Dalian
Περιβόητο μέλος

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαιΠως θα επιβιώσει η ζέβρα χωρίς το ριγέ ασπρόμαυρο μακιγιάζ της?? Πως θα προσκαλέσει το άλλο φύλο σε μια αέναη αναπαραγωγική διαδικασία?? Έτσι και η γυναίκα έχει ανάγκη, ή μάλλον έχει ΑΝΆΓΚΗ να χρησιμοποιήσει μακιγιάζ για να τονίσει την θηλυκότητα έτσι όπως την ορίζει η garnier, bodytalk κτλ. ώστε να ξεγελάσει το αρσενικό. Το αρσενικό ξεγελιέται και συνουσιάζεται με το τυχερό θηλυκό. Ύστερα ο απόγονος φέρει τα ίδια "μειονεκτικά" χαρακτηριστικά της μητέρας, οπότε πρέπει να καταφύγει πάλι στο μακιγιάζ. Το αρσενικό τότε αναρωτιέται: "Πως από αυτό το λουλούδι, βγήκε αυτό το σκατό?" Και με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται ο αέναος φαύλος κύκλος του sex and the species...
Υ.γ. Α, δεν είμαστε όμως μόνο ζώα, έχουμε και πνευματικό κόσμο, αλλά κανείς δεν δίνει βάση σε αυτό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. αυτό είναι καθαρά θέμα μόδας και διαφήμισηςπρεπει λιγο να δειχθει με τον καταλληλο τροπο..

@katara ευχαριστώ

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Σ. Γουστάρω να δω πόσες αρνητικές ψήφους θα πάρω.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δίνεις επισημότητα, τι λέμε τώρα... Πχ παντρεύεσαι, θα πας άβαφτη; (ακραίο)
Για αυτό είμαι κατά του γάμου.Έχει γίνει πια ένα πάρτι με λαμπερά ρούχα και μακιγιαζ και το κουτσομπολιό των δύο πλευρών των συγγενών.
off topic
Το ίδιο ισχύει και στα μαλλιά φυσικά.
Για τα μαλλιά;Τι σχέση έχουν τα μαλλιά;Δηλαδή αν μια κοπέλα χτενιστεί θέλει να δείξει κάτι; Δηλαδή εσύ προτιμάς να πηγαίνουν στο σχολείο απεριποίητες; Γιατί άλλο να βάφεσαι και να κάνεις υπερβολές και να χτενίζεσαι.
Είναι σαν να λες ακριβώς αυτό:
Τα αγορια ξυριζονται για να ειναι ωραιοι?? :S
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Όχι.Γιατί;Για να αρέσω στους άλλους; Έτσι είμαι.Ούτε πλαστική κούκλα ούτε πρόβατο να κάνω ότι κάνουν πολλές συμμαθήτριές μου.Δεν έχω όρεξη να βάζω όλα αυτά στο πρόσωπό μου από τόσο μικρή ηλικία ώστε να ξεγελάω τον εαυτό μου και τους άλλους. Άλλο αν υπάρχει πρόβλημα που σε κάνει να νιώθεις μειωνετκικά (πχ κάτι στο πρόσωπο) και πρέπει να βάλεις μεικ απ και άλλο για να αλλάξεις τη φάτσα σου.Προσωπικά προτιμώ τη φυσική ομορφιά,ειδικά στην καθημερινότητα.Τώρα σε κάποιο πάρτι ή γιορτή αλλάζει το θέμα. Γενικά πιστεύω ότι τέτοια στάση θα κρατήσω και στο μέλλον.Μόνο σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις.Είμαι κατα της μεταμφίεσης των γυναικών με αυτό τον τρόπο. Δεν είναι θέμα ταμπού και ούτε συμφωνώ με το να κατηγορείς τις άλλες και να λες ότι κάνουν πασαρέλα.Απλά προσωπικά δεν συμφωνώ με την όλη ιδέα και κατάσταση.
Υ.Σ. Γουστάρω να δω πόσες αρνητικές ψήφους θα πάρω.
Δε νομίζεις ότι είσαι επιθετική; Δε τίθεται θέμα ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗΣ. Η μεταμφίεση είναι για τις απόκριες.
Για αυτό είμαι κατά του γάμου.Έχει γίνει πια ένα πάρτι με λαμπερά ρούχα και μακιγιαζ και το κουτσομπολιό των δύο πλευρών των συγγενών.
off topic
Come on! seriously ? Α γυμνασίου και έχεις άποψη περί γάμου;
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Υπαρχει ομως και το θεμα της υγειας.
Σε πολλα καλλυντικα βαζουν μεσα διαφορα χημικα ως συντηριτικα με σκοπο τα μεγαλωσει η διαρκεια ζωης τους. Και μιλαμε για χημικα οπως Υδραργυρο, φορμαλδευλη, νιτροσαμινες, χρωστικες και πολλα αλλα. Ολα αυτα μπορουν να προκαλεσουν απο απλη ζαλαδα, ναυτια και ξηροτητα στο δερμα εως και ΘΑΝΑΤΟ. φανταστητε να τα βαζετε ολα αυτα απο τα 15 σας

