qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να δώσεις λινκ γιατί δε βρίσκω το συγκεκριμένο άρθρο με το google;Υπαρχουν μειωσεις, και συμφωνα με το Πρωτο Θεμα, θα κοπουν ολα τα συγγραμματα απο το εαρινο εξαμηνο για τους ευπορους φοιτητες, και θα δινονται στους απορους. Ενδεικτικα γραφει οτι μια μια οικογενεια με 2 παιδια και 28000 ευρω εισοδημα θα μπορει να παιρνει συγγραμμα, ενω το ποσο για μια οικογενεια με 1 παιδι, το ποσο ειναι 21000 ευρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι γεγονος οτι εχουν μειωθει ομως.Σε μερικα μαθηματα θα παιρνετε τον ενα τομο.Αλλα και παλι σε μας,οι εδρες τα βολευαν ωστε να τα παιρνουμε.Σε μερικες εδρες βεβαια,δεν παιρναμε τιποτα.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσοι θεωρούνται "εύποροι" θα πρέπει, σύμφωνα με την εφημερίδα, να πληρώνουν υποχρεωτικά τα συγγράματα ή θα είναι διαθέσιμα και σε ηλεκτρονική μορφή;Εγω το διαβασα στην εφημεριδα, δεν εχω βρει καποιο λινκ...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Δε ξερω τι απο τα δυο ειναι χειροτερο.Όσοι θεωρούνται "εύποροι" θα πρέπει, σύμφωνα με την εφημερίδα, να πληρώνουν υποχρεωτικά τα συγγράματα ή θα είναι διαθέσιμα και σε ηλεκτρονική μορφή;
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Δε ξερω τι απο τα δυο ειναι χειροτερο.
Πραγματικά.
Πλέον θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί όσοι δεν έχουν να φάνε.
Τι να πω πια.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Οντως, μιλωντας μεταξυ αστειου και σοβαρου.Πραγματικά.
Τι να πω πια.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Δε θέλω να σε κακοκαρδίσω, αλλά δεν τη θεωρώ αξιόλογη.Εγω το διαβασα στην εφημεριδα, δεν εχω βρει καποιο λινκ...
Έχω αντίθετη πληροφόρηση.Καλα αυτα ειναι λογια του ανεμου.Να κοπουν ολα τα συγγραμματα.Απλα λενε μαλακιες και κοβουν αντιδρασεις.Δεν μπορουν να κοπουν τα συγγραμματα.
Ειναι γεγονος οτι εχουν μειωθει ομως.Σε μερικα μαθηματα θα παιρνετε τον ενα τομο.Αλλα και παλι σε μας,οι εδρες τα βολευαν ωστε να τα παιρνουμε.Σε μερικες εδρες βεβαια,δεν παιρναμε τιποτα.
Ξεκινήστε εντατικές επαναλήψεις στο ελληνικό σινεμά του 50-70. Θα χρειαστεί.Πραγματικά.
Τι να πω πια.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Shoot me.Ξεκινήστε εντατικές επαναλήψεις στο ελληνικό σινεμά του 50-70. Θα χρειαστεί.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.