Μεταπτυχιακό στην Αιγυπτιολογία

Hephaestus

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα.
Γνωριζει κανεις τιποτα για αυτο τον τομεα; Μολις τελειωσω τη σχολη μου(ιστορικο αρχαιολογικο) θα ηθελα να κανω ενα μεταπτυχιακο σε αυτο τον τομεα στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στην αγγλια.
Θεωρειτε οτι εχει προοπτικες αυτος ο τομεας στο εξωτερικο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιτελους !!! :):) Εστω και στο πανεπιστημιο του Αιγαιου...
Αντε να παιρνουν παραδειγμα και οι ''μεγαλες - ιστορικες'' φιλοσοφικες σχολες των αλλων πανεπιστημιων!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει δεν είναι αμιγώς μεταπτυχιακό στην αιγυπτιολογία αλλά είναι το μόνο στην Ελλάδα που προσφέρει εστω κάποια τέτοια μαθήματα.

Επιτελους !!! :):) Εστω και στο πανεπιστημιο του Αιγαιου...
Αντε να παιρνουν παραδειγμα και οι ''μεγαλες - ιστορικες'' φιλοσοφικες σχολες των αλλων πανεπιστημιων!!!:P

Τοσα πανεπιστημια...στο πανεπιστημιο του αιγαιου βρηκανε να το βαλουνε αυτο το μεταπτυχιακο;;
Το σκεφτομαι σοβαρα για το εξωτερικο,οταν με το καλο τελειωσω την σχολη...

https://www.coursera.org/course/egypt
Φίλε μου ρίξε μια ματιά εδώ,ίσως σε ενδιαφέρει.

Ως γνωστικό αντικείμενο είναι αξιόλογο κι έχει πολύ ενδιαφέρον. Στην Ελλάδα όμως -κατά την ταπεινή μου γνώμη- είναι δύσκολο να το αξιοποιήσει κάποιος σε επίπεδο εργασίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back