Παιδιά χαλαρώστε! Λες και δεν ξέραμε πως γίνονται αυτά. Φέτος έβαλα για 5μελες και ναι είμαι πρόεδρος του τμήματος και έχω ΤΕΛΕΙΕΣ ιδέες, δημιουργικές και απλά τα σπάνε. ¨εχω την ευκαιρία να κάνω κάτι καλύτερο για τους συμμαθητές μου και θα το κάνω. Με τέτοια ιδεολογία πρέπει να πηγαίνουν όσοι θέλου να βγουν 15μελες. και ναι, δεν πάνε πάντα τέτοια άτομα. Αλλά το ξέραμε, εσείς αγόρια θα ψηφίσετε το υπεύθυνο φυτό που είναι πάντα καθωσπρέπει ή τον κολλητό σας το αλάνι που κάθε παρασκκευοσάββατο πάει για μπύρες και γράφει το 15μελες εκεί που ξέρει? Και εσείς κορίτσια ποιον θα ψηφίσετε? την κοπέλα που δεν της έχετε μιλήσει ούτε μια φορά στην ζωή σας και κουβαλάει πάντα την σημαία κλπ κλπ ή την κολλητη σας που ξέρετε πως το μόνο που την νοιάζει είναι το λιπ γκλος της και τον μάναρο που σας την πέφτει για να παρει ψήφο? Μην τρελαθούμε, στον ίδιο κόσμο ζουμε και τα ίδια πράγματα βλέπουμε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.