Γενικα η κοσμιτικη βιομηχανια δεν υπαγεται σε αυστηρους ελεγχους και πρεπει να ''αυτο-περιοριζεται''
Ενα αλλο που πρεπει να σκεφτουμε ειναι οτι πολλες εταιριες χρησημοποιουν ζωα σαν πειραματοζωα ή και παιρνουν την βαση των καλλυντικων τους απο αυτα (πχ λιπος φαλαινας)
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Από πότε η ελεύθερη έκφραση θεωρείται επίθεση; Και..επίθεση προς τι; Προς τον αέρα; Δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα.Δε νομίζεις ότι είσαι επιθετική;
Δε τίθεται θέμα ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗΣ. Η μεταμφίεση είναι για τις απόκριες.
Για τις απόκριες; Mistake. Στην εποχή μας η μεταμφίεση χαρακτηρίζει την καθημερινότητα. Τώρα πόσοι το καταλαβαίνουν αυτό..it's their call.
Sorry,misunderstood.Τρίτη γυμνασίου είμαι. Λάθος ρύθμιση.Συνήθως οι απόψεις διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια της εφηβικής ηλικίας. Also, η διαφορά ηλικίας μας δεν είναι τόσο μεγάλη.Δεν είμαι και δημοτικό για να μην μπορώ να διαμορφώσω άποψη.Και νομίζω ότι η άποψή μου είναι πολύ πιο ώριμη από τις πράξεις ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι καταλήγουν με διαλυμένους γάμους και παιδιά στη μέση, don't you think so?Come on! seriously ? Α γυμνασίου και έχεις άποψη περί γάμου;
Ενα αλλο που πρεπει να σκεφτουμε ειναι οτι πολλες εταιριες χρησημοποιουν ζωα σαν πειραματοζωα ή και παιρνουν την βαση των καλλυντικων τους απο αυτα (πχ λιπος φαλαινας)
Ε βέβαια αλλά ποιος δίνει δεκάρα για τα ζώα.Να δούμε πόσες θα χρησιμοποιούσαν καλυντικά αν σαν πειραματόζωα χρησιμοποιούσαν τα παιδιά τους.
ΟMG, κάποιος έπρεπε να το πει.
Γενικα η κοσμιτικη βιομηχανια δεν υπαγεται σε αυστηρους ελεγχους και πρεπει να ''αυτο-περιοριζεται''
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Πραγματικά αν πιστεύεις ότι στα 15 έχεις την ίδια άποψη με τα 18, τότε το μόνο που σου λέω είναι περίμενε και θα δεις

Στο λέω γιατί και εγώ τα ίδια έλεγα τότε... στην εφηβεία αποκτάς άποψη νομίζεις; Ένα μπουρδούκλωμα δήθεν απόψεων(για το οποίο φταίνε οι ορμόνες) αποκτάς (συγγνώμη για την έκφραση) και μετά όταν μεγαλώνεις... γελάς!
Επίσης, δε μπορείς έτσι αψήφιστα και αφοριστικά να ισοπεδώνεις τα πάντα (αυτό είναι το συνηθέστερο στην εφηβεία). Αυτό είναι ανώριμο. πχ ένα ζευγάρι που χωρίζει είναι ανώριμο; Ξέρεις τις συνθήκες; Ξέρεις τι σκέφτονται αν δεν είσαι στη θέση τους; Γι αυτό πριν γράψουμε, βουτάμε τη γλώσσα μας μέσα στο μυαλό.
άθελά μας προσβάλλουμε ανθρώπους έτσι...εκεί πάει η επιθετικότητα. Επειδή δε συμφωνούμε με κάτι δε σημαίνει ότι εμείς είμαστε σωστοί και οι άλλοι είναι λανθασμένοι. Ε εκεί κολλάει η ελεύθερη έκφραση.

