George L12 Νεοφερμένο μέλος Ο George L12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 21:24 Ο George L12: #1 11-06-22 21:24 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος απόφοιτος νοσηλευτικής στο Ηράκλειο ή στην Πάτρα έχει ελπίδες να εισαχθεί στο παρακάτω μεταπτυχιακο : https://kb-md.biol.uoa.gr/index.html ( Υποθέτω πως ναι γιατί είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής αλλά όχι του ΕΚΠΑ ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Νομίζω πως δεν ανοίγει το λινκ αλλά το μεταπτυχιακό είναι διατμηματικο με βιολογικό, χημικό , νοσηλευτική και ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και αναγράφει ότι γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι σχολών νοσηλευτικής κλπ κλπ Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 22:09 Ο Pharmacist01: #2 11-06-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από George L12: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος απόφοιτος νοσηλευτικής στο Ηράκλειο ή στην Πάτρα έχει ελπίδες να εισαχθεί στο παρακάτω μεταπτυχιακο : https://kb-md.biol.uoa.gr/index.html ( Υποθέτω πως ναι γιατί είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής αλλά όχι του ΕΚΠΑ ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Νομίζω πως δεν ανοίγει το λινκ αλλά το μεταπτυχιακό είναι διατμηματικο με βιολογικό, χημικό , νοσηλευτική και ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και αναγράφει ότι γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι σχολών νοσηλευτικής κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Φυσικά!! Θα ήθελες να ασχοληθείς ως νοσηλευτης με τον κλάδο της βιοχημείας και της μικροβιολογίας;;; Ή σε ερευνητικό επίπεδο σε ενδιαφέρει; George L12 Νεοφερμένο μέλος Ο George L12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 00:19 Ο George L12: #3 12-06-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Φυσικά!! Θα ήθελες να ασχοληθείς ως νοσηλευτης με τον κλάδο της βιοχημείας και της μικροβιολογίας;;; Ή σε ερευνητικό επίπεδο σε ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος έδωσα πανελλήνιες οπότε θέλω να δω τις προοπτικές. Με ενδιαφέρουν και τα δύο σίγουρα σε ερευνητικό επίπεδο περισσότερο οπότε μακάρι να γίνεται Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Theara Dora140303 thoughtful Nickelhead Annou1 Anasia hello1234 Pharmacist11 dim6 Nikoletaant Pharmacist01 Scandal George L12 jim2015 kiyoshi Specon De Broglie Meow Φινεύς Steliosgkougkou Than003 tsiobieman ggl Nala george777 KaterinaL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος απόφοιτος νοσηλευτικής στο Ηράκλειο ή στην Πάτρα έχει ελπίδες να εισαχθεί στο παρακάτω μεταπτυχιακο : https://kb-md.biol.uoa.gr/index.html ( Υποθέτω πως ναι γιατί είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής αλλά όχι του ΕΚΠΑ ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Νομίζω πως δεν ανοίγει το λινκ αλλά το μεταπτυχιακό είναι διατμηματικο με βιολογικό, χημικό , νοσηλευτική και ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και αναγράφει ότι γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι σχολών νοσηλευτικής κλπ κλπ
Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2022 στις 22:09 Ο Pharmacist01: #2 11-06-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από George L12: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος απόφοιτος νοσηλευτικής στο Ηράκλειο ή στην Πάτρα έχει ελπίδες να εισαχθεί στο παρακάτω μεταπτυχιακο : https://kb-md.biol.uoa.gr/index.html ( Υποθέτω πως ναι γιατί είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής αλλά όχι του ΕΚΠΑ ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Νομίζω πως δεν ανοίγει το λινκ αλλά το μεταπτυχιακό είναι διατμηματικο με βιολογικό, χημικό , νοσηλευτική και ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και αναγράφει ότι γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι σχολών νοσηλευτικής κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Φυσικά!! Θα ήθελες να ασχοληθείς ως νοσηλευτης με τον κλάδο της βιοχημείας και της μικροβιολογίας;;; Ή σε ερευνητικό επίπεδο σε ενδιαφέρει; George L12 Νεοφερμένο μέλος Ο George L12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 00:19 Ο George L12: #3 12-06-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Φυσικά!! Θα ήθελες να ασχοληθείς ως νοσηλευτης με τον κλάδο της βιοχημείας και της μικροβιολογίας;;; Ή σε ερευνητικό επίπεδο σε ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος έδωσα πανελλήνιες οπότε θέλω να δω τις προοπτικές. Με ενδιαφέρουν και τα δύο σίγουρα σε ερευνητικό επίπεδο περισσότερο οπότε μακάρι να γίνεται Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από George L12: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος απόφοιτος νοσηλευτικής στο Ηράκλειο ή στην Πάτρα έχει ελπίδες να εισαχθεί στο παρακάτω μεταπτυχιακο : https://kb-md.biol.uoa.gr/index.html ( Υποθέτω πως ναι γιατί είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής αλλά όχι του ΕΚΠΑ ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουνίου 2022 Νομίζω πως δεν ανοίγει το λινκ αλλά το μεταπτυχιακό είναι διατμηματικο με βιολογικό, χημικό , νοσηλευτική και ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και αναγράφει ότι γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι σχολών νοσηλευτικής κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Φυσικά!! Θα ήθελες να ασχοληθείς ως νοσηλευτης με τον κλάδο της βιοχημείας και της μικροβιολογίας;;; Ή σε ερευνητικό επίπεδο σε ενδιαφέρει;
George L12 Νεοφερμένο μέλος Ο George L12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 00:19 Ο George L12: #3 12-06-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Φυσικά!! Θα ήθελες να ασχοληθείς ως νοσηλευτης με τον κλάδο της βιοχημείας και της μικροβιολογίας;;; Ή σε ερευνητικό επίπεδο σε ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος έδωσα πανελλήνιες οπότε θέλω να δω τις προοπτικές. Με ενδιαφέρουν και τα δύο σίγουρα σε ερευνητικό επίπεδο περισσότερο οπότε μακάρι να γίνεται
Αρχική Δημοσίευση από Pharmacist01: Φυσικά!! Θα ήθελες να ασχοληθείς ως νοσηλευτης με τον κλάδο της βιοχημείας και της μικροβιολογίας;;; Ή σε ερευνητικό επίπεδο σε ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως φέτος έδωσα πανελλήνιες οπότε θέλω να δω τις προοπτικές. Με ενδιαφέρουν και τα δύο σίγουρα σε ερευνητικό επίπεδο περισσότερο οπότε μακάρι να γίνεται