικρατησε μια περιεργη φαση... Δηλ. ελλειψη καθηγητων- αλλαγη καθηγητων και τετοια...
Βεβαια εχω ενα θεμα. Παροτι τα μαθηματικα μου αρεσουν ειδιαιτερα στα γραπτα σε αντιθεση με την προφορικη εξεταση και την γραπτη εξεταση στον πινακα δεν τα παω καθολου καλα...Δεν ξερω ισως να φταιει η πιεση του ελαχιστου σχετικα χρονου που διαθετουμε.
Με τα μαθηματικα γενικης ομως τα παω στα γραπτα πολυ καλα παλι...ισως επειδη ειναι πολυ πιο ευκολα(?).
Οσο για την φυσικη αστα βραστα. Πολυ πολυπλοκη... Ισως φταιει το γεγονος οτι οι προηγουμενοι φυσικοι που ειχαμε ηταν για κλαματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσα μου προανεφερες τα γνωριζω ολα πολυ καλα.
Στην αθηνα εχει αν δεν κανω λαθος ακομα πιο υψηλη βαση. Φυσικα αν την πετυχω δεν θα αποκλεισω το ενδεχομενο αλλα το γεγονος οτι και η Αθηνα και η κρητη ακομα εχουν πολλους πολλους κατοικους και ειναι μεγαλουπολεις με κανουν να τις αποφευγω. Και τα Γιαννενα ειναι αρκετα μεγαλη πολη αλλα οχι σαν Αθηνα σε καμια περιπτωση.
Ενταξει ειναι λιγο μακρια αλλα το μονο θεμα ειναι τα εξοδα μεταφορας.. Η κερκυρα ειναι πολυ ωραιο νησι και παντα ηθελα να μεινω σε νησι ή τουλαχιστον οσο γινεται και φυσικα οχι στην αμοργο. Αλλα το γεγονος οτι ειναι νεα σχολη οσο να ναι με φοβηζει για τις επιδοσεις που θα εχει.
Τοσο ασχημα ειναι τα Ιωαννινα; Χεχε νομιζω υπερβαλεις λιγο
stelkr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 45-55 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο θέμα.
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος

εκτος αν το πληροφορικης ιωαννινων ονομαστηκε ετσι..?
stelkr
Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

αυτο δεν ειναι στην πατρα\\\\\???????
εκτος αν το πληροφορικης ιωαννινων ονομαστηκε ετσι..?
Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
Από τον Ιούνιο 2013, το Τμήμα μετεξελίχθηκε σε Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής με 5ετή κύκλο σπουδών.
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος

stelkr
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Οι φοιτητές που σπουδάζουν ήδη θα έχουν την επιλογή αν θέλουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους ως πληροφορικοί ή ως μηχανικοί παίρνοντας επιπλέον μαθήματα. Μεγάλο δίλημμα, ειδικά για εμάς τους μεγαλύτερους.
Σας δίνετε η ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις (περισσότερα μαθήματα) και να αναβαθμίσετε το πτυχίο σας (περισσότερες ECTS) και δεν θα την αρπάξετε από τα μαλλιά;
Καταλαβαίνω το δίλημμα για τους φοιτητές που πληρώνουν ενοίκιο και θα ισχύσουν γι αυτούς οι μεταβατικές διατάξεις.
stelkr
Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Μπορειτε να μου εξηγησετε τι ειναι οι ECTS?
Είναι το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων ανά μάθημα. Δείχνει τον φόρτο δουλειάς ανά μάθημα ποσοτικά και είναι κοινό σημείο αναφοράς για τις χώρες Ε.Ε. Το 1 ακαδημαϊκό έτος ισοδυναμεί με 60 ECTS και το 1 εξάμηνο με 30 ECTS. Τα 3-ετή πτυχία (BA, BSc) σε χώρες της Δ.Ευρώπης αντιστοιχούν σε 180 ECTS. Aν συνδυαστούν με άλλη επιστήμη (υπάρχει η δυνατότητα στο εξωτερικό: π.χ. Φυσική + Πληροφορική), προστίθεται το 4ο έτος και αναφερόμαστε σε πτυχία 240 ECTS. Στην χώρα μας, τα 4ετή πτυχία (με περιεχόμενη ειδίκευση + πτυχιακή εργασία) αντιστοιχούν σε 240 ECTS. Η ειδίκευση + πτυχιακή εργασία: θεωρείται ο Ελληνικός 4ος χρόνος σπουδών. Δηλ., 180 ECTS + 60 ECTS.
stelkr
Νεοφερμένο μέλος

stelkr
Νεοφερμένο μέλος

Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας δίνετε η ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις (περισσότερα μαθήματα) και να αναβαθμίσετε το πτυχίο σας (περισσότερες ECTS) και δεν θα την αρπάξετε από τα μαλλιά;
Καταλαβαίνω το δίλημμα για τους φοιτητές που πληρώνουν ενοίκιο και θα ισχύσουν γι αυτούς οι μεταβατικές διατάξεις.
Όταν είσαι 5ο έτος με 2-3 μαθήματα για το πτυχίο το σκέφτεσαι πολύ να φορτωθείς με άλλα 14 μαθήματα και διπλωματική που θα σε πάνε σίγουρα 6ο έτος. Σκέφτομαι ότι ίσως να είναι προτιμότερο να τη βγάλω φέτος και να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό.
anastazz
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ φίλε!! και έχω αλωνίσει το φόρουμ για να βρω σχετικές πληροφορίες !!Κανεις αλλος περασε εδω φετος?
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Καταρχην δεν ειμαι φοιτητης του εν λογου τμηματος απλα διαβαζοντας τα ποστ μου γεννηθηκε η απορια σκετικα με τι χανει η τι κερδιζει ενας φοιτητης του τμηματος που επιλεξει να παρει αλλα 14 μαθηματα και να παρει πτυχειου μηχανικου πληροφορικης απο απλος πληροφορικης
1) Έχει ακαδημαϊκά ανώτερο πρώτο τίτλο σπουδών (240 ECTS

2) Έχει περισσότερα μαθήματα, άρα είναι πιο καταρτισμένος στο αντικείμενο του από τον απόφοιτο πληροφορικής 4ετούς φοίτησης.
3) Γράφεται στο ΤΕΕ (δεν είναι και πολύ ισχυρό πλεονέκτημα αυτό αλλά υπάρχει και αυτή η δυνατότητα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.