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

όχι δεν έχει όρια. τα όρια που λες και εσύ παρακάτω πρέπει να τα βάζει ο ίδιος αν θέλει. αν δεν θέλει απλά δημιουργεί χειρότερη εικόνα για εσένα ή μπορεί να τιμωρηθεί από τους συντονιστέςΗ ελεύθερη έκφραση έχει όρια ξέρεις.
σε αυτό έχεις δίκιο(η επιθετικότητα πάλι δε χρειάζεται να έχει παραλήπτη).
μια μεταμφίεση είναι και το make up. αλλάζεις εμφάνιση, στο πρόσωπο. χρησιμοποιείτε κυρίως στις απόκριες γιατί εκεί αλλάζεις και εμφάνιση όσο αφορά τις στολές.Δε νομίζεις ότι είσαι επιθετική; Δε τίθεται θέμα ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗΣ. Η μεταμφίεση είναι για τις απόκριες.
αυτό δεν είναι και από τα γαμώ τα επιχειρήματαCome on! seriously ? Α γυμνασίου και έχεις άποψη περί γάμου;

συμφωνώ με την άποψη ότι ο γάμος έχει γίνει ένα πάρτυ, όπου φοράς στολές και αποκτάς διάφορους ρόλους σε μία παράσταση. και ναι δεν γουστάρω να δώσω τις χιλιάδες ευρώ που χρειάζεται ένας γάμος για μια επιφανειακότητα. Ευχαριστώ δεν είμαι πελάτης.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά αν δε καταλαβαίνεις ότι ο τόνος σου είναι επιθετικός, τότε τι να πω. Η ελεύθερη έκφραση έχει όρια ξέρεις (η επιθετικότητα πάλι δε χρειάζεται να έχει παραλήπτη).
Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβα πως επιτέθηκα.Είπα την άποψη μου.Είπα τι θεωρώ εγώ προσωπικά.Μάλιστα στο τέλος έγραψα ότι δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε αυτές που βάφονται απλά ΕΓΩ σαν ιδέα δεν την υποστηρίζω. Αν αυτό είναι επιθετικότητα τι να πω.
Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό, ίσως να είναι και αλήθεια.Πραγματικά αν πιστεύεις ότι στα 15 έχεις την ίδια άποψη με τα 18, τότε το μόνο που σου λέω είναι περίμενε και θα δεις
Στο λέω γιατί και εγώ τα ίδια έλεγα τότε... στην εφηβεία αποκτάς άποψη νομίζεις; Ένα μπουρδούκλωμα δήθεν απόψεων(για το οποίο φταίνε οι ορμόνες) αποκτάς (συγγνώμη για την έκφραση) και μετά όταν μεγαλώνεις... γελάς!
Επίσης, δε μπορείς έτσι αψήφιστα και αφοριστικά να ισοπεδώνεις τα πάντα (αυτό είναι το συνηθέστερο στην εφηβεία).
Αυτό είναι ανώριμο. πχ ένα ζευγάρι που χωρίζει είναι ανώριμο; Ξέρεις τις συνθήκες; Ξέρεις τι σκέφτονται αν δεν είσαι στη θέση τους; Γι αυτό πριν γράψουμε, βουτάμε τη γλώσσα μας μέσα στο μυαλό.
Excuse me, αλλά ποιος γίνεται επιθετικός τώρα; Δεν είπα ότι όλοι είναι ανώριμοι,απλά ότι οι περισσότεροι δεν παίρνουν ώριμες αποφάσεις, για αυτό καταλήξαμε και με τόσα διαζύγια.Isn't it true?
άθελά μας προσβάλλουμε ανθρώπους έτσι...εκεί πάει η επιθετικότητα. Επειδή δε συμφωνούμε με κάτι δε σημαίνει ότι εμείς είμαστε σωστοί και οι άλλοι είναι λανθασμένοι. Ε εκεί κολλάει η ελεύθερη έκφραση.![]()
Και ξαναλέω δεν προσέβαλα κανέναν.Διάβασε ξανά το κόμμεντ μου.Είναι προσβλητικό;
Δεν είναι θέμα ταμπού και ούτε συμφωνώ με το να κατηγορείς τις άλλες και να λες ότι κάνουν πασαρέλα.Απλά προσωπικά δεν συμφωνώ με την όλη ιδέα και κατάσταση.
μια μεταμφίεση είναι και το make up. αλλάζεις εμφάνιση, στο πρόσωπο. χρησιμοποιείτε κυρίως στις απόκριες γιατί εκεί αλλάζεις και εμφάνιση όσο αφορά τις στολές.
Αυτό εννοούσα. Από τη στιγμή που δεν είναι το πραγματικό σου πρόσωπο, είναι ένα είδος μεταμφίεσης.Αυό δεν σημαίνει ότι κατηγορώ όσους το κάνουν.Δικαίωμά τους είναι.
συμφωνώ με την άποψη ότι ο γάμος έχει γίνει ένα πάρτυ, όπου φοράς στολές και αποκτάς διάφορους ρόλους σε μία παράσταση. και ναι δεν γουστάρω να δώσω τις χιλιάδες ευρώ που χρειάζεται ένας γάμος για μια επιφανειακότητα. Ευχαριστώ δεν είμαι πελάτης.
Ο γάμος έχει γίνει ΕΜΠΟΡΙΟ. Πληρώνεις πολλά λεφτά τα οποία στην τελική άμα εγώ τα είχα και μπορούσα να τα ξοδέξω για έναν γάμο θα τα έδινα σε κάποια φιλανθρωπική ή φιλοζωική οργάνωση.Δεν θα ήθελα να επενδύσω σε αυτό το εμπόριο. Επίσης συμφωνώ σε αυτό με τους ρόλους. Έχει καταντήσει φιάσκο.Οι περισσότεροι το κάνουν για τα μάτια του κόσμου και για την ικανοποίηση της κοινωνίας. Επιλογή του καθενός είναι.Εγώ διαφωνώ με αυτό το πάρτι.

My point is, ακόμα και να παστωνομουν, δεν σημαίνει ότι αδιάφορω για τα ζώα (αν και οι περισσότερες δεν νοιαζονται -.-).
Γενικά με το θέμα, δεν με ενοχλεί αν η άλλη βάφεται, ακόμα και στο σχολείο κτλ. Με ενοχλεί να ΜΗΝ ΞΈΡΕΙ να βάφεται, με αποτέλεσμα να πετάει ότι βρει στο πρόσωπο της και να δείχνει γελοία. Το έντονο ειδικά βαψιμο πρέπει να γίνεται σωστά, αλλιώς δείχνεις σαν κλοουν.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Συνεπώς, τα "κακά" κορίτσια στην εφηβεία είναι :
1. ρηχά (γιατί ασχολούνται με την εξωτερική εμφάνιση αποκλειστικά)
2. κομπλεξικά (γιατί φορούν μακιγιάζ για να αρέσουν σε άλλους και να δείχνουν κάτι που δεν είναι + μεταμφιέζονται)
3. επιδιώκουν σχέσεις της μιας βραδιάς (αυτό με το γάμο δε το βάζω γιατί είναι off topic)
4. καθόλου ενήμερες για την επικινδυνότητα των καλλυντικών και το animal testing της βιομηχανίας καλλυντικών.
Επίσης κάποιοι έχουν πάρει ως δεδομένο ότι το μακιγιάζ για το οποίο μιλάμε είναι μακιγιάζ drag queen ή καρνάβαλου.

Δηλαδή, ένα κορίτσι, πείτε 15-16 χρονών (1η λυκείου; ), καθημερινά στο σχολείο δε φοράει πολύ μακιγιάζ και για να διευκρινίσω το "πολύ", λέω μόνο κονσίλερ (αν έχει π.χ ακμή και νιώθει μειονεκτικά-αναφέρθηκε παραπάνω-) και στις εξόδους της, βάφεται (επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις) Κάτι τέτοιο έχω υπ'όψιν μου:

Αυτή η κοπέλα είναι drag queen ή να χρησιμοποιήσω όρους προαναφερθέντες, μεταμφιέζεται?
Προσωπικά δε βάφομαι καθημερινά, μόνο σε εξόδους. Εκτιμώ αυτούς που υποστηρίζουν την φυσική ομορφιά, αλλά δε νομίζετε ότι είναι λίγο υποκριτικό να κατακρίνουμε έτσι αψήφιστα μια μεγάλη μερίδα γυναικών που βάφονται, όταν μάλιστα εμείς οι ίδιοι και κυρίως οι άνδρες, τρελαίνονται για "γυναικάρες" τύπου Bellucci (φουλ μακιγιάζ, ποτέ άβαφτη);
Και στο κάτω κάτω ποια είμαι εγώ ή ποιοι είστε εσείς (που το διαβάζετε

Δηλαδή είναι κάποιο έγκλημα; Αν θέλουν το κάνουν αν δε θέλουν δε το κάνουν.
Αναφέρθηκε πριν ο dannaros στην ελεύθερη έφραση. Για κάποιους και το μακιγιάζ ή το ντύσιμο είναι είδος έκφρασης. Εφόσον λοιπόν, ζούμε σε ελεύθερη χώρα, η έκφραση είναι δικαίωμα του καθενός και δεν έχει όρια.
(Στην Ελλάδα έχουμε γενικά θέματα ...πολλά... Από τη μία κατηγορούμε τα πρέπει και τα "παλαιακά" και είμαστε "μοντέρνοι" αλλά κατά τα άλλα είμαστε μεταμφιεσμένοι συντηρητικοί. Κατακρίνουμε με άπλετη ευκολία ανθρώπους από την εξωτερική τους εμφάνιση, θα πούμε : ποπο τι φοράει αυτός/ή ;
Από τη μικρή μου εμπειρία στο εξωτερικό , εξεπλάγην όταν είδα πόσο χαλαροί ήταν οι άνθρωποι όταν πχ έβλεπαν έναν οδηγό λεωφορείου που ήταν goth τύπος. Χαλαρότατοι! Τον αντιμετώπιζαν με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετώπιζαν τον οποιονδήποτε. Εδώ ; Κάτι αντίστοιχο; Θα είχε βιώσει την κοινωνική κατακραυγή ο άνθρωπος!)
Αυτό ήταν απλά μια διαπίστωση. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει (μέσα στους κανόνες του αντίστοιχου περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην περίπτωση του σχολείου, ανάλογα με την αυστηρότητα που επιβάλλει αυτό). Συμφωνώ επίσης, εν μέρει, ότι δεν μου αρέσει να βλέπω μικρά κορίτσια να φοράνε έντονο μακιγιάζ στο σχολείο. Όμως, δεν τις κατακρίνω. Δε ξέρω η καθεμιά για ποιους λόγους το φοράει, αλλά δεν είναι δουλειά μου.
Ο καθένας ας κοιτάει την καμπούρα του.
*και εγώ τσεκάρω πάντα αν η εταιρεία κάνει animal testing.
Φιλικά
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Giasmin...
Νεοφερμένο μέλος

tonaki96
Νεοφερμένο μέλος

γεια παιδια! κατα την γνωμη μου το υπερβολικα εντονο μακιγιαζ ειναι απλωσ γελοιο. Βεβαια εχει τρομερη πλακα οταν καποια κοπελα εχει βαλει καποιο μεικ-υπ στο προσωπο που αλλοιωνει το φυσικο τησ χρωμα δερματος και δεν εχει βαψει τον λαιμο αρα κανει τρομερη αντιθεση. Φυσικα δεν ειναι για γελια το γεγονος οτι πιστευουν πως το βαψιμο θα τις κανει θεες και το οτι οι αντρες ψαρωνουν με τετοια αμφιεση.
Συμφωνώ μαζί σου.. Δεν νομίζω πως είναι άσχημο μία κοπέλα να προσέχει τον εαυτό της, χωρίς να ξεπερνά βέβαια τα όρια της ηλικίας της.. Το σημαντικότερο είναι να είναι ο εαυτός της και να μην χρησιμοποιεί την εμφάνιση μόνο ως μέσο αποτύπωσης της προσωπικότητας της.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είπα ποτέ ότι είναι "κακά" ή "καλά"... τώρα για τα δύο πρώτα μπορεί να το πιστεύω αυτό, στην πλειοψηφία του σίγουρα ισχύει. τα δύο τελευταία δεν τα είχα υπόψην. Και δικαιολογώ: ένα κορίτσι δεν μπορεί έτσι στα ξαφνικά να αρχίζει να βάφεται. ή θα το δει από διαφημίσεις [πλύση εγκεφάλου, μόδα], ή από φίλες της [ζήλια, μαζοποίηση], ή από την μητέρα της [οπότε θέλει να αισθανθεί μεγαλύτερη, είτε φορώντας τα τακούνια της ή χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά της].Αυτό που προκύπτει από τις προηγούμενες σελίδες είναι ότι τα "κακά" κορίτσια φοράνε μακιγιάζ ενώ τα "καλά" δε φοράνε.
Συνεπώς, τα "κακά" κορίτσια στην εφηβεία είναι :
1. ρηχά (γιατί ασχολούνται με την εξωτερική εμφάνιση αποκλειστικά)
2. κομπλεξικά (γιατί φορούν μακιγιάζ για να αρέσουν σε άλλους και να δείχνουν κάτι που δεν είναι + μεταμφιέζονται)
3. επιδιώκουν σχέσεις της μιας βραδιάς (αυτό με το γάμο δε το βάζω γιατί είναι off topic)
4. καθόλου ενήμερες για την επικινδυνότητα των καλλυντικών και το animal testing της βιομηχανίας καλλυντικών.
άμα έχει ακμή η κοπέλα, ας χρησιμοποιήσει κρέμες. Άμα θέλει ας βάλει μακιγιάζ, αυτό όμως δεν θα αλλάξει κάτι, είναι κάτι επιφανειακό μόνο. αλλά δεν βλέπω κακό στο να έχει σπυράκια, φυσικό είναι. Φυσικά και μπορεί να υπάρχουν κοπέλες που μπορεί να βάφονται και να είναι πολύ πιο έξυπνα από κορίτσια που δεν το κάνουν...
οκ, η λέξη μεταμφίεση σχετίζεται με τα ρούχα (αμφίεση). αυτό που θέλω να πω είναι η αλλαγή στο πρόσωπο δεν ξέρω πως να το πω. αυτή μπορεί να είναι σε μικρό ή μεγάλο βαθμόΑυτή η κοπέλα είναι drag queen ή να χρησιμοποιήσω όρους προαναφερθέντες, μεταμφιέζεται?
δεν κατακρίνω αυτό που κάνουν. μπορεί να μην μου αρέσει κάτι, να μου φαίνεται ηλίθιο, αλλά αυτό είναι μια άποψη. Στο κάτω κάτω υπάρχουν πολλά καλύτερα πράγματα για να ασχοληθούμεΠροσωπικά δε βάφομαι καθημερινά, μόνο σε εξόδους. Εκτιμώ αυτούς που υποστηρίζουν την φυσική ομορφιά, αλλά δε νομίζετε ότι είναι λίγο υποκριτικό να κατακρίνουμε έτσι αψήφιστα μια μεγάλη μερίδα γυναικών που βάφονται.

Ακριβώς, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και λέει ό,τι θέλει, σύμφωνα με τους κανόνες. Δεν βρίζεις στο φόρουμ, δεν πας γυμνός έξω. Εγώ ποτέ δεν κατακρίνω κανέναν, είτε κάνει κάτι είτε όχι. στα @@ μου, δεν είμαι του κουτσομπολιού, που μειώνοντας τους άλλους αναδεικνύω εμένα. Δεν έχω αυτές τις αυταπάτες.Αναφέρθηκε πριν ο dannaros στην ελεύθερη έφραση. Για κάποιους και το μακιγιάζ ή το ντύσιμο είναι είδος έκφρασης. Εφόσον λοιπόν, ζούμε σε ελεύθερη χώρα, η έκφραση είναι δικαίωμα του καθενός και δεν έχει όρια.
Τέλος, πιστεύω ότι σαν νεαρά κορίτσια δεν έχετε κάτι άσχημο να κρύψετε, εκτός από τον κωλοχαρακτήρα που έχουν ορισμένες, που κοροϊδεύουν άλλα κορίτσια που είτε φοράνε τα ίδια ρούχα δύο μέρες [αααα

Επίσης τελευταίο, θέλω να πω ότι το μακιγιάζ σε μικρές ηλικίες είναι σαν να κάνεις προσθετική στήθους [σαν λογική] είτε για να δείξεις μεγαλύτερη είτε γιατί δεν έχεις υπομονή να σου φυτρώσουν [ή να σου φύγουν τα σπυράκια αντίστοιχα]

Και ένα παράδειγμα:
- εγώ θέλω να πάω με το αγόρι μου διακοπές, να τρώμε μαζί, να κοιμόμαστε μαζί, να ξυπνάμε μαζί.
- δηλαδή θα σε δει και άβαφη?
- αααα

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

- εγώ θέλω να πάω με το αγόρι μου διακοπές, να τρώμε μαζί, να κοιμόμαστε μαζί, να ξυπνάμε μαζί.
- δηλαδή θα σε δει και άβαφη?
- αααααυτό δεν το είχα σκεφτεί........... [και το έλεγε σοβαρά όχι για πλάκα]
ok seriously ?

Αμερικάνες ήταν και κάνεις μετάφραση ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.