CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:33 Ο CityBong έγραψε: #1.121 23-10-12 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δε κάνω κανένα λάθος αγαπητέ.2 Χρόνια έδωσα πανελλήνιες νομίζω κάτι ξέρω... Αυτό ότι σώζουν 300 μόρια τι βλακεία είναι πάλι; PS.Κάποτα όταν εξήγησα στον προπονητή μου τι είναι ειδικές κατηγορίες,άρχισε να αναρωτιέται τι φταίμε εμείς που κάποιοι δεν είχαν τηλεόραση. Click για ανάπτυξη... ας πούμε πληροφορική θεσσαλονίκης 16322... με κοινωνικά κριτήρια 16.200.. η ρύθμιση λέει ότι σπουδάζει η αδερφή σου σαλόνικα? υπάρχει πληροφορική 16322 θεσσαλονική και π.χ Πληροφορική στα χανιά με 12.000. άμα γράψεις 13.000 μόρια περνάς θεσσαλονίκη.. σωστά δεν τα λέω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:35 Ο Poseidon έγραψε: #1.122 23-10-12 20:35 Όχι, λάθος τα λες.Κάτσε να επανέλθει όντως και μετά σχεδίαζε. Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:41 Ο CityBong έγραψε: #1.123 23-10-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι, λάθος τα λες.Κάτσε να επανέλθει όντως και μετά σχεδίαζε. . Click για ανάπτυξη... αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12 παράδειγμα έδωσα.. υπάρχει ιωάννινα με 13.500 Click για ανάπτυξη... Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:44 Ο antis έγραψε: #1.124 23-10-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Click για ανάπτυξη... Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:48 Ο CityBong έγραψε: #1.125 23-10-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από antis: Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Click για ανάπτυξη... Απίστευτο.. Γιατί κανείς δεν απαντάει αυτό που ρωτάω? :/ H ρύθμιση αυτό δεν λέει? Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:50 Ο antis έγραψε: #1.126 23-10-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση της Κέρκυρας έχει 12738...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:55 Ο CityBong έγραψε: #1.127 23-10-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Click για ανάπτυξη... Όχι έδωσα απλά ένα παράδειγμα, αν υπήρχε πληροφορική χανίων με 12.000 Αρχική Δημοσίευση από antis: Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Ααα.. Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. περιμένω κάποιος να απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:04 Ο antis έγραψε: #1.128 23-10-12 21:04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δε κάνω κανένα λάθος αγαπητέ.2 Χρόνια έδωσα πανελλήνιες νομίζω κάτι ξέρω... Αυτό ότι σώζουν 300 μόρια τι βλακεία είναι πάλι; PS.Κάποτα όταν εξήγησα στον προπονητή μου τι είναι ειδικές κατηγορίες,άρχισε να αναρωτιέται τι φταίμε εμείς που κάποιοι δεν είχαν τηλεόραση. Click για ανάπτυξη... ας πούμε πληροφορική θεσσαλονίκης 16322... με κοινωνικά κριτήρια 16.200.. η ρύθμιση λέει ότι σπουδάζει η αδερφή σου σαλόνικα? υπάρχει πληροφορική 16322 θεσσαλονική και π.χ Πληροφορική στα χανιά με 12.000. άμα γράψεις 13.000 μόρια περνάς θεσσαλονίκη.. σωστά δεν τα λέω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:35 Ο Poseidon έγραψε: #1.122 23-10-12 20:35 Όχι, λάθος τα λες.Κάτσε να επανέλθει όντως και μετά σχεδίαζε. Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:41 Ο CityBong έγραψε: #1.123 23-10-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι, λάθος τα λες.Κάτσε να επανέλθει όντως και μετά σχεδίαζε. . Click για ανάπτυξη... αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12 παράδειγμα έδωσα.. υπάρχει ιωάννινα με 13.500 Click για ανάπτυξη... Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:44 Ο antis έγραψε: #1.124 23-10-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Click για ανάπτυξη... Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:48 Ο CityBong έγραψε: #1.125 23-10-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από antis: Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Click για ανάπτυξη... Απίστευτο.. Γιατί κανείς δεν απαντάει αυτό που ρωτάω? :/ H ρύθμιση αυτό δεν λέει? Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:50 Ο antis έγραψε: #1.126 23-10-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση της Κέρκυρας έχει 12738...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:55 Ο CityBong έγραψε: #1.127 23-10-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Click για ανάπτυξη... Όχι έδωσα απλά ένα παράδειγμα, αν υπήρχε πληροφορική χανίων με 12.000 Αρχική Δημοσίευση από antis: Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Ααα.. Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. περιμένω κάποιος να απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:04 Ο antis έγραψε: #1.128 23-10-12 21:04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, λάθος τα λες.Κάτσε να επανέλθει όντως και μετά σχεδίαζε. Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:41 Ο CityBong έγραψε: #1.123 23-10-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι, λάθος τα λες.Κάτσε να επανέλθει όντως και μετά σχεδίαζε. . Click για ανάπτυξη... αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12 παράδειγμα έδωσα.. υπάρχει ιωάννινα με 13.500 Click για ανάπτυξη... Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:44 Ο antis έγραψε: #1.124 23-10-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Click για ανάπτυξη... Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:48 Ο CityBong έγραψε: #1.125 23-10-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από antis: Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Click για ανάπτυξη... Απίστευτο.. Γιατί κανείς δεν απαντάει αυτό που ρωτάω? :/ H ρύθμιση αυτό δεν λέει? Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:50 Ο antis έγραψε: #1.126 23-10-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση της Κέρκυρας έχει 12738...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:55 Ο CityBong έγραψε: #1.127 23-10-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Click για ανάπτυξη... Όχι έδωσα απλά ένα παράδειγμα, αν υπήρχε πληροφορική χανίων με 12.000 Αρχική Δημοσίευση από antis: Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Ααα.. Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. περιμένω κάποιος να απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:04 Ο antis έγραψε: #1.128 23-10-12 21:04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι, λάθος τα λες.Κάτσε να επανέλθει όντως και μετά σχεδίαζε. . Click για ανάπτυξη... αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12 παράδειγμα έδωσα.. υπάρχει ιωάννινα με 13.500 Click για ανάπτυξη... Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:44 Ο antis έγραψε: #1.124 23-10-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Click για ανάπτυξη... Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:48 Ο CityBong έγραψε: #1.125 23-10-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από antis: Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Click για ανάπτυξη... Απίστευτο.. Γιατί κανείς δεν απαντάει αυτό που ρωτάω? :/ H ρύθμιση αυτό δεν λέει? Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:50 Ο antis έγραψε: #1.126 23-10-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση της Κέρκυρας έχει 12738...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:55 Ο CityBong έγραψε: #1.127 23-10-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Click για ανάπτυξη... Όχι έδωσα απλά ένα παράδειγμα, αν υπήρχε πληροφορική χανίων με 12.000 Αρχική Δημοσίευση από antis: Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Ααα.. Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. περιμένω κάποιος να απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:04 Ο antis έγραψε: #1.128 23-10-12 21:04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: αφού και στην τηλεόραση το είπαν... υ.γ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω άλλον ένα χρονο άμα δεν βγεί φέτος.. Ακόμα να μου απαντήσει κάποιος.. η ρύθμιση αυτό δεν λέει? περνάς ιωάννινα άρα περνάς θεσσαλονικη... σωστα? Click για ανάπτυξη... Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:48 Ο CityBong έγραψε: #1.125 23-10-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από antis: Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Click για ανάπτυξη... Απίστευτο.. Γιατί κανείς δεν απαντάει αυτό που ρωτάω? :/ H ρύθμιση αυτό δεν λέει? Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:50 Ο antis έγραψε: #1.126 23-10-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση της Κέρκυρας έχει 12738...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:55 Ο CityBong έγραψε: #1.127 23-10-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Click για ανάπτυξη... Όχι έδωσα απλά ένα παράδειγμα, αν υπήρχε πληροφορική χανίων με 12.000 Αρχική Δημοσίευση από antis: Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Ααα.. Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. περιμένω κάποιος να απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:04 Ο antis έγραψε: #1.128 23-10-12 21:04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antis: Για να καταλάβω εσύ θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις πληροφορική Θεσσαλονίκη και όχι με πολλά μόρια? Click για ανάπτυξη... Απίστευτο.. Γιατί κανείς δεν απαντάει αυτό που ρωτάω? :/ H ρύθμιση αυτό δεν λέει? Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:50 Ο antis έγραψε: #1.126 23-10-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση της Κέρκυρας έχει 12738...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:55 Ο CityBong έγραψε: #1.127 23-10-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Click για ανάπτυξη... Όχι έδωσα απλά ένα παράδειγμα, αν υπήρχε πληροφορική χανίων με 12.000 Αρχική Δημοσίευση από antis: Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Ααα.. Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. περιμένω κάποιος να απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:04 Ο antis έγραψε: #1.128 23-10-12 21:04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Δεν υπάρχει αει πληροφορικής στα χανιά με 12. Click για ανάπτυξη... Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Και ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν θα είμαι αντάξιος να τελειώσω την σχολή... σωστά? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση της Κέρκυρας έχει 12738...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 20:55 Ο CityBong έγραψε: #1.127 23-10-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Click για ανάπτυξη... Όχι έδωσα απλά ένα παράδειγμα, αν υπήρχε πληροφορική χανίων με 12.000 Αρχική Δημοσίευση από antis: Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Ααα.. Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. περιμένω κάποιος να απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:04 Ο antis έγραψε: #1.128 23-10-12 21:04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antis: Μάλλον εννοεί αυτό: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13308 Click για ανάπτυξη... Όχι έδωσα απλά ένα παράδειγμα, αν υπήρχε πληροφορική χανίων με 12.000 Αρχική Δημοσίευση από antis: Γιατί να μην μπορέσεις?να καταλάβω ήθελα γιαυτό και η ερώτηση Click για ανάπτυξη... Ααα.. Ούτε εγώ έχω καταλάβει.. περιμένω κάποιος να απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:04 Ο antis έγραψε: #1.128 23-10-12 21:04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:09 Ο CityBong έγραψε: #1.129 23-10-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:11 Ο antis έγραψε: #1.130 23-10-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antis: αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: Εννοείτε ότι θα προσέχω.. δηλαδή μου λές ότι με 12.700 περνώ θεσσολίνκη? ( εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω ), στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο CityBong έγραψε: #1.131 23-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antis: πρόσεχε καλύτερα τι γράφω!!!! Click για ανάπτυξη... ας ελπίσουμε να επανέλθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:01 Ο cha0s έγραψε: #1.132 23-10-12 22:01 Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην επαναπαύεστε στις ειδικές κατηγορίες και τις μεταγραφές. Γράψτε εσείς καλά στις πανελλαδικές και αυτά θα έχετε καιρό να τα σκεφτείτε/ψάξετε τον Ιούνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο CityBong έγραψε: #1.133 23-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bong.Da.City: εντάξει δεν θα πάω για 12.700 ξέρω , στοχεύουμε ψηλά.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ μαζί σου chaos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 Ο antis έγραψε: #1.134 24-10-12 12:39 ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΥΠΟΣ: Καθημερινή Το σύστημα με «επισκέπτες φοιτητές» ή αλλιώς ένα «Erasmus μεταξύ των ελληνικών ΑΕΙ» καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ορισμένων οικογενειών που έχουν δύο ή τρία παιδιά να φοιτούν σε σχολές διαφορετικών πόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα έξοδα διαβίωσης. Ηδη, πρυτάνεις αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των «μεταναστών» φοιτητών που δεν μένουν στην πόλη και άρα δεν παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά μόνο δίνουν εξετάσεις. Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στη Βουλή προανήγγειλε ρύθμιση για τις οικογένειες με «πολλά σπίτια», δηλαδή με παιδιά-φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκρίνεται η επαναφορά του συστήματος των μετεγγραφών, που κατηργήθησαν από το 2010. Αντίθετα, το υπουργείο προσανατολίζεται στη λύση του «επισκέπτη φοιτητή». Το σύστημα θα λειτουργήσει όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Κάθε φοιτητής της κατηγορίας αυτής θα είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα που έχει εισαχθεί, όμως θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής κατοικίας. Βέβαια, καθώς σε διάφορες περιφέρειες υπάρχουν πανεπιστήμια που καλύπτουν ένα μέρος των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), το συγκεκριμένο σύστημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τους φοιτητές των περιοχών αυτών που π.χ. έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ή το Ιόνιο. https://www.alfavita.gr/arthra/ρύθμιση-για-αδέρφια-φοιτητές-σε-διαφορετικές-πόλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 14:42 Ο CityBong έγραψε: #1.135 24-10-12 14:42 μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοεί? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο terrafaux: #1.136 24-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από antis: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 13462 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13082 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15537 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13927 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16322 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15025 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12738 Άλλες σχολές πληροφορικής σκέτο δεν υπάρχουν οπότε αν τυχόν επανέλθει ο θεσμός των μετεγγραφών πρόσεχε μην την ''πατήσεις'' στα ονόματα και δηλώσεις κάτι παραπλήσιο που δεν θα μπορείς να πάρεις μετεγγραφή Click για ανάπτυξη... επιστημης υπολογιστων=πληροφορικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:10 Ο CityBong έγραψε: #1.137 25-10-12 14:10 Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως οι γονείς μου μου λένε ότι σίγουρα θα το επαναφέρουν.. με την κρίση που έχουμε.. και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο cha0s έγραψε: #1.138 25-10-12 14:46 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Uncle Fester Kzaro BiteTheDust Antonia Alexandra panaman Sav Constant21 Vickyoustgl tfghp Mouse SlimShady Cupid calliope TonyMontanaEse Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? και για να έχει βγει και στην τηλεόραση δεν νομίζω να μην το εφαρμόσουν... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:55 Ο CityBong έγραψε: #1.139 25-10-12 14:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο αδικημένος νιώθω εγώ που είδα Πληροφορική θεσσαλονίκης με 5.500 για τους πολύτεκνους.. 5.500 πλάκα μου κάνεις? Συμφωνώ κατά πάρα πολύ ότι είναι άδικο, αλλά από την άλλη σκέψου λίγο.. αν ένας από τους γονείς μου χάσει την δουλειά του, ή ο ένας πέρνει 300 ευρώ πιο κάτω μου είπαν ότι και να περάσω αθήνα, δεν θα πάω.. θα περάσω ή εδώ που μένω ή αν τα καταφέρω στα 16.300 θεσσοαλίνκη ( που ήταν λίγο αδύνατο ) για να μείνω με την αδερφή μου.. Προσωπικά αυτή η ρύθμιση είναι κάτι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε και ελπίζω να εφαρμοστεί.. Υ.Γ Λες για το παιδαγωγικό.. σκέψου ότι πρέπει να έχουν αδελφό/αδελφή που να σπουδάζει θεσσαλονίκη/αθήνα.. δεν κατάφεραν πολύ να περάσουν σε αυτές τις πόλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2012 στις 14:58 Ο terrafaux: #1.140 25-10-12 14:58 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!Καλά είμαστε με τις ειδικές κατηγορίες. Μειωμένα μόρια = μια, μικρή, δεύτερη ευκαιρία για να πιάσεις την πόλη σου. Θα γράψει ο άλλος 13.000 ίσα ίσα να πιάσει παιδαγωγικό Ρόδου και θα πηγαίνει μετά Θεσσαλονίκη/Αθήνα που είναι η βάση 17.500+ ??? Ξέρεις πόσες μ@λακίες βγαίνουν καθημερινά στην τηλεόραση; Ισχύουν-εφαρμόζονται όλα; Click για ανάπτυξη... το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι στερεοτυπο οτι μεγαλυτερη βαση σημαινει και καλυτερο επιπεδο σπουδων,οπως επισης και το γεγονος οτι η περισσοτεροι φοιτητες απο την επαρχια προτιμουν να διαλεξουν την σχολη που θελουν στην Αθηνα αντι την αντιστοιχει που βρισκεται κοντα στον τοπο μονιμης κατοικιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.