Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 17:55 Ο Νίκος Φίλης: #461 02-11-15 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τα αποτελεσματα αν μετεγγραφηκαμε η οχι ποτε θα ανακοινωθουν μετα απο 1 μηνα δηλαδη καπου 20 δεκεμβρη θα γνωριζουμε? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν η επεξεργασια των φορολογικων στοιχειων θα γινει μεσα σ'ενα μηνα ,μπορει κ σε 20 μερες αλλα σιγουρα δεν προκειται να βγει κανενας πινακας μετα τη ληξη της προθεσμιας(την επομενη μερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:04 Ο damn έγραψε: #462 02-11-15 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν ξερω αν η επεξεργασια των φορολογικων στοιχειων θα γινει μεσα σ'ενα μηνα ,μπορει κ σε 20 μερες αλλα σιγουρα δεν προκειται να βγει κανενας πινακας μετα τη ληξη της προθεσμιας(την επομενη μερα) Click για ανάπτυξη... Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:05 Ο Νίκος Φίλης: #463 02-11-15 18:05 Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:21 Η elsa D έγραψε: #464 02-11-15 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:33 Ο Νίκος Φίλης: #465 02-11-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:39 Η elsa D έγραψε: #466 02-11-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Click για ανάπτυξη... Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Νίκος Φίλης: #467 02-11-15 18:46 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Click για ανάπτυξη... δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:48 Η elsa D έγραψε: #468 02-11-15 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Τα αποτελεσματα αν μετεγγραφηκαμε η οχι ποτε θα ανακοινωθουν μετα απο 1 μηνα δηλαδη καπου 20 δεκεμβρη θα γνωριζουμε? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν η επεξεργασια των φορολογικων στοιχειων θα γινει μεσα σ'ενα μηνα ,μπορει κ σε 20 μερες αλλα σιγουρα δεν προκειται να βγει κανενας πινακας μετα τη ληξη της προθεσμιας(την επομενη μερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:04 Ο damn έγραψε: #462 02-11-15 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν ξερω αν η επεξεργασια των φορολογικων στοιχειων θα γινει μεσα σ'ενα μηνα ,μπορει κ σε 20 μερες αλλα σιγουρα δεν προκειται να βγει κανενας πινακας μετα τη ληξη της προθεσμιας(την επομενη μερα) Click για ανάπτυξη... Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:05 Ο Νίκος Φίλης: #463 02-11-15 18:05 Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:21 Η elsa D έγραψε: #464 02-11-15 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:33 Ο Νίκος Φίλης: #465 02-11-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:39 Η elsa D έγραψε: #466 02-11-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Click για ανάπτυξη... Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Νίκος Φίλης: #467 02-11-15 18:46 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Click για ανάπτυξη... δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:48 Η elsa D έγραψε: #468 02-11-15 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν ξερω αν η επεξεργασια των φορολογικων στοιχειων θα γινει μεσα σ'ενα μηνα ,μπορει κ σε 20 μερες αλλα σιγουρα δεν προκειται να βγει κανενας πινακας μετα τη ληξη της προθεσμιας(την επομενη μερα) Click για ανάπτυξη... Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:05 Ο Νίκος Φίλης: #463 02-11-15 18:05 Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:21 Η elsa D έγραψε: #464 02-11-15 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:33 Ο Νίκος Φίλης: #465 02-11-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:39 Η elsa D έγραψε: #466 02-11-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Click για ανάπτυξη... Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Νίκος Φίλης: #467 02-11-15 18:46 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Click για ανάπτυξη... δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:48 Η elsa D έγραψε: #468 02-11-15 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Υπουργαρα με 5 μορια λες θα την παρω την μετεγραφη για διοικηση επιχειρησεων πατρας?Ρωταω εσενα επειδη εισαι υπουργος.Για κανε μια προβλεψη.Το ξερω εχω ρωτησει 100 φορες αλλα εχω αγωνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:21 Η elsa D έγραψε: #464 02-11-15 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:33 Ο Νίκος Φίλης: #465 02-11-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:39 Η elsa D έγραψε: #466 02-11-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Click για ανάπτυξη... Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Νίκος Φίλης: #467 02-11-15 18:46 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Click για ανάπτυξη... δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:48 Η elsa D έγραψε: #468 02-11-15 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Ολο το προβλημα ειναι να δουνε τα εισοδηματα ολων αυτων που θα κανουν την αιτηση,αμα ειναι 30.000 αιτησεις για μετεγγραφες θα πρεπει να δουν 30.000 αφμ δεν πατανε ενα κουμπι και οκ θα βγει ενας πινακας μετα η καταθεση των δικαιολογιτικων στα τμημα που περνας δεν ειναι τιποτα αυτη θα ειναι η γρηγορη διαδικασια Δεν ειναι σιγουρο τιποτα αλλα παιζεις δυνατα στο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:33 Ο Νίκος Φίλης: #465 02-11-15 18:33 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:39 Η elsa D έγραψε: #466 02-11-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Click για ανάπτυξη... Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Νίκος Φίλης: #467 02-11-15 18:46 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Click για ανάπτυξη... δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:48 Η elsa D έγραψε: #468 02-11-15 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Για μενα τι λες υπουργε 5 μορια για μαθηματικο απθ ; Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:39 Η elsa D έγραψε: #466 02-11-15 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Click για ανάπτυξη... Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Νίκος Φίλης: #467 02-11-15 18:46 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Click για ανάπτυξη... δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:48 Η elsa D έγραψε: #468 02-11-15 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν μιλαμε για μεγαλες πολεις οπως Αθηνα,Θεσσαλονικη , για μενα σιγουρα θες 5 μορια κ πανω για να πιστευεις οτι θα παρεις μετεγγραφη Click για ανάπτυξη... Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:46 Ο Νίκος Φίλης: #467 02-11-15 18:46 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Click για ανάπτυξη... δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:48 Η elsa D έγραψε: #468 02-11-15 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Δλδ να μην περιμένω οτι θα την παρω; θα βαλω βεβαια και δευτερη επιλογη τα γιαννενα Click για ανάπτυξη... δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:48 Η elsa D έγραψε: #468 02-11-15 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: δεν σου λεω οτι δεν θα τη παρεις αλλα με την εχεις δεδομενη Click για ανάπτυξη... τπτ δεν ειναι δεδομενο κα εσυ μεταγραφη θελεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Ο Νίκος Φίλης: #469 02-11-15 18:50 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:50 Η elsa D έγραψε: #470 02-11-15 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: ναι Click για ανάπτυξη... για που ποσα μορια εχεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο damn έγραψε: #471 02-11-15 18:53 Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπουργε να σε ρωτησω κάτι άλλο;Καποιος που έχει περάσει για παράδειγμα στην δική μου την σχολή μπορεί να κάνει αίτηση για οδε παπει και ως 2ηεπιλογη οδε οπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:53 Ο Νίκος Φίλης: #472 02-11-15 18:53 θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 18:54 Η elsa D έγραψε: #473 02-11-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: θελω πληροφορικη κ τηλεπικοινωνιες Αθηνα,Πληροφορικη ΠΑπι εχω 5 μορια Click για ανάπτυξη... και εσυ 5 μορια εχεις και θες αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:00 Ο Νίκος Φίλης: #474 02-11-15 19:00 με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Ο damn έγραψε: #475 02-11-15 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: με 5 μορια δεν πιστευω σιγουρα οτι θα παρω τη μετεγγραφη,εχουν πολλοι 5 μορια Click για ανάπτυξη... Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:33 Ο Νίκος Φίλης: #476 02-11-15 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Yπουργε να σου πω αν καποιος εχει μονιμη κατοικια αθηνα και η σχολη εχει δηλαδη αυτη που εχει περασει καεχει αντοιχοια και στο οπα και στο πακαι σο παεπει γινεται να δηλωσει αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Click για ανάπτυξη... Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:37 Ο damn έγραψε: #477 02-11-15 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Φίλης: Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες,αν καποιος εχει μονιμη κατοικια Αθηνα κ εχει περασει σε καποια σχολη επαρχιας ναι μπορει να δηλωσει οπα παπι αυτο θελεις να πεις κατι αλλο? Click για ανάπτυξη... θελω να σου καποιος γενικα ειτε εχει μονιμη κατοικια την αθηνα ειτε οχι και εχει περασει σε σχολη της περιφερειας και η σχολη αυτη του δινει αντιστοιχια με 2 για παραδειγμα σχολες στην αθηνα εχει δικαιωμα να δηλωσεις αυτες τις σχολες για μετεγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 19:40 Ο Νίκος Φίλης: #478 02-11-15 19:40 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Merendaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21:50 Η Merendaki: #479 02-11-15 21:50 Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Φίλης Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Φίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2015 στις 22:06 Ο Νίκος Φίλης: #480 02-11-15 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Merendaki: Φίλη εγω πιστευω θα την παρεις....αλλα να δηλωσεις τα τμήματα που εχουν τους πιο πολλουε εισακτεους! Click για ανάπτυξη... μακαρι να παρω μετεγγραφη θα δηλωσω πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες επειδη μου αρεσει σα τιτλος σπουδων κ το παπι επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.