Κοίταξε άλεξ. Όσο τελειωμένη και εάν είναι μια κατάσταση, εγώ αρνούμαι να σταυρώσω τα χέρια. Ας το παλέψουμε όσο μπορούμε και στο τέλος να περάσει. Τουλάχιστον θα έχω ήσυχη τη συνείδηση μου ότι προσπάθησα.
Ένας φοιτητής "αιώνιος" δεν βλάπτει σε τίποτα το κράτος. Δε πέρνει βιβλία, τα φοιτητικά του προνόμοια τελειώνουν μετά το 4ο - 5ο έτος.
Μπορεί ένας άνθρωπος να έχει πραγματικό πρόβλημα! Ας πούμε να πεθάνουν οι γονείς του ή λόγω σοβαρής αρρώστειας να μη μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του. Γιατί να τον καταδικάσουμε?
Δε λέω ότι η πλειοψηφία των αιώνιων φοιτητών είναι έτσι, αλλά στη δημοκρατία που ξέρω εγώ, οι μειονότητες προστατεύονται.
Νομίζω για το τελευταίο ότι μπορεί αστυνομικός στη περίπτωση που κυνηγάει κάποιον και αυτός μπεί στο χώρο του ασύλου, να συνεχίσει και μέσα. Βεβαίως πολλοί θα διαφωνίσουν με αυτό, αλλά βλέπω και το λόγο να μη κάνει κάτι τέτοιο η αστυνομία.
Δηλαδή το πανεπιστημιακό άσυλο είναι "κακό"? Επειδή το εκμεταλλεύονται ας πούμε μικροκακοποιοί? Ο λόγος ύπαρξης του είναι πολύ σημαντικός και δε θα ήθελα να δω ένα άσυλο "τυπικό" με μια επιτροπή πλειοψηφίας που θα μπορεί να το καταστρατηγεί όποτε θέλει.
Μπορεί να ακουστώ cliche αλλά έχουν δώσει αγώνα για το άσυλο. Heck, συγγενείς μου έχουν πεθάνει για το άσυλο. Δε θα ήθελα να περάσει έτσι

.
Αυτά