Από που και ως που τις "καλύτερες" σημειώσεις τις κρατάνε κορίτσια χωρίς σχέση; Γιατί όχι κορίτσια με σχέση; Γιατί όχι γενικά κορίτσια; Είναι μήπως κάποια προυπόποθεση ότι μπαίνοντας στο Πανεπιστήμιο "χωρίς σχέση" αυτόματα έχεις τις απίστευτες σημειώσεις που όλοι αναζητούν και που ποτέ δεν θα μπορέσεις εσύ να έχεις; Έχει γίνει κάποια έρευνα, κάποιο γκάλοπ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Απορίες είναι όλα αυτά. Δεν ξέρω πότε μπήκες εσύ στο Πανεπιστήμιο, αλλά εγώ που δεν βρίσκομαι ούτε έναν χρόνο και λόγω των συνθηκών, έχω μια "πλήρη" είκονα για το τμήμα μου: κανένα άτομο, ανεξαρτήτως φύλου, δεν έχει τόσο "παιδιάστικη" συμπεριφορά, είτε είναι αρκετά αφοσιωμένο, είτε όχι. Ακόμα και να είχε όμως, τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που προσδίδεις και οι γενικεύσεις που κάνεις βγάζουν συμπέρασματα γι' άλλα πράγματα. Είναι γεγονός ότι πολλά παιδιά, μη πω όλα, αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά την μεταβασή τους από το Λύκειο στο Πανεπιστήμιο, όπως και εγώ. Ακόμα και από κορίτσια (αναφέρομαι μόνο σε αυτά επειδή και εσύ το έκανες) που έχουν πει ότι βρίσκονται σε σχέση, έχουν πράγματι πολύ καλές σημειώσεις και συνεπώς μια εικόνα καλής φοιτήτριας που η ζωή τους δεν είναι μόνο σχολή-σπίτι-ρακάδικα-σπίτι. Ρακάδικα λίγο δύσκολο πλέον. Ο καθένας και η καθεμία μας έχει τον τρόπο του/της και καλό θα ήταν, να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν σου κάνω επίθεση για κανέναν λόγο, ίσως και απλά να υπερβάλλεις. Ένιωσα την ευκαιρία, όπως λες και εσύ, να αναπτύξω λιγάκι περισσότερο το μήνυμα σου και να τονίσω μερικά πραγματάκια που δεν μου έκαναν και τόση αίσθηση. Καλημέρα.