Φυσικά και είμαι σίγουρη, διαφορετικά θα έλεγα ότι "νομίζω". Όσον αφορά τη στοιχειώδη ευγένεια, ο μόνος λόγος που το είπα είναι γιατί κρίμα θα είναι ένα παιδί που έχει ανάγκη από μεταγραφή να βρεθεί να ξαναδίνει πανελλαδικές, δεν φαντάζομαι να περισσεύουν τα λεφτά ή ο κόπος για τις πιο πολλές οικογένειες αυτό τον καιρό. Θεωρείς προτιμότερο να μην πω κάτι που γνωρίζω για να μην την πατήσει κάποιος; Πέρα κι από αυτό όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου φαίνεται σωστό να αναφερθείς στο γεγονός πως ο νόμος είναι νόμος, όσο άδικο και αν είναι αυτό πολλές φορές. Οι περισσότεροι που συζητάμε εδώ μεταγραφές θέλουμε και πολλοί τις έχουμε και μεγάλη ανάγκη, όμως δεν άκουσα κανέναν να λέει ότι θα δώσει άλλο τόπο κατοικίας για να την πάρει! Μπορεί το παιδί να δικαιούται μεταγραφή με το νέο νόμο και να την πάρει, αν όμως δεν τη δικαιούται και την πάρει τότε αυτό είναι άδικο για όλους τους άλλους που ζητάνε και δεν παίρνουν! Σου φαίνεται ευγενικό εσένα να λέει κάποιος ότι θα πάρει μεταγραφή πάνω από το νόμο, ειδικά όταν απευθύνεται σε παιδιά που αγωνιούν να δουν τι θα γίνει τελικά με τις μεταγραφές τους; Πιστεύω ότι δεν είχε πρόθεση να παραβεί το νόμο αλλά στην ουσία αυτό λέει και τι να σου πω, εμένα αυτό με θίγει