Πεστους θα τους δεσμευσεις γκομενακια.
Επισης θα φερεις θαλασσα και βουνο (με χιονονδρομικο) :p

τα 5μελες και τα 15μελες δεν κανουν τιποτα ουσιαστικο. αν θελεις να βγεις για να αλλαξεις πραγματα τοτε δεν αξιζει να βαλεις υποψηφιοτητα. μπορεις να παιξεις σημαντικο ρολο στην ζωη και στην πορεια του σχολειου και χωρις να εισαι μελος στο 15μελες - 5μελες. Αν θες να βγεις για μοστρα ή για να χανεις μαθημα μαλλον κατσε ξανασκεψου το μονος σου
Φυσικά και το γνωρίζω αυτό. Είναι συμβουλευτικά σώματα, και μάλιστα είναι πολύς αυτός ο χαρακτηρισμός. Απλά θέλω να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή συμμετείχα και εγώ σε αυτό. Γι' αυτό θέλω να συμμετέχω.
Εγώ, να σου πω την αλήθεια, ενδιαφέρομαι περισσότερο για το euroschola και τη Βουλή των Εφήβων, καθώς τα θεωρώ πολύ πιο ωραία από τη συμμετοχή σε πενταμελή και δεκαπενταμελή.
Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και κατι για να σε ψηφισουν. Αν ειναι να το κανουν θα το κανουν. Ως επι το πλειστον οι ψηφοι πανε στους φιλους και αντε και καμια ψηφος για καποιον που βλεπεις οτι πραγματικα το θελει και αξιζει! Επισης ψηφιζονται και ατομα με χαμηλο προφιλ που φανταζουν καλοι φιλοι και εχεμυθοι. Οσο για το δεκαπενταμελες σχεδον παντα βγαινουν οι διασημοι του σχολειου γιαυτο αν δεν εισαι, εχεις ελαχιστες εως καθολου πιθανοτητες
Αν επιστρατεύσω άτομα να βγουν για να πείσουν, μπα εε;;
Πάντως, τελικά οι εκλογές για πενταμελή έγιναν εχθές. Βγήκα 1ος αναπληρωματικός(βασικά προτελευταίος), με 7 ψήφους. Ήθελα ακόμη 2-3 ψήφους για να μπω. Όμως είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα για 2 λόγους· 1ον γιατί παλαιότερα είχα 2 ή 3 ψήφους, ενώ τώρα είχα 7/21(για σύγκριση η πρόεδρος είχε 17, η γραμματέας είχε 11, ο ταμίας είχε 10 και τα άλλα 2 μέλη από 9), μεγάλη βελτίωση, κατά την γνώμη μου· 2ον, γιατί ένας, ο οποίος πίστευε τόσο πολύ ότι θα γίνει πρόεδρος, που είχε καβαλήσει και το καλάμι. Μόλις έβαλα εγώ υποψηφιότητα, λέει, να και το φαβορί, ειρωνικά. Του λέω, ναι ρε, είμαι το φαβορί, έχεις πρόβλημα; Δεν μίλησε. Τελικά ήταν ένας από τα 2 άτομα με 9 ψήφους, δηλαδή 2 παραπάνω από εμένα. Ε, δεν μίλησε μετά...
Επιπλέον, θα ήθελα να ρωτήσω, εάν κάποιος γνωρίζω, πώς εγώ αναπληρώνω κάποιον που λείπει στο πενταμελές. Έστω ότι λείπει η πρόεδρος, λόγω ασθενείας. Τότε, εγώ, ως πρώτος αναπληρωματικός θα την αναπληρώσω για όσο διάστημα χρειαστεί και όταν χρειαστεί, θα την αναπληρώσει ένα από τα 2 μέλη και μετά εγώ αυτόν που αναπληρώνει την πρόεδρο ή αναπληρώνω μόνον σε περίπτωση που κάποιο μέλος παραιτηθεί;
Τέλος, μπορεί κάποιος να μου πει για το δεκαπενταμελές, πώς θα βγω να μιλήσω χωρίς να φαίνομαι τόσο αγχωμένος, εάν τελικά δηλώσω υποψηφιότητα; Ξέρετε τίποτε γι΄αυτό;
Βαγγέλης