H ξααδερφή μου είχε κάνει το ΜΒΑ του ΑΠΘ και είχε μείνει πολύ εντυπωσιασμένη. Παρεπιπτόντως όσες φίλες της είχαν κάνει και στο ΜΒΑ του ΠΑΜΑΚ αίτηση, προτίμησαν του ΑΠΘ και δεν το μετάνιωσαν. Άλλοι πάλι το μετάνιωσαν που έκαναν του ΠΑΜΑΚ.Είναι πιο practical orrientation του ΑΠΘ, γιατί το προγραμμά του προσαρμόζεται σε αυτά με του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ( εννοώ το πρόγραμαμ σπουδών). Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για του ΠΑΜΑΚ. Αλλά δεν τα έχω ζήσει και ο ίδιος για να σου πω. Από αυτά που ακούω σου λέω. Για μένα να πας στου ΑΠΘ και δεν θα το μετανιώσεις. Εξάλλου κάτι που μας έρχεται μια φορά, δεν θα μας ξαναέρθει. Μη περιμένεις να κάνεις ΗΡΜ για να δουλέψεις σε τμήμα ανθρωπίνων πόρων. Όσοι δουλεύουν σε τέτοια τμήματα, γνωρίζω ότι τελείωσαν ΜΒΑ και άλλα μεταπτυχιακά μη σχετικά με το τμήμα. Γενικά, πήγαινε τώρα που επιλέχθηκες στου ΑΠΘ , γιατί αν δεν επιλεχθείς στου ΠΑΜΑΚ και στα δυο μεταπτυχιακά, τότε τι θα κάνεις. Μη πετάς τη τύχη σου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2020
Έχεις δίκιο. το ΜΒΑ συνδυάζεται με όλα τα επαγγέλματα. Ξέρω παιδιά που τελείωσαν πανεπιστημιακή δημοσιογραφία και έκαναν ΜΒΑ όπως και χημικοί μηχανικοί, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι. Οπότε μη σε ανησυχεί αυτό.