Με ποιο τρόπο κρατάτε σημειώσεις στο Πανεπιστήμιο;

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 1,496 μηνύματα.
Από ότι βλέπω οι περισσότεροι λένε με το χέρι και νομίζω είναι λογικό, δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα τόσο πολύ την νοοτροπία των ηλεκτρονικών σημειώσεων. Κάτι Γάλλοι ερασμίτες καθόντουσαν από πίσω με τα λάπτοπ και τους κοιτούσαμε σαν εξωγήινους (έκαναν και φασαρία τα κουμπιά τους :P ).

Ίσως έχει να κάνει και με την σχολή. Εγώ προσωπικά έκανα αρκετές φορές κανονική στενογραφία όλο το μάθημα στο τετράδιο, ώστε να μπορέσω να τα δω μετά στο σπίτι με την ησυχία μου. Δεν γινόταν να προλάβω να ξεχωρίσω τα σημαντικά στα γαλλικά, ειδικά σε υπολογιστή θα κατέληγα να μην βάζω καν τόνους.
ζήταγε άδεια από τον καθηγητή, ηχογραφούσε με δημοσιογραφικό τις διαλέξεις και σπίτι της τις απομαγνητοφωνούσε στο χαρτί.
Το προσπάθησα μια φορά σε ένα μάθημα ιστορίας, πολύ βαρετό και χρειάζεται να έχεις και καλή θέση στην αίθουσα, να μην μετακινείται ιδιαίτερα ο καθηγητής κτλ (αν και εγώ δεν πήρα άδεια :laugh: )
 

Guest 454371

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Tωρα με τη τηλεκπαιδευση ζητουσαμε αδεια απο το καθηγητη να τον ηχογραφησουμε για να κραταμε σημειωσεις στο χαρτι. Συνηθως καποιοι καθηγητες το κανουν οι ιδιοι, δηλ το βιντεοσκοπουν-ηχογραφουν και το ανεβαζουν μετα στο αντιστοιχο e-learning.

Τώρα, διαζώσης, δυστυχώς η μόνη λύση είναι η χειρόγραφη. το λαπτοπ δεν βολεύει στην αίθουσα ειδικά έτσι όπως είναι διαμορφωμένες οι αίθουσες, ενώ στερούμαι από τεχνολογικής υποδομής. Παραμένουμε στο traditional
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top