Μελομακάρονα Vs Κουραμπιέδες

• Thread starter Thread starter Guest 881237
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Μελομακάρονα Vs Κουραμπιέδες
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 223)
  • Μελομακάρονα

• Κουραμπιέδες

• Και τα δύο!

• Τίποτα από τα δύο!

• ΔΞ/ΔΑ

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.
1638183874289.png

Κουραμπιέδες for ever ❤️

Μια σοβαρή έρευνα χρειαζόμαστε, ότι όσοι προτιμούμε κουραμπιέ είμαστε πιο ανένταχτοι και πιο έξυπνοι. Δεν είμαστε η μάζα. :pfff:
kourabie.png

Τα μελομακάρονα έχουν γίνει και τραγούδι...

Τι; Μόνον ένα; Τα μελομακάρονα είναι τουλάχιστον τριαδικά και τείνουν στο άπειρο.

1638188543650.png
και μετα εναν κουραμπιε για να φυγει η γλυκα :laugh::laugh:

Προσωπικα παντως περναω φασεις - μια χρονια θα τιναξω τα μελομακαρονα, την επομενη δεν θα τα θελω καθολου και θα χω ματια μονο για τους κουραμπιεδες, και ριπιτ επ' αοριστον <3

Με σκοτώνετε όμως με τις φωτο από τα μελομακάρονα μεσημεριατικα. Πήγα στη λέσχη της σχολής μου να γλυκαθω με την σοκολατόπιτα που μου ταξανε και μου έδωσαν ένα ωραιότατο μανταρίνι.

Με σκοτώνετε όμως με τις φωτο από τα μελομακάρονα μεσημεριατικα. Πήγα στη λέσχη της σχολής μου να γλυκαθω με την σοκολατόπιτα που μου ταξανε και μου έδωσαν ένα ωραιότατο μανταρίνι.
Πετάξου στο ζαχαροπλαστείο ή το φούρνο της γειτονιάς σου και αγόρασε ένα κουτί μελομακάρονα. Έχουν 10 με 13 € το κιλό που αποτελείται από 30 - 40 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος. Μπορείς και να φτιάξεις μόνη σου. Η συνταγή ΕΔΩ.

1638197465647.png

Πετάξου στο ζαχαροπλαστείο ή το φούρνο της γειτονιάς σου και αγόρασε ένα κουτί μελομακάρονα. Έχουν 10 με 13 € το κιλό που αποτελείται από 30 - 40 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος. Μπορείς και να φτιάξεις μόνη σου. Η συνταγή ΕΔΩ.

1638197465647.png
Δια να σαι σίγουρος ότι εντόπισα τα μελομακάρονα στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου, και τις τιμούλες ρώτησα. Αλλά κρατάω χαρακτήρα μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα, να χω και εγώ μια δικαιολογία.
Σε ευχαριστώ πάντως για την συνταγή

εμ ειδες που ερχεσαι στα λογια μου κωνσταντινα?
παντως και ο κουραμπιες εινα για εκπαιδευμενους απατεωνες.

Τελευταία επεξεργασία:
Κωνσταντίνα, ως λάτρης του κουραμπιέ προσβαλομαι να το ξέρεις αχαχα

Ανοστη Πέτρα🤢
Κωνσταντινα θα με αναγκασεις να φτιαξω για σενα κουραμπιεδες αντε και μελομακρονα και θα σου φυγει ενταλως αυτη η απεχθεια. Ολοι φτιαχνουν ολοι εχουν συνταγη αλλα τα μυσττικα λιγοι τα ξερουν
Μετα ομως θα κινδυνευεις.

Κωνσταντινα θα με αναγκασεις να φτιαξω για σενα κουραμπιεδες αντε και μελομακρονα και θα σου φυγει ενταλως αυτη η απεχθεια. Ολοι φτιαχνουν ολοι εχουν συνταγη αλλα τα μυσττικα λιγοι τα ξερουν
Μετα ομως θα κινδυνευεις.
Στο είπα και χθες, αν τα φτιάξεις εσύ θα κάνω μια εξαίρεση και θα δοκιμάσω.
Γιατί να κινδυνεύσω όμως 🤔

Στο είπα και χθες, αν τα φτιάξεις εσύ θα κάνω μια εξαίρεση και θα δοκιμάσω.
Γιατί να κινδυνεύσω όμως 🤔
Υπαρχουν δυο βασικοι λογοι
1 Δεν θα μπορεις να σταματησεις να τα απολαμβανεις και θα παρεις κιλακια.
2 Δεν θα ξαναφας απο αλλου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back