Καλησπέρα σε όλους,
Ονομάζομαι Σπύρος και είμαι φοιτητής στο 2ο ετος στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.
Οπως πολλά παιδιά ετσι και εγω φέτος εκανα αίτηση για μεταφορά της θέσης μου στο αντίστοιχο τμήμα στην Αθήνα για οικονομικούς λόγους, ομως εδω έρχεται το μεγάλο ερώτημα, πιο είναι αυτό ;;;
Στην σελίδα των μεταγγραφώ αυτό το οποίο μου εβγαλε διαθέσιμο (και στο οποίο δηλωσα μεταγγραφή) ειναι το τμήμα
"Μηχανικών πληροφορικής ΤΕ" στο ΤΕΙ Αθήνας, το θέμα ειναι οτι δεν το βρίσκω πουθενά το συγκεκριμένο τμημα (και για να ειαι και ειλικρινής ουτε οταν εκανα το μηχανογραφικό μου πριν 2 χρόνια είχα βρει το συγκεκριμένο τμήμα)
Θα ηθελα να ρωτήσω λοιπόν, το παραπάνω τμημα ειναι το Τμήμα Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας ;
Επίσης μετά απο κάποιες συζητήσεις με καθηγητές που ασχολούνται με το θέμα των μεταγγραφών και το παρακολουθούν μου είπαν πως με 5.769€ κατα κεφαλήν εισόδημα που εχω να θεωρήσω την μετταγραφή μου δεδομένη (το τμημα πέρυσι είχε 13 θέσεις για μεταγγραφή και μονο ενα άτομο εκανε αίτηση και η βάση διαμορφόηθκε στα 6.767€)
Ποια είναι η δική σας άποψη ;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη εαν σας κούρασα